Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

niu va, pagaliau matau pro langa tris subinaites kartu besiganancias - bera ir dvi sirmas biggrin.gif . Ileidom sirdele pas dickes. tai pradzioj, oi vaizdu buvo biggrin.gif . Bet atrodo , santykiai issiaiskinti, visi zino, kad sitoj levadoj vadas - luna biggrin.gif (karve ir ta sita zino biggrin.gif ) . Labai tikiuos, kad mergos susibendraus, ir draugiskai gyvens kartu
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Na, ir aš šiandien apsilankiau eržilų vertinimuose smile.gif

QUOTE(delaine @ 2013 10 26, 19:36)
x Eržilas, man labai patiko:
user posted image

xx Mielas pasirodė:
user posted image

x Jis ir laimėjo tarp trimečių wub.gif Nors ir konkurencija buvo maža, ale tikrai išsiskyrė jis smile.gif

xx O šitas bendroj įskaitoj liko trečias, bet pripažintas geriausiu vertinimų Baltijos Hanoveriu smile.gif

Šiaip, įdomu tikrai į arkliukus akis paganyt, tik baisu, kaip žmonės nemoka nei žirgų, nei patys pasiruošt vertinimams doh.gif Kai kurių arklių uodegos nepakirptos, kailis apžėlęs, patys apsirengę bele kaip, prisisegę pavadžius, kordus, kur viskas rankose pinasi, ar veda tik su virve ir pan. ... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2013 10 26, 14:23)
vo, kas nematet fb - imetu kelias foto is grazaus rudenisko pasivaiksciojimo

Fantastika bigsmile.gif tikrai turi "akį" fotografe thumbup.gif

QUOTE(PegaseStar @ 2013 10 26, 15:52)
* O jum va parodau kaip žemaitukai šoka smile.gif Čia tas pats, kurį tada rodžiau, kad jojau smile.gif

Ohoho thumbup.gif gražiai atrodo

QUOTE(delaine @ 2013 10 26, 18:36)
O aš šiandien buvau baltijos hanoverių asociacijos kiore:
Eržilas, man labai patiko:

Man tokie juokingi kai viršutinė lūpa ilgesnė už apatinę, atrodo kaip drambliuko straublys lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar liko tarp mūsų studijuojančių veterinariją?
Pasiūlymams vet.studentams.
Equine Clinical Externship for Veterinary students
2014 Equine Department of Lyon Veterinary School (France)

kam įdomu permesiu emailą, nes durnai kopina tekstą.
Atsakyti
Sveikučiai bigsmile.gif .
Gražių nuotraukų prikrovusios thumbup.gif , smagu akytes paganyt.
Na o pas mane kaip ir nieko naujo. Darbų nemažėja, o temsta vis anksčiau doh.gif . Bet šiandien užmigdžiau sūnelį, persodinau dalį gėlių ir persirengus jojimo aprangą užsikabarojau į palėpę pasiimt balną... Į stogą bar bar bar... Teko nusileist be balno žemyn verysad.gif . Bet netrukus kiek aprimo, tai vėl susiruošiau ir nuėjau pas Moli į levadą. Labai nušukuot ir nublizgint nepavyko, nes neseniai neblogai pasivoliojus tešlose doh.gif . Pasiėmiau kamanas ir eit link jos, o ta... koja už kojos ir pėdint gilyn į levadą. Švilptelėjau. 0 reakcijos, toliau tęsiamas ėjimas nuo manęs. Ak nenusiteikusi g.gif . Gerai... pradėsim šiandienos darbą kitaip cool.gif . Pasičiupau steką ir pavijau. Apibėgo ratuką risčia ir pakilo į galingą zovadą. Nori padirbėt? Gerai, prašom thumbup.gif . Aplėkė taip penkis ratus, kol švilptelėjimu leidau stot. Šnarpšdama pasipūtus prilėtino žingsnį ir pasisuko link manęs... dar sekundė... ir guli mano panelė rožė kojom į dangų doh.gif . Atsistojo visa nepatenkinta ir dar murzinesnė nei buvo doh.gif . Visos mano mintys ir planai padaryt šiandien kelis šuoliukus kaip mat išgaravo iš galvos blink.gif . Kiek ėjo nugrandžiau, pasibalnojau ir išėjom ratuką padubysiu. Vienoj vietoj vos neišlėkiau iš balno doh.gif . Gi už kokių 100 metrų prikėlėm miegojusią stirną. Kaip stirna dėjo į kojas šlaitu į viršų, taip Moli staigiai kelis šuolius į priekį unsure.gif . Negerai, bet iš to staigumo užtraukiau žąslus. Sustojo po keliu dar žingsneliu visa šnarpšdama. Jau grįžinėjant ir gerokai lyt pradėjo, tai iškart nuvedžiau į tvartuką, nuo šalmo jau ir vanduo pradėjo varvėt.
Atsakyti
Ha, nepasigyriau gi blush2.gif . Buvo prieš kelias savaites atlėkus mano buvus raiteliukė ir išbandė Moli. Padrąsinta išsikėlė iki platintos risčios, o kai nurimo galvoje ir širdelėje ir įsitikino, kad tikrai gerai valdosi ir klauso, kad bet kada paprašius stoja, pakilo ir į zovadą. Tai va, svetimo raitelio testas išlaikytas puikiai. Galiu sakyt, kad manoji jau apjota ax.gif .
Atsakyti
Laina, nerealios rudenines foto! wub.gif

Nors sirmiu ir nemegstu, bet va Delaines imestas sirmas erzilas labai ispudingas. thumbup.gif Na, o tas sartukas tai be konkurencijos. biggrin.gif wub.gif

Dzerse, paprasyk, kad kas tave jojancia pafotkintu, kur graziose vietose, gi ten pas jus yra gerio. bigsmile.gif

O as turiu kuom pasigirti. blush2.gif bigsmile.gif Vakar nuvariau pas Kuba su vaikais, tai ji pirma karta tam manieze, tai pirma sedau pati, parisnojom, o tada sodinau savo mazuosius raiteliukus. Is pradziu vedziojau, po to nedrasiai paemiau Bena ant kordo, o galiausiai ir Matukas buvo paimtas ant kordo. bigsmile.gif Irodymai:
user posted image
user posted image
user posted image

Matukas:
user posted image
user posted image

Ir svarbiausias momentas - Benas risciuoja vienas ant kordo wub.gif :
user posted image
Atsakyti
Na o siandien buvau viena, tai pasikaifavau - isvaliau Dreamer'io garda. lotuliukas.gif Nu nerealiai buvau pasiilgus sitokiu arkliniu darbeliu. biggrin.gif Nu bet koks jis fainas ir idomus. doh.gif Issileidau vaikina i levada pabludyt, uzbarikadavau, kad neiseitu garantuotai. doh.gif Na pafotkinau ji, kita raiteliuke, ir isvariau valytis gardo. Aisku vaikis netvarkingas, tai daro kur papuola, tai darbelio buvo. Gardo valymo pabaigoj girdziu kanopas, atsisuku ir matau - parvaro mano vaikis. doh.gif Islauze vidurine karti (ji buvo ploniausia ir biski papuvus) ir isejo. biggrin.gif Tai ileidau vaiki i garda ir pabaigiau valyt, o jis tuo tarpu sekiojo mane ir domejosi ka as cia darau. biggrin.gif Nu bet koks jis gerietis, praktiskai darau ka noriu. Kojytes kelia kaip senas arklys, tik nelabai noriai jas laiko, na bet su laiku ismoks.
Maziukas "luzitanas" biggrin.gif :
user posted image
user posted image

Va kokia bala buvo - nei taskosi, nei voliotis gulasi:
user posted image

Dar buvo levadoj plastikinis butelis. Galvoju jau kai sutraskinsiu, tai tikrai pasipus vaikis. Kur tau... doh.gif biggrin.gif Vos tik sutraskinau, iskart prisistate, ka gi as cia tokio turiu. Po kiek laiko ta buteli ant zemes pavoliojo su lupa. Kai netiketai uztraskinau vel, nesureagavo visiskai. biggrin.gif Myliu tokius arklius, yra ka paveikt, bet tuo paciu ir visiskai ramus. wub.gif
Atsakyti
chartija, ale tas tavo vaikis man turi panasumo 'is snukiaus' i kubika biggrin.gif

saunuoliai tavo raiteliukai thumbup.gif

va, imesiu ir savo raiteles foto - buvo 5 metuku gimtadienis.
Jubiliate ir jos dovana smile.gif

user posted image
Atsakyti
chartija, toje foto kur Dreamer'is pasisukęs šonu tai tikrai Kuba thumbup.gif

QUOTE(laina12 @ 2013 10 29, 08:43)

Fantastika rolleyes.gif

O mano Po susižeidė galines kojas. Spėju levadoje po lietaus pasitempė slystelėjus, nes abi patinusios ir šlubuoja. Priterliojau tepalu ir palikau ramiai garde, šįryt paterliojau tai jau mažesnis patinimas, tikiuosi susitvarkys ir visiškai pasveiks....taip gaila arkliuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2013 10 29, 09:43)
chartija, ale tas tavo vaikis man turi panasumo 'is snukiaus' i kubika  biggrin.gif

saunuoliai tavo raiteliukai  thumbup.gif

Aha, turi. biggrin.gif

Aciu. biggrin.gif

O Eglute kokia laiminga! thumbup.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 10 29, 10:00)
O mano Po susižeidė galines kojas. Spėju levadoje po lietaus pasitempė slystelėjus, nes abi patinusios ir šlubuoja. Priterliojau tepalu ir palikau ramiai garde, šįryt paterliojau tai jau mažesnis patinimas, tikiuosi susitvarkys ir visiškai pasveiks....taip gaila arkliuko  unsure.gif

Oi, sveikit. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chartija @ 2013 10 29, 01:16)
Dzerse, paprasyk, kad kas tave jojancia pafotkintu, kur graziose vietose, gi ten pas jus yra gerio. bigsmile.gif

Nėr tokių trenktų, kad vilktųsi mažiausiai 3-4 km tokiais vėstančiais orais į vieną pusę ax.gif ,ir dar kai pagal laiką greit temsta, o levadoj jau kažkaip atsibodo.
Dvi gulbės wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzerse: 29 spalio 2013 - 20:37