QUOTE(Laimė @ 2014 09 05, 13:56)
Tad būkite atidūs, ir, jei telefonas neatitinka DAP sąlygų ar jam toks dalykas išvis netaikomas, pirma iš pardavėjo išgaukite raštišką pažadą pakeisti prekę nauja/ grąžinti pinigus, o tada jau su juo žygiuokite į MTTC.
[/i]
Mano atveju aš Klaipėdoje, o MTTC - Kaune. Sugedus telefonui, neši į saloną, o jie patys veža į Kauną. Salone jokių aktų niekas neišrašinėja deja...
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2014 09 05, 09:23)
O kuo kaltas pardavėjas? O kuo kaltas atstovas? Jei prekė sugedusi (ar brokuota) ...
Man yra tekę grąžinti elektrinį virdulį, kuris po kelių mėnesių naudojimo pradėjo leisti vandenį. Tada išvis neturėjau problemų, buvo garantinis ir grąžino pinigus. Tai kam tada ta garantija, jei niekas už tai neatsakingas. Kiek esu skaičiusi vos 1-2 proc. mobiliųjų būna brokuoti, verslininkai daro verslą ir turi prisiimt atsakomybę už tai, ką parduoda. Prekių antkainiai ir jų pelnai nemaži, savęs nenusiskriaudžia, kodėl vartotojas sumokėjęs pinigus turi likti vienas su savo problema. Ir daikto naudot pagal paskirtį negali, ir pinigų nebeturi. Mes, vartotojai, duodam verslininkams uždirbt ir dar paremt juos reikia, nu atsiprašau....