Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

Nu va, as siandien buvau pas Kuba, tik labai susivelinau jau, tai turejau suktis labai greit, nors ir tai baigiau jau beveik pilnai sutemus. doh.gif Bet atjojau taip, kaip reik. Siandien mergina suprakaitavo gerokai maziau, vakar matyt labai nervinosi. Siandien aisku pradzioj zinginej ir abi riscios ir tarpelis tarp ju, tai buvo tik bandymas atpalaiduoti arkli ir suminkstinti burna, nes buvo baubu, kurie kesinosi ja "suvalgyti", tai buvo siek tiek isitempusi, ko pasekoj burna buvo kieta kaip akmenukas. Na bet kai jau zingsniavom pabaigai, tai po mazdaug 10 minuciu energingo zingsniavimo atipalaidavo, burnyte tapo minkstutele ir zingsniavimas tapo itin malonus. wub.gif Na, ateity baubu bus maziau, laukiu, kol pagaliau galesiu isidet paprastus zasliukus jai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chartija @ 2013 10 23, 23:23)
Na, ateity baubu bus maziau, laukiu, kol pagaliau galesiu isidet paprastus zasliukus jai. biggrin.gif

Man atrodo bereikalo tu jai kimberwica dedi smile.gif Mes jo nenaudojom. JI daug minkštesnė ir sukalbamesnė be jo, daug smagesnė jojime ir greičiau atsipalaiduoja. Mes visur su paprastais jodavom: ir kieme, ir į laukus, ir į žygį. Nešiotis ji nei karto nebandė pas mumi, o atbulinį bėgi jungiant kimvberwicas nepadeda biggrin.gif

O pas mus pamažu stojas viskas į vietas. Kaktusas jau leidžiasi paimamas. Dar ne visai taip, kaip turėtų, bet jau bent panašiai. Garde elgiasi nepriekaištingai. Vakar išvaliau visą, tai stovėjo ir mėgavos wub.gif atsipalaidavęs. Tik va pasiekt iššukuot jį, tai man jau gerokai pasistiebt reikia biggrin.gif
O Spikai liūdna vienai savam garduky unsure.gif Galvoju gal dėl to, kad ji visuomet su mama būdavo kartu, o dabar, kad ir visai šalia Ekos ir galvą iškišus pro vartelius į jos gardą, bet vis tiek atskirta jaučias unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kai sakė Pumpuriukas "šimtas metų" blush2.gif
O aš su klausimėliu smile.gif Gal kas susidūrė kiek elektrinis piemuo ima elektros?
Atsakyti
QUOTE(Kapitana @ 2013 10 24, 11:29)
Sveikos merginos, kai sakė Pumpuriukas "šimtas metų"  blush2.gif
O aš su klausimėliu smile.gif Gal kas susidūrė kiek elektrinis piemuo ima elektros?

Na pasakyt tiksliai negaliu, bet nemanau, kad tai labai jaučiasi kišenei. O kas tokį klausimą iškėlė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 10 24, 11:56)
Na pasakyt tiksliai negaliu, bet nemanau, kad tai labai jaučiasi kišenei. O kas tokį klausimą iškėlė?  smile.gif

Stipriai ar nestipriia, man reikėtų kažkaip apsiskaičiuot, nes iš manęs ima elektra šalia esančiai ganyklai... Arba pasiūlysiu pasistatyti akumą g.gif
Papildyta:
Pumpuriuk pas tave sakei su akumu, o kaip žiemą? Nes sakė prie šalčių nusprogsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapitana: 24 spalio 2013 - 10:03
QUOTE(rutkele:) @ 2013 10 24, 08:38)
Man atrodo bereikalo tu jai kimberwica dedi smile.gif Mes jo nenaudojom. JI daug minkštesnė ir sukalbamesnė be jo, daug smagesnė jojime ir greičiau atsipalaiduoja. Mes visur su paprastais jodavom: ir kieme, ir į laukus, ir į žygį. Nešiotis ji nei karto nebandė pas mumi, o atbulinį bėgi jungiant kimvberwicas nepadeda biggrin.gif

O pas mus pamažu stojas viskas į vietas. Kaktusas jau leidžiasi paimamas. Dar ne visai taip, kaip turėtų, bet jau bent panašiai. Garde elgiasi nepriekaištingai. Vakar išvaliau visą, tai stovėjo ir mėgavos  wub.gif atsipalaidavęs. Tik va pasiekt iššukuot jį, tai man jau gerokai pasistiebt reikia  biggrin.gif
O Spikai liūdna vienai savam garduky  unsure.gif  Galvoju gal dėl to, kad ji visuomet su mama būdavo kartu, o dabar, kad ir visai šalia Ekos ir galvą iškišus pro vartelius į jos gardą, bet vis tiek atskirta jaučias  unsure.gif

Oi, dabar jai ten tiek baubu, kad net su kimberwick'u jegos nemazai reik, jei noriu galva pasukt. biggrin.gif Gi ten daug ivairiausios technikos, garsu ir vaizdu aplink. Tai ana istempia galva i virsu, ispucia akis, pastato ausis ir varo, ir i nieka nereaguoja. lotuliukas.gif Siaip nenoriu, kad pasikartotu anas scenarijus, kad pasibaidys, pasines ir velniai zino kur nutrenks. Bo tokiu dalyku jin niekur dar nemacius. Tiesiog per daug pavojinga. O del atbulinio, tai jin nejungia man jo, tik i prieki varo. O siaip as irgi labiau megstu svelnius jos tridalius zasliukus. wub.gif Dabar gi isvis apsiginklavus joju: stekas (stebuklingas reikalas demesiui atkreipti, nes nestipriai plekstelejus per peti, gaunasi stiprus plekstelejimo garsas, i kuri jin atkreipia demesi, kitaip pamirstu, kad as ten sedziu doh.gif lotuliukas.gif ), kimberwick'as (apsisaugojimui nuo nelaimiu, kuri greiciausiai butu ivykus vakar, nes jau bande begt nuo baubo ir kele zovada be mano leidimo) ir pentinais, kad jei nesureaguotu uzsimirsus i blauzda, tureciau kuo primint, ka reikia daryt. biggrin.gif

O Kaktusas tai nemazas zirgas. Turbut su manim bus lygus, tai nieko nuostabaus, kad vos pasieki. biggrin.gif
Gausi Spikai drauga/e pirkt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapitana @ 2013 10 24, 10:06)
Pumpuriuk pas tave sakei su akumu, o kaip žiemą? Nes sakė prie šalčių nusprogsta...

Tai kad mes žiemą jo nejungiam blush2.gif Negaliu atsakyt tau smile.gif
Atsakyti
Yra elektros naudojimo matuokliai. Būna elektros įrangos parduotuvėse, pvz.: http://www.lemona.lt...item&i_id=58944

Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 10 24, 07:38)

Manau kad čia labiau įtaką turi laikymo sąlygos (laukas ar gardas) ir jojimo tikslas (paprastas gamtoje ar darbinis aikštelėje).

Pas tave ji ne tiek dėl žąslų atsipalaidavusi, kiek apskritai dėl gyvenimo būdo.

Kai mes Dievogaloje jojom, tai ji buvo "atsikačialinus" - daug daugiau dirbo ko nemėgsta daryt, nepindėjo pievose laisvalaikiu o stovėjo garde, ir tikrai turėjo daug noro palakstyti išleista, o kadangi pilvūzas žeme nesivilko, tai ir energinga buvo smile.gif Plius ji daug mažiau motyvuota sukiotis aikštelėje, traukyti užpakalį kur nurodoma, lenktis ir tt. visos gimnastikos, nei tiesiog pabimbinėti po nuostabius kraštovaizdžius.

Aš jos vietoj irgi būčiau labiau atsipalaidavus pas tave smile.gif ir nereiktų laužtukų smile.gif
Atsakyti
O Kuba tai tikra gudruole. biggrin.gif Siandien vel jojau, tai vakar nors ir nebuvau pas ja, bet tupejus buvo levadoj, sveitimo turejau bile kiek. biggrin.gif Atvarius i arklides, pirmiausia pravaliau Dreamer'i ir ismeciau ji i levada, tada ejau tvarkyti Kubules. Issivedziau ja ant pavadzio ir nuejom prie Dreamer'io. Tai nelabai jin juo domejosi. biggrin.gif Tai neilgai pasisukinejus parvedziau pana, tada parvedziau ir Dreamer'i ir Kuba pasibalnojus isjojau. Beveik nuo pradziu atsipalaidavo, elgesi ypac ramiai ir susilo nuo ą0 minuciu riscios labai nedaug, tai ryt as ja jauciu jamsiu su paprastais zasliukais joti ir zinoma, didinsiu darba, kaip Avis ir sake: dvi po 10 riscios. biggrin.gif O Dreamer'iui tai reik mirtinai draugu. Laksto levadoj, zvygauja, ypac pradejo zvygaut, kai pamate, jog Kuba juo nesidomi. lotuliukas.gif Be to, siandien buvo ivykis, radau savo vaikino bumbuliukus, buvo iskrite abu (apciupinau blush2.gif ), bet jauciu vel dings kuriam laikui. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Na ką, pagaliau penktadienis biggrin.gif Ta proga, kad turėjau daug laiko arklidėj, sumasčiau, kad Širmukei jau atėjo laikas susipažinti su va tokiu daiktu:

user posted image

O jos reakcija buvo geresnė, nei aš tikėjausi smile.gif Žinoma, jojant laužtukų nenaudojau, pavadys visą laiką kabojo, bet vis tiek arkliukui kitaip, kai tiek prikišta biggrin.gif Jot jot ir jot, nesustojant, tokius žirgus kaip Širmutė wub.gif O kad mes turėtumėm dar ir gerą išjodinėjimo trenerį...

Po to dar valandą laiko siuvau Cabaljero poponą doh.gif Bet susiuvau biggrin.gif Nors jau visi sakė, kad neverta net pradėt biggrin.gif Dabar jau Cabis nebeturi nei vieno nesiūto popono lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai joju joju joju, beveik kasdien. Areionu kartais laaaabai džiaugiuosi, kartais tik susinervinu ir be malonumo prajoju. žiūrėsim, kas bus po žiemos manieže.

o šiaip tai kas dar nežinot, tai noriu pasigirt, kad pagaliau apsisprendžiau viešai susigalvot pavadinimą biggrin.gif taiva, nuo šiol būsim JK "Naktigonė" : )
ilgai galvojau kas tiktų vietoj jojimo klubo (JK), bet nusprendžiau, kad bus gerai tiesiog taip vadintis : )
kitais metais varysim į varžybas, tai bus aišku iš kur mes, nes dabar kai tik paklausia "iš kokio jūs žirgyno?", tai vis bandau paaiškint visokiais "jodinėjimais gamtoje", prienų rajonais ir tt biggrin.gif su apvadinimu bus paprasčiau. Juolab, kad tas žodis jau pas mane nuo neatmenamai senų laikų, ir dar prasmė tokia artima širdžiai : )
Atsakyti