Labas rytas

Padarysiu sau mažą pertraukėlę, nes per darbus nieko nespėju

Vasarą galima sakyt nieko rimto nedirbau, o dabar atidirbinėju abiejuose darbose keturgubai

Grįžtu namo kominė, iš karto į lovą. Jei dar turiu jėgų nuvažiuoti pas Po tai buna didžiausia atgaiva. Ji mano šviesulėlis sugebantis visus dienos rūpesčius vienu uodegos mostu nušluoti kažkur tolyn
Niekas taip neatpalaiduoja ir nepravėdina smegeninės kaip ji

Net grįžus namo į šeima pradedi diskutuoti apie darbą, o su Po apie darbą nekalbu, todėl atsipalaiduoju taip kad grįžtu namo su didžiausia šypsena ir puolu visus apkabinėt
Atradome su Egliooo fainą ratą pasivaikščiojimams gamtoje. Turime netoliese mišką, bet jis atrodė bruzgynas, nepraeinamas, bet suradome takelius ir dabar galime mėgautis buvimu gamtoje, kuri šiuo metu kaip niekad graži. Miškas kvepia grybais, eini ir aikčioji nuo jo grožio
O mano Po tikras drąsus zuikis

Jei pamato kokį "baisų" objektą, sustoja, pradeda pūstis, šniokšti, bet po akimirkos net neraginama eina pirmyn

Labai ja džiaugiuosi, ji tobulas arkliukas tiek aikštelėje tiek gamtoje

Tik aš grybas
Nu va, pasidžiaugiau jūsų nuotraukomis ir keliauju vėl prie savo darbų. Darbo daug ir jis nelengvas, bet matau kad į mano pastangas atsižvelgiama ir vertinama

Gal būt po mėnesio turėsiu ir kitą darbą

Bet.... nesiplėsiu kol dar neaišku iki galo
Moralinė užknisinėtoja...