QUOTE(Amise @ 2013 09 16, 12:56)
Šiukšles metam čiaaaaa
Gerulė foto
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 09 16, 13:15)
x
Pegase, nu tu tai rimtai kaip pacankė, Maximoj alkoholį tik su pasu duoda, ane?
xx Bet gražūs gražūs tavo vyriokai

O pas dvikojį vyrą kelnes su įsiūvais? Atsimenu kažkada buvo diskusija kad vyrai nemėgsta aptemptų ir su įsiuvais, ar kaip ten buna?
x Maximoj tai neprašo, ale kavinėj, tai beveik visada

Nors, kai solidžiau apsirengiu, tai solidžiau ir atrodau
xx Ne ne, nepatinka jam su įsiuvais per visą ilgį

Tik ant kelių lopeliai
QUOTE(Amise @ 2013 09 16, 13:43)
Na tiesiog vis pareidavo visokių kalbų apie jį Neliko pamirštas ir nepastebėtas Bet pagrinde psichinis, debilas ir kad jam stipraus raitelio reik Na dar aišku ir stereotipai, kad jei jau arabas tai trenktas

Savaitgalį buvo antras ir trečias jo kartas su raiteliu miške tai šlepsi sau laisvu pavadžiu. Vėliau jau ir aš paleidau Versijai pavadį, įsitaisiau balne ir linguojam sau

Pasirodo net rankom pabosta pavadį tiek ilgai laikyt
Bet kaip faina, kai va, visiem įrodai, kad jie klydo
QUOTE(rutkele:) @ 2013 09 16, 14:00)
Nors va abejonių dar vis neatsikračiau viduje, įdomu keik metų turės praeit dar, kad aš jos zbitkus žirgyninio laikymo pamirščiau
O man visų abejonių, jojimo atžvilgiu, padėjo Širmukė atsikratyti
QUOTE(delaine @ 2013 09 16, 15:47)
Jau pradedu galvoti apie jojimą ir šaltus orus (Brrr). Pasidalinkite mintimis apie žieminius jojimo batus. Man pirmoj eilėj šiltumas, nes visąlaik kojos šaltos, poto patogumas na ir žinoma kaina.
Pagal kainą, akį patraukė Lytagroj pardavinėjami su šviesą atspindinčia juostele. Kaip jie?
A ne per anksti tokią temą pradėt?
O šiaip, aš turėjau iš Lytagros, lyg Pfiff, tuos pastorintus, kur guminė apačia. Tai jot žiauriai nepatogu, nes jie man nesusiveržė normaliai iki galo, ir jojant smukdavo tas aulas žemyn

Tai užtai geriau pašaldavau kojas tą valandžiukę, bet jodavau su normaliais

O taip vaiksčiot tai nebuvo šalta su jais.

Bet vėl - lauke aš nejoju