Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

QUOTE(naktigone @ 2013 08 29, 17:34)
o man labai blogos kelios dienos žirgine/veterinarine prasme.. vien nelaimės ir rūpesčiai.. :/  mano arkliams tai viskas ok, bet visokių kitokių negerumų užderėjo :/ tikiuosi greit praeis viskas....  kažkaip labai ilgai gyvenau be jokio streso. taip gera gera visada būdavo, atsipalaidavus.. o dabar trys dienos sėdžiu kaip ant adatų, ir toks bjaurus jausmas.. seniai taip buvo..

nu cia dabar ... laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2013 08 30, 09:33)
nu cia dabar ... laikykis 4u.gif

šiandien visos naujienos tik geros : ) blogumai praėjo, o nesąžiningi blogumai, kurie buvo tik dėl tam tikrų žmonių per didelio susireikšminimo buvo "numoti ranka" ir užmiršti : )

čia dar gražuoliukas mano:

user posted image

Atsakyti
Naktigone : Žirgelis super gražus, labai patinka man toks margumas smile.gif Ūgis taip pat pats tas, pas mus margiai mažesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliotux @ 2013 08 31, 10:50)
Naktigone : Žirgelis super gražus, labai patinka man toks margumas smile.gif Ūgis taip pat pats tas, pas mus margiai mažesni smile.gif

aha, man tas ūgis net keista, kad jo toks, 164 kažkur. pripratus, kad margiukai LT stambuoliai ir mažiukai : ))

pas mane aikštelė jojimo 700m nuo namų, tai apšilimui būna pats tas, bet visada problema būdavo, kad rudeniop greit temsta, o elektros iki jos nelabai eina nusivesti tiek metrų. bet dabar jau stato žibintą, bus nuo akumo ir turėsiu šviesą!!!! thumbup.gif dar sekančią savaitę varžybos bus, tai kadangi pradėsim tik 19h, tai šviesa tiesiog verkiant būtina : )
Atsakyti
kaip tas skype gadina žmones lotuliukas.gif

čia naujoj šiemet nešienautoj ganykloj.... kai reikės ryt imti šukuot arklius, tai bus linksma biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
doh.gif doh.gif įsivaizduoju kas karčiuose ir uodegoj dėsis, nuoširdi užuojauta tiek jum, tiek arkliam doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 09 01, 17:27)
doh.gif  doh.gif  įsivaizduoju kas karčiuose ir uodegoj dėsis, nuoširdi užuojauta tiek jum, tiek arkliam  doh.gif  biggrin.gif

reikės ryt padaryt nuotrauką su rezultatu lotuliukas.gif

o čia dar norėjau parodyt vieną dalyką, kaip gyvūnai supanašėja biggrin.gif pasirodo, ne tik ruja sinchronizuojasi, bet ir spalva biggrin.gif

brangutė ir bopo:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktigone: 01 rugsėjo 2013 - 16:42
o geras, vienodi blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
va, kaip tik ta pačia proga susiradau Bopo sezonines fotkes ir sudėjau į vieną palyginimui. na ką.......

kadangi esu arklių ženklintoja, tai žiauriai geras klausimas iškyla registruojant naujus pažįstamus arklius, kur žinai, kad per metus 2-3 kart pakeičia spalvą.
o kai reikia čipuot arklį, kurio spalva pase nurodyta viena (registruotas žiemą), o akivaizdžiai vasarą matai visai kitos spalvos arklį, tai labai džiaugiesi, kad bent žymės taisyklingai apipaišytos.. nors visko visko būna ir su tais apipaišymais doh.gif

na va, pasigrožėkit mano Bopo : ))) čia jis tas pats : )))

user posted image

Atsakyti
QUOTE(naktigone @ 2013 09 01, 17:42)
reikės ryt padaryt nuotrauką su rezultatu  lotuliukas.gif
o čia dar norėjau parodyt vieną dalyką, kaip gyvūnai supanašėja biggrin.gif pasirodo, ne tik ruja sinchronizuojasi, bet ir spalva biggrin.gif

brangutė ir bopo:

nu blyn, veidrodinis atspindys blink.gif
o gyvenime, kiek pamenu, spalva tai buvo visiskai kitokia situ arkliu... vienas juodberas, kitas sartas - ryzas blink.gif
Atsakyti
Na aš manau smagu turėt tokį chamelioninių gebėjimų turintį augintinį smile.gif
Esu pastebėjus, kad žirgui tampant vyresniam, tai spalva tikrai vis kitaip atrodo, negu prieš metus smile.gif
Atsakyti
Mano Po irgi žiema buna juoda, o vasarą pieniško šokolado spalvos biggrin.gif

QUOTE(naktigone @ 2013 09 01, 12:26)
...bet dabar jau stato žibintą, bus nuo akumo ir turėsiu šviesą!!!!  thumbup.gif  dar sekančią savaitę varžybos bus, tai kadangi pradėsim tik 19h, tai šviesa tiesiog verkiant būtina : )

papasakok prašau kaip tai išsprendei smile.gif man irgi aktualu.
Atsakyti