labas dienas
pas mane nieko labai naujo. Su savaja sirme dar dirbam nuo zemes - vaikau ant kordo, pasistumdom, pradejo mokytis keltis zovada. Dar menesiuks, ir bandysim instaliuot mygtukus jojimui. Mazaji zadejo issivezti uz poros savaiciu, tai bus maziau dirgikliu ir demesio blaskymo.
QUOTE(PegaseStar @ 2013 10 02, 09:11)
O aš apsikasus darbais, nulekiu pas arklius, valandžiukę pabūnu ir namo

Nervina tas skubėjimas.. O kol dar orai tokie geri, taip norėtųsi kur į mišką dar išlėkt, smegenis pravėdint...
kuo toliau, tuo labiau to laiko truks

O jei dar ir vaikiuka susiorganizuosi, tai is viso
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 10 02, 09:33)
Pas mus Po jau apsipūkavusi, tokia aksominė minkštutė
Vakar atvažiavau jau tamsoje, atvežiau arkliams daržovių išspaudų, kol jie čepsėjo aš prisiglaudžiau prie Po, įkišau rankas jai į pažastį ir šildžiausi

Jausmas nepakartojamas : Myliu ją labai.
smagu skaityt
QUOTE(Dzerse @ 2013 10 02, 21:14)
Tikrai pasakiški vaizdai. Neseniai parjojau. Šiandien keliavom daug trumpesniu maršrutu, bet pas mergičką su lig diena vis labiau įsijungia turbina ištvermei. Gugendama pasitinka mane ateinančią ir nešiną balnu

. Ale reiks iš mašinos išsitraukt atšvaitinę liemenę, grįžinėjom plentu, tai taip greit pradėjo temt, kad kiek ir nejauku pasidarė

. Bet neplanuotą tamsos "testą" Moli puikiai išlaikė. Į mašinas kaip ir dienos metu 0 dėmesio, tik vieną akimirką pačiai kiek nejauku pasidarė, nes didžiulis traktorius su dviem priekabom tarškėdamas, garsiausiai burgzdamas artėjo, bet mergička nė nekrūptelėjo

. Nerealiai patenkinta savo mergyte

.
ech, kaip pasiilgau jojimo i laukus

... tai puikiausias poilsio ir geros nuotaikos saltinis. Visos negeros mintys isgaruoja isjojus i gamta

. Nieko, tikiuos, kad uz poros menesiu ir as jau galesiu tai daryt
o atsvaitine liemene tai jo, butina detis. Ypac jei joji ten, kur daugiau transporto.
QUOTE(PegaseStar @ 2013 10 02, 21:41)
Nu vaaa, vakar pažiūrėjau Dzerses foto, o šiandien kadangi vis tiek MB turėjo treniruočių vakare, tai aš daugiau laiko arklidėse, tai pasiūliau mergikėm išjot į miškus Su širmuke pirmą kartą! Na, ką galiu pasakyt - širmė pasažu eit jau gerai moka : Kaip bebūtų, ne turistinė, ne turistinė
ir tau pavydziu