Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

Sveikos visos, truputi buvo apmiręs forumas. smile.gif

Aš pastarosiom dienomis sulaukiau rimto trenerio, tai kibom į darbus, pradėjau gilintis į konkūrą ir supratau kaip viską reikia pajust man dar, kaip dar su rankom balaganas gaunasi doh.gif Pirmąją dieną prajudinom lengvai, antrą palaipiojom per karteles, o per trečia šokau mažiausiai 40cm bigsmile.gif O baimės 0 pas mane, net nežinau kodėl. Esu gi kritus jau, kai miškelyje jojom ir buvo lyg upeliukas, beet čia nei kiek nesijaudinau, o gi krist galėjau skaudžiai (gi visko buvo). Bet man patiko, manau užsikabinsiu ties šituo sportu, aišku gaila kad šito trenerio neišeina visam įdarbinti, nes per tas pastarasias dienas tai naujo nemažai sužinojau. smile.gif

Dabar apsirgau tai be kitos savaitės kuzių nematysiu, nors ir taip užimtos dabar man dienos bus doh.gif o dar vakar iš naujo atsinaujinau piršto skausmą, tai praleidus pusę dienos pas traumatologą sužinojau jog pasitempiau piršto raiščius doh.gif Tai subintuota vaikštau unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Ko taip nutilusios? smile.gif

Amise, turi naujienų, ko nepasakoji? biggrin.gif

Egliotux, kaip sekėsi lenktynėse? smile.gif

O aš tai užsikasus darbais, tai arkliams ne tiek daug laiko lieka, kaip norėtųsi. Ale ką padarysi..
Savaitgalį buvom jau priešpaskutinėse varžybose šį sezoną. Ale ir jaučiasi, rudeniškas oras sad.gif Taip nesinori pagalvot, kad jau tuoj manieže teks jot..

Parodau ką Delainė prigaudė per varžybas biggrin.gif
user posted image

user posted image

Na ir mano abu vyrukai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PegaseStar: 16 rugsėjo 2013 - 09:43
Pegasiau, nugis grazu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2013 09 16, 10:42)

Amise, turi naujienų, ko nepasakoji? biggrin.gif

įrodymus renku biggrin.gif O tai nieks nepatikės, kad aš ant Volturo miške laisvu pavadžiu bimbinėjau biggrin.gif

Gruožis mano
user posted image

user posted image

Stovyklaujant tūsina laisvas
user posted image
Atsakyti
Laina, ačiū smile.gif

Amise, šaunuole!
O aš taip pagalvojau, jau senesnes nuotraukas žiūrinėdama. O Versija nesinervuoja, kai Voltūras palaidas aplink laksto?
Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2013 09 16, 12:31)

O aš taip pagalvojau, jau senesnes nuotraukas žiūrinėdama. O Versija nesinervuoja, kai Voltūras palaidas aplink laksto?

Nervinas jei kur pasislepia įlindęs tarp eglučių ir ji jo nebemato. Pradeda ieškot jo. Praeitą kartą geresnis oras buvo tai daugiau žaidėm su Volturu, tad einant link namų pusės jis paskui mane sau ir šlepsi laimingas, namo juk. Versija labai sunerimo tada. Volturui dzin lotuliukas.gif O šiaip ganos kartu, kai pasisotina eina ieškot iš ko duonos iškaulyt ar šiaip tyrinėja aplinką. Kai jau laikas judėt tai ateini laisvai užsidedi kantariuką ir namo. Kol kas visi du pastovyklavimai baigdavos zovada paskui mašiną biggrin.gif Tik va vakar kai vienos jau jojom pajodinėt tai ir grįžom raitom abi smile.gif

Šiukšles metam čiaaaaa biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Pegase, nu tu tai rimtai kaip pacankė, Maximoj alkoholį tik su pasu duoda, ane? lotuliukas.gif Bet gražūs gražūs tavo vyriokai mirksiukas.gif O pas dvikojį vyrą kelnes su įsiūvais? Atsimenu kažkada buvo diskusija kad vyrai nemėgsta aptemptų ir su įsiuvais, ar kaip ten buna? g.gif

Amise, sveikinimai su šia pergale ir jūsų didele kantrybe thumbup.gif Dabar visiems skeptikams šias foto parodyk mirksiukas.gif Juk buvo nurašytas kaip psichinis, ane? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 09 16, 13:15)
Amise, sveikinimai su šia pergale ir jūsų didele kantrybe  thumbup.gif Dabar visiems skeptikams šias foto parodyk  mirksiukas.gif Juk buvo nurašytas kaip psichinis, ane?  tongue.gif

Na tiesiog vis pareidavo visokių kalbų apie jį smile.gif Neliko pamirštas ir nepastebėtas biggrin.gif Bet pagrinde psichinis, debilas ir kad jam stipraus raitelio reik smile.gif Na dar aišku ir stereotipai, kad jei jau arabas tai trenktas smile.gif Savaitgalį buvo antras ir trečias jo kartas su raiteliu miške tai šlepsi sau laisvu pavadžiu. Vėliau jau ir aš paleidau Versijai pavadį, įsitaisiau balne ir linguojam sau smile.gif Pasirodo net rankom pabosta pavadį tiek ilgai laikyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 16 rugsėjo 2013 - 12:43
Pegase, foto Nr. 2 faina, žinoma ir vyrukai abu nešpėtni 4u.gif

QUOTE(Amise @ 2013 09 16, 14:43)
įsitaisiau balne ir linguojam sau smile.gif Pasirodo net rankom pabosta pavadį tiek ilgai laikyt  biggrin.gif

Na kaip aš tave suprantu ir kaip džiaugiuosi už judu 4u.gif

Aš ir vis mėgaujuos jojimais ant Ekos. Visi baubų pamatymai laukuos baigiasi viso labo sudrebėjimu: jokių brekų jokių purkštimų, jokių nešiojimosi wub.gif Nors va abejonių dar vis neatsikračiau viduje, įdomu keik metų turės praeit dar, kad aš jos zbitkus žirgyninio laikymo pamirščiau rolleyes.gif

O šiaip vakar apkirpau Kubą - vėl gražuolė, žinoma kalbos be įrodymų niekinės, pasistengsiu kokią foto išgaut blush2.gif Chartija nereikalauja, tai ir nesistengiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutkele:): 16 rugsėjo 2013 - 13:01
QUOTE(rutkele:) @ 2013 09 16, 14:00)

Na kaip aš tave suprantu ir kaip džiaugiuosi už judu  4u.gif
Aš ir vis mėgaujuos jojimais ant Ekos.

O šiaip vakar apkirpau Kubą - vėl gražuolė, žinoma kalbos be įrodymų niekinės, pasistengsiu kokią foto išgaut  blush2.gif Chartija nereikalauja, tai ir nesistengiu biggrin.gif

4u.gif Dėkui. Susimasčiau, kad turbūt bus pirmi kartai kai atsipūtus jodinėju po miškus g.gif Na neskaitant to vieno prie Kauno marių, pas naktigonę kartas irgi nesiskaito lotuliukas.gif Paauglystėj tik pievos buvo.
Šeštadienį jojimas taip smegenis prapūtė, kad atjojus stovyklon prisiminiau kad juk dar vienas malonumas laukia - šašlo kepimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau pradedu galvoti apie jojimą ir šaltus orus (Brrr). Pasidalinkite mintimis apie žieminius jojimo batus. Man pirmoj eilėj šiltumas, nes visąlaik kojos šaltos, poto patogumas na ir žinoma kaina.
Pagal kainą, akį patraukė Lytagroj pardavinėjami su šviesą atspindinčia juostele. Kaip jie?
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 09 16, 12:56)
Šiukšles metam čiaaaaa 
user posted image

Gerulė foto thumbup.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 09 16, 13:15)
x Pegase, nu tu tai rimtai kaip pacankė, Maximoj alkoholį tik su pasu duoda, ane? 
xx Bet gražūs gražūs tavo vyriokai  mirksiukas.gif  O pas dvikojį vyrą kelnes su įsiūvais? Atsimenu kažkada buvo diskusija kad vyrai nemėgsta aptemptų ir su įsiuvais, ar kaip ten buna? 

x Maximoj tai neprašo, ale kavinėj, tai beveik visada lotuliukas.gif Nors, kai solidžiau apsirengiu, tai solidžiau ir atrodau biggrin.gif

xx Ne ne, nepatinka jam su įsiuvais per visą ilgį smile.gif Tik ant kelių lopeliai biggrin.gif

QUOTE(Amise @ 2013 09 16, 13:43)
Na tiesiog vis pareidavo visokių kalbų apie jį Neliko pamirštas ir nepastebėtas  Bet pagrinde psichinis, debilas ir kad jam stipraus raitelio reik  Na dar aišku ir stereotipai, kad jei jau arabas tai trenktas smile.gif Savaitgalį buvo antras ir trečias jo kartas su raiteliu miške tai šlepsi sau laisvu pavadžiu. Vėliau jau ir aš paleidau Versijai pavadį, įsitaisiau balne ir linguojam sau smile.gif Pasirodo net rankom pabosta pavadį tiek ilgai laikyt  biggrin.gif

Bet kaip faina, kai va, visiem įrodai, kad jie klydo thumbup.gif

QUOTE(rutkele:) @ 2013 09 16, 14:00)
Nors va abejonių dar vis neatsikračiau viduje, įdomu keik metų turės praeit dar, kad aš jos zbitkus žirgyninio laikymo pamirščiau  rolleyes.gif

O man visų abejonių, jojimo atžvilgiu, padėjo Širmukė atsikratyti wub.gif

QUOTE(delaine @ 2013 09 16, 15:47)
Jau pradedu galvoti apie jojimą ir šaltus orus (Brrr). Pasidalinkite mintimis apie žieminius jojimo batus. Man pirmoj eilėj šiltumas, nes visąlaik kojos šaltos, poto patogumas na ir žinoma kaina.
Pagal kainą, akį patraukė Lytagroj pardavinėjami su šviesą atspindinčia juostele. Kaip jie?

A ne per anksti tokią temą pradėt? biggrin.gif

O šiaip, aš turėjau iš Lytagros, lyg Pfiff, tuos pastorintus, kur guminė apačia. Tai jot žiauriai nepatogu, nes jie man nesusiveržė normaliai iki galo, ir jojant smukdavo tas aulas žemyn doh.gif Tai užtai geriau pašaldavau kojas tą valandžiukę, bet jodavau su normaliais biggrin.gif O taip vaiksčiot tai nebuvo šalta su jais. smile.gif Bet vėl - lauke aš nejoju smile.gif
Atsakyti