Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

Sveikos 4u.gif

Gražūs vaizdai Dzerse! thumbup.gif

O aš apsikasus darbais, nulekiu pas arklius, valandžiukę pabūnu ir namo doh.gif Nervina tas skubėjimas.. O kol dar orai tokie geri, taip norėtųsi kur į mišką dar išlėkt, smegenis pravėdint...

Baisu, kai pagalvoji, žiema artėja.. Arkliai želt pradėjo, saviem jojamiem jau plonus poponiukus užmečiau, nes nežinau dar, skusiu juos ar ne šiemet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2013 10 01, 14:57)
Šiandienos pasigėrėjimas vaizdais

Fantastika bigsmile.gif tokie gražūs vaizdai, dar gražesnės spalvos wub.gif Ech...aš jau seniai gamtoje jojau. O taip norėčiau rolleyes.gif

Pas mus Po jau apsipūkavusi, tokia aksominė minkštutė wub.gif
Vakar atvažiavau jau tamsoje, atvežiau arkliams daržovių išspaudų, kol jie čepsėjo aš prisiglaudžiau prie Po, įkišau rankas jai į pažastį ir šildžiausi rolleyes.gif Jausmas nepakartojamas wub.gif Myliu ją labai.
Atsakyti
Tikrai pasakiški vaizdai wub.gif . Neseniai parjojau. Šiandien keliavom daug trumpesniu maršrutu, bet pas mergičką su lig diena vis labiau įsijungia turbina ištvermei. Gugendama pasitinka mane ateinančią ir nešiną balnu wub.gif . Ale reiks iš mašinos išsitraukt atšvaitinę liemenę, grįžinėjom plentu, tai taip greit pradėjo temt, kad kiek ir nejauku pasidarė unsure.gif . Bet neplanuotą tamsos "testą" Moli puikiai išlaikė. Į mašinas kaip ir dienos metu 0 dėmesio, tik vieną akimirką pačiai kiek nejauku pasidarė, nes didžiulis traktorius su dviem priekabom tarškėdamas, garsiausiai burgzdamas artėjo, bet mergička nė nekrūptelėjo thumbup.gif . Nerealiai patenkinta savo mergyte wub.gif .
Atsakyti
Oi, liemenę tai būtinai dėkis, maža ką. Gal ir žirgo kojas išeitų papuošti atšvaitais, pvz tomis susiriečiančiomis juostelėmis smile.gif
Atsakyti
Nu vaaa, vakar pažiūrėjau Dzerses foto, o šiandien kadangi vis tiek MB turėjo treniruočių vakare, tai aš daugiau laiko arklidėse, tai pasiūliau mergikėm išjot į miškus smile.gif Su širmuke pirmą kartą! Na, ką galiu pasakyt - širmė pasažu eit jau gerai moka lotuliukas.gif Kaip bebūtų, ne turistinė, ne turistinė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delaine @ 2013 10 02, 21:20)
Oi, liemenę tai būtinai dėkis, maža ką. Gal ir žirgo kojas išeitų papuošti atšvaitais, pvz tomis susiriečiančiomis juostelėmis smile.gif

Jooo, liemenės būtinai reikia, kažkaip nepagalvojau, kad taip staigiai pradės temt, o dar apsiniaukę. Truputį pliusas, kad manoji beveik balta, tai pasijautė, kad vairuotojai greit ir iš gan toli pastebi, ir greitį kiti nemažai nusimeta, ir šviesas į artimąsias persijungia.
Atsakyti
Sveikos merginos. Gražiai gyvenat, gražūs žirgai, gražūs vaizdai.... Nors sako tik vienoj tokioj ligoninėj viskas buna gražu biggrin.gif Idėsiu ką nors, kad nepamirštumėt. Svarbu, kad visos gyvos ir sveikos thumbup.gif
Mano mokinukė kremta mokslo šaknis:
user posted image
Atsakyti
labas dienas smile.gif
pas mane nieko labai naujo. Su savaja sirme dar dirbam nuo zemes - vaikau ant kordo, pasistumdom, pradejo mokytis keltis zovada. Dar menesiuks, ir bandysim instaliuot mygtukus jojimui. Mazaji zadejo issivezti uz poros savaiciu, tai bus maziau dirgikliu ir demesio blaskymo.

QUOTE(PegaseStar @ 2013 10 02, 09:11)
O aš apsikasus darbais, nulekiu pas arklius, valandžiukę pabūnu ir namo  doh.gif Nervina tas skubėjimas.. O kol dar orai tokie geri, taip norėtųsi kur į mišką dar išlėkt, smegenis pravėdint...

kuo toliau, tuo labiau to laiko truks biggrin.gif O jei dar ir vaikiuka susiorganizuosi, tai is viso mirksiukas.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 10 02, 09:33)
Pas mus Po jau apsipūkavusi, tokia aksominė minkštutė  wub.gif
Vakar atvažiavau jau tamsoje, atvežiau arkliams daržovių išspaudų, kol jie čepsėjo aš prisiglaudžiau prie Po, įkišau rankas jai į pažastį ir šildžiausi  rolleyes.gif  Jausmas nepakartojamas  : Myliu ją labai.

smagu skaityt wub.gif

QUOTE(Dzerse @ 2013 10 02, 21:14)
Tikrai pasakiški vaizdai. Neseniai parjojau. Šiandien keliavom daug trumpesniu maršrutu, bet pas mergičką su lig diena vis labiau įsijungia turbina ištvermei. Gugendama pasitinka mane ateinančią ir nešiną balnu wub.gif . Ale reiks iš mašinos išsitraukt atšvaitinę liemenę, grįžinėjom plentu, tai taip greit pradėjo temt, kad kiek ir nejauku pasidarė unsure.gif . Bet neplanuotą tamsos "testą" Moli puikiai išlaikė. Į mašinas kaip ir dienos metu 0 dėmesio, tik vieną akimirką pačiai kiek nejauku pasidarė, nes didžiulis traktorius su dviem priekabom tarškėdamas, garsiausiai burgzdamas artėjo, bet mergička nė nekrūptelėjo thumbup.gif . Nerealiai patenkinta savo mergyte wub.gif .

ech, kaip pasiilgau jojimo i laukus unsure.gif ... tai puikiausias poilsio ir geros nuotaikos saltinis. Visos negeros mintys isgaruoja isjojus i gamta wub.gif . Nieko, tikiuos, kad uz poros menesiu ir as jau galesiu tai daryt cool.gif

o atsvaitine liemene tai jo, butina detis. Ypac jei joji ten, kur daugiau transporto.

QUOTE(PegaseStar @ 2013 10 02, 21:41)
Nu vaaa, vakar pažiūrėjau Dzerses foto, o šiandien kadangi vis tiek MB turėjo treniruočių vakare, tai aš daugiau laiko arklidėse, tai pasiūliau mergikėm išjot į miškus  Su širmuke pirmą kartą! Na, ką galiu pasakyt - širmė pasažu eit jau gerai moka : Kaip bebūtų, ne turistinė, ne turistinė

ir tau pavydziu blush2.gif
Atsakyti
Šiandienos lengvas kumpiukų prasijudinimas ir keli šuoliukai biggrin.gif . Jei neparagini, tai kojas ant ausų ir žengte marš doh.gif , arba priekis šoka, galas peržengia, arba atvirkščiai, bijo savo lašinius išbarstyt matyt, bet va paragini, tai ir visai neblogai peršoka. Na bet nėr ko norėt, dar tik kelis kartus tešoko po kelis šuoliukus ax.gif .

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2013 10 03, 10:14)

ech, kaip pasiilgau jojimo i laukus  unsure.gif ... tai puikiausias poilsio ir geros nuotaikos saltinis. Visos negeros mintys isgaruoja isjojus i gamta wub.gif . Nieko, tikiuos, kad uz poros menesiu ir as jau galesiu tai daryt cool.gif

O aš visai neįsivaizduoju, kada (ar) su malonumu laukais pajosiu, vis išeinam už el.piemens su Gojum (nors šiandien tik asilu jį vaidnau, ne kitaip), tai jetus, kaip siaubinga toj pamiškėj, o tie avietynai tai ims ir užpuls kaip tie augalai kanibalai iš siaubako, nu vienu žodžiu, esmė tokia. Užtai kiek energijos, leidau risčia, žiūriu, kur nulėks - tai d...nius ir nulėkė tiesiai, pralėkė ir posūkį namo doh.gif Tai sakau, ar tu bent suvoki, KUR bėgi? Jeigu ne, tai koks tikslas tau lėkt? Nieko nesakė biggrin.gif

Ir šiaip, kol namų ribose - viskas ok, sukasi, stoja, greitėja lėtėja, nu tik išeinam ir viskas, nulis reakcijos į komandas.

Pikta aš šiandien, jau seniai taip nebuvo sunervinęs arklys doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Paradoksas lotuliukas.gif . Manoji kaip tik asilą ijungia levadoj dirbant doh.gif , ir lėkt reikia belekaip, apie tiesiosios normalesnį pajojimą nėra kalbos, užsimano pasimėtyt kaip girta į šonus, reikia sukt-griuna ir t.t., nu primąsto visokių nesąmonių, v.ž. levadoj jot jokio malonumo schmoll.gif . Bet va tik į laukus, keliukais tai kaip tankas, niekas nebaisu, tik "davai, einam, motin!", kokioj pievoj ar ražienose kuo puikiausiai ir voltukus pasukiojam be jokių griuvimų, ir atsitraukimai nuo blauzdos, skersavimai jau visai neblogai gaunas. Levadoj su ja galiu tik ant kordo(kas jau beveik mėnesį neįmanoma dėl slidumo) arba tiesiog padirbėjimas lengva forma nuo žemės laisvai.
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2013 10 03, 21:28)
Paradoksas  lotuliukas.gif . Manoji kaip tik asilą ijungia levadoj dirbant doh.gif , ir lėkt reikia belekaip, apie tiesiosios normalesnį pajojimą nėra kalbos, užsimano pasimėtyt kaip girta į šonus, reikia sukt-griuna ir t.t., nu primąsto visokių nesąmonių, v.ž. levadoj jot jokio malonumo schmoll.gif . Bet va tik į laukus, keliukais tai kaip tankas, niekas nebaisu, tik "davai, einam, motin!", kokioj pievoj ar ražienose kuo puikiausiai ir voltukus pasukiojam be jokių griuvimų, ir atsitraukimai nuo blauzdos, skersavimai jau visai neblogai gaunas. Levadoj su ja galiu tik ant kordo(kas jau beveik mėnesį neįmanoma dėl slidumo) arba tiesiog padirbėjimas lengva forma nuo žemės laisvai.

Taip taip, ir man širmė, va, laukuos ir pasažu pakilo, ir skersavimų visokių rodė lotuliukas.gif O aikštelėj kaip neišeina nieko gero, taip neišeina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti