QUOTE(rutkele:) @ 2013 10 24, 08:38)
Man atrodo bereikalo tu jai kimberwica dedi

Mes jo nenaudojom. JI daug minkštesnė ir sukalbamesnė be jo, daug smagesnė jojime ir greičiau atsipalaiduoja. Mes visur su paprastais jodavom: ir kieme, ir į laukus, ir į žygį. Nešiotis ji nei karto nebandė pas mumi, o atbulinį bėgi jungiant kimvberwicas nepadeda
O pas mus pamažu stojas viskas į vietas. Kaktusas jau leidžiasi paimamas. Dar ne visai taip, kaip turėtų, bet jau bent panašiai. Garde elgiasi nepriekaištingai. Vakar išvaliau visą, tai stovėjo ir mėgavos

atsipalaidavęs. Tik va pasiekt iššukuot jį, tai man jau gerokai pasistiebt reikia
O Spikai liūdna vienai savam garduky

Galvoju gal dėl to, kad ji visuomet su mama būdavo kartu, o dabar, kad ir visai šalia Ekos ir galvą iškišus pro vartelius į jos gardą, bet vis tiek atskirta jaučias
Oi, dabar jai ten tiek baubu, kad net su kimberwick'u jegos nemazai reik, jei noriu galva pasukt.

Gi ten daug ivairiausios technikos, garsu ir vaizdu aplink. Tai ana istempia galva i virsu, ispucia akis, pastato ausis ir varo, ir i nieka nereaguoja.

Siaip nenoriu, kad pasikartotu anas scenarijus, kad pasibaidys, pasines ir velniai zino kur nutrenks. Bo tokiu dalyku jin niekur dar nemacius. Tiesiog per daug pavojinga. O del atbulinio, tai jin nejungia man jo, tik i prieki varo. O siaip as irgi labiau megstu svelnius jos tridalius zasliukus.

Dabar gi isvis apsiginklavus joju: stekas (stebuklingas reikalas demesiui atkreipti, nes nestipriai plekstelejus per peti, gaunasi stiprus plekstelejimo garsas, i kuri jin atkreipia demesi, kitaip pamirstu, kad as ten sedziu

), kimberwick'as (apsisaugojimui nuo nelaimiu, kuri greiciausiai butu ivykus vakar, nes jau bande begt nuo baubo ir kele zovada be mano leidimo) ir pentinais, kad jei nesureaguotu uzsimirsus i blauzda, tureciau kuo primint, ka reikia daryt.
O Kaktusas tai nemazas zirgas. Turbut su manim bus lygus, tai nieko nuostabaus, kad vos pasieki.
Gausi Spikai drauga/e pirkt.