Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

Va teisingai Pumpuriukas sako, gyvena arkliai ilgai, jei tinkamai prižuūrėt. Normalus darbingas žirgo amžius nuolat palaikant krūvį ir neturint jokių rimtų fizinių trūkumų iki 30 laisvai gali būti.

Pas mus juos suvaro per 10 metų, tai nieko keisto, kad galvojam, jog tokio amžiaus nesulaukia.
Atsakyti
Sveikučiai visi bigsmile.gif .
Laina, sveikinu su naujom uodegytėm ir kanopikėm thumbup.gif .
Pegase, sveikinu su laimėjimu drinks_cheers.gif .

Na o pas mane nieko naujo. Mergička toliau sėkmingai lašiniais apsikarsčius, išeinam lengvai pasivaikščiot ir smegenų pravedint maždaug kartą per savaitę ir tiek. Prieš kelias dienas padarėm pasifotkinimą eksprontu su drauge.
Truputį pasimaivom ir prajudinam lašinukus biggrin.gif
user posted image

Bandau šiek tiek atšveist iš po purvo vonių doh.gif ...
user posted image

ir pasikasinėjimai ax.gif
user posted image

user posted image

Ir kelios foto su drauge ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzerse: 12 rugpjūčio 2013 - 21:17
user posted image

arklidės gyventojai (tokie drąsūs, kad net leidžiasi glostomi):

user posted image

arkliukų sargė ir mano jojimo palydovė Keri:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktigone: 12 rugpjūčio 2013 - 21:53
QUOTE(naktigone @ 2013 08 12, 22:46)

Nepadėkojau už smagų pasijodinėjimą smile.gif Mano žmogučiui labai įstrigo Bučkis, Bopo vardo neįsiminė niekaip. Va Fėja faina, bet Buuuuučkis fainesnis ir viskas biggrin.gif Ačiū dar kartelį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2013 08 12, 22:53)
Nepadėkojau už smagų pasijodinėjimą smile.gif Mano žmogučiui labai įstrigo Bučkis, Bopo vardo neįsiminė niekaip. Va Fėja faina, bet Buuuuučkis fainesnis ir viskas biggrin.gif Ačiū dar kartelį  bigsmile.gif

man tik gaila, kad tiek bimbalai puolė sad.gif bet jau pradedam po truputį džiaugtis vėsesniais orais, ir atrodo, kad jų jau mažėja!

o Bopo visada laukia svečių, ypač, kurie turi morkų lotuliukas.gif tai kada tik sugalvosit, visad laukiam : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktigone: 12 rugpjūčio 2013 - 22:00
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naktigone @ 2013 08 12, 23:59)
man tik gaila, kad tiek bimbalai puolė sad.gif bet jau pradedam po truputį džiaugtis vėsesniais orais, ir atrodo, kad jų jau mažėja!

o aš irgi vakar jojau pagaliau smile.gif nors truputėlį. Eka pati ateina ir galvą į kantarą kiša, matyt jau bimbinėjimai ir jai įkyrėję smile.gif O bimbalų kur kas mažiau ir tas be galo džiugina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 08 13, 08:45)
O bimbalų kur kas mažiau ir tas be galo džiugina  thumbup.gif

...tai reiškia kad ateina ruduo ir vėl trumpės dienos, bemaniežnikai po darbų nespės pajoti ir arkliai bus vėl tik puošmena unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 08 13, 10:51)
...tai reiškia kad ateina ruduo ir vėl trumpės dienos, bemaniežnikai po darbų nespės pajoti ir arkliai bus vėl tik puošmena  unsure.gif  lotuliukas.gif

nenervink a doh.gif

mirksiukas.gif ech, kaip bebūtų gaila, bet tu teisi, o vasarą net pasimiršta, kad gali taip būt. nukū, yra kaip yra... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutkele:): 13 rugpjūčio 2013 - 09:16
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 08 13, 09:51)
...tai reiškia kad ateina ruduo ir vėl trumpės dienos, bemaniežnikai po darbų nespės pajoti ir arkliai bus vėl tik puošmena  unsure.gif  lotuliukas.gif

čia tik tie, kurie eina į darbus tongue.gif
Atsakyti
Pamiršau kad yra laimingų bedarbių biggrin.gif thumbup.gif
Bent jau išprovokavau iš pogrindžio išlyst tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ilze @ 2013 08 13, 11:53)
čia tik tie, kurie eina į darbus  tongue.gif

Ilze, smagu girdėt. Aš išeinu atostogų ir turiu slaptą svajonę - aplankyti tave smile.gif Jei nieko prieš - brūkštelk į PM telefoną smile.gif 4u.gif
Atsakyti