Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

gal kas padės nugesinti vieną danties skausmą- esu kadai kadės mačiusi filmą, turbūt net ne visą, apie kažkokią aukštuomenės virėją, bet filmo "esamuoju" laiku nublokštą į kažkokią provinciją. ir ji ten savo amatu stebina kaimiečius. Filmas iš 'kitokių" serijos, tada padarė įspūdį, norėčiau pakartoti tą jausmą, bet nei užuominos, ko ieškoti, neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 07 25, 20:02)
gal kas padės nugesinti vieną danties skausmą- esu kadai kadės mačiusi filmą, turbūt net ne visą, apie kažkokią aukštuomenės virėją, bet filmo "esamuoju" laiku nublokštą į kažkokią provinciją. ir ji ten savo amatu stebina kaimiečius. Filmas iš 'kitokių" serijos, tada padarė įspūdį, norėčiau pakartoti tą jausmą, bet nei užuominos, ko ieškoti, neturiu  unsure.gif

Babette's feast (1987) panašaus siužeto. g.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 07 25, 20:59)
Babette's feast (1987) panašaus siužeto.  g.gif

karsta.gif gali būti, kad šitas, jau gabenuosi, bet kokiu atveju- labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 07 25, 09:29)
drinks_cheers.gif

O as vakar praziurejau "Only god forgive" su mylimu R.Goslingu ir galiu pasakyti,kad nieko gero ir net labai nieko gero..Nors gal sakys kazkas,kad tai ne 'paprastiems' ziurovams sis kinas,bet as ziurinti ivairu kina ir net megstu keistokus filmus,taciau sitas man neprilipo nors tu ka.. doh.gif  Jis man net prastesnis uz jo "Niujorko seselyje".. Zodziu nerekomenduoju  schmoll.gif
Noreciau siandien paziureti koki grazu,rimtesni filma,nors gali buti ir drama,ir melodrama, ir trileris,bet toki su mintim,ne leksta,ne banalu,gal galit ka pasiulyti ?  4u.gif

Niujorko seselyje man labai patiko filmas. Nepatiko jo lietuviskas pavadinimas, kuris visiskai neatitinka anglisko. Net nesuprantu kodel taip isverte.
Nezinau ar matei, bet siulau A Royal Affair su labai charizmatisku aktoriumi Mads Mikkelsen (jei ziurejai Jagten, turetum prisimint). Filmas kostiumine drama, istorinis, apie Danu karalystes uzkulisius, zmogaus teisiu uzuomazgas, meile ir t.t. Vienu zodziu idomus istorinis filmas su gera vaidyba ir idomiu suzetu. Labai rekomenduoju.
Atsakyti
user posted image

The Purge ( 2013) fantastinis trileris apie valstybinius ekonomikos ir nusikalstamumo sprendimo būdus viena naktimi ir imunitetu dėl ginklo panaudojimo.
Filmo vertintojai pasidalino į dvi priešingas dalis, aš vienoje iš jų.
Ties, vaidina kokia tai lietuvė Arija Bareikis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 07 25, 19:32)
Gran Torino (2008) ?

O , pagaliau gavau pasiulyma clap.gif
Pavadinimas negirdetas,reiskia ir nemciau,ziuresiu sian butinai per vaiku pietu miegeli ir poto butinai brukstelsiu mirksiukas.gif wub.gif Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sennat @ 2013 07 25, 22:36)
Niujorko seselyje man labai patiko filmas. Nepatiko jo lietuviskas pavadinimas, kuris visiskai neatitinka anglisko. Net nesuprantu kodel taip isverte.
Nezinau ar matei, bet siulau A Royal Affair su labai charizmatisku aktoriumi Mads Mikkelsen (jei ziurejai Jagten, turetum prisimint). Filmas kostiumine drama, istorinis, apie Danu karalystes uzkulisius, zmogaus teisiu uzuomazgas, meile ir t.t. Vienu zodziu idomus istorinis filmas su gera vaidyba ir idomiu suzetu. Labai rekomenduoju.

Pavadinimas labai zinomas,bet paziurejus treileri,tai lyg nemaciusi (gan greitai pamirstu kad ir geru filmu pavadinimus),butinai paziuresiu,labai dekoju aciuks.gif
Man patinka rimti ,stiprus,neskysti filmai,nemegstu labai kvailu komediju,fantastiniu (nors Afataras pamenu patiko, o ziedu valdovo po siai dienai nemaciuisi nei vienos dalies) ir siaubo,nes esu baile,poto bijau i tulika nakti eiti doh.gif biggrin.gif
Beje,del filmu pavadinimu jau nebesistebiu,lietuviai kaip isvers,tai siaubas,todel ir reikia ieskoti ju tik anglu klaba,nes net pagalvoti negali kartais,kad toks kvailas vertimas gali buti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 26 liepos 2013 - 08:42
Sveikos 4u.gif

Paskutiniu metu matyti ir rekomenduojami filmai:

1. Desert flower (2009)
2. Machine gun preacher (2011)
3. The Magdalene sisters (2002)
4. Never let me go (2010)
5. An education (2009)

.....ir pabaigai smagi komedija su mano numylėtine Audrey Tautou wub.gif

6. Hors de prix (2006)
Atsakyti
Mozart and the Whale (2005) - kaip tik neseniai apie filmus autistų tematika buvo čia šnekėta, tad ir aš užsinorėjau dar ką nors pažiūrėti. Šis kol kas mažiausiai patikęs iš visų. Siužeto ašis- dviejų žmonių- Izabelės ir Donaldo- turinčių Aspergerio sindromą draugystė bei jos sunkumai. Donaldą vaidinęs Josh Hartnett pasirodė įtikinamai, tuo tarpu Izabelė suvaidinta gal ir gerai, bet jos charakteris labai erzinantis. O ir pats siužetas ganėtinai nykus, norėjosi daugiau pamatyti veikėjų rutinos, o dabar kažkaip viskas prabėgom, net ir pokalbiai dažniausiai sukosi apie ta pačia tema.. Neįtikino manęs šis filmas.

Corpse Bride (2005)- nežinau, kodėl vis vilkinau jo peržiūrą, nes paliko labai gerą įspūdį. Reiks kada ir kitus Burtono animacinius filmus pažiūrėti.

Man cheng jin dai huang jin jia / Curse of the Golden Flower (2006) - iš šio daugiausiai atminty lieka įspūdinga scenografija. Kostiumai, dekoracijos- tiesiog puikios, kai kurios masinės scenos taip pat vertos dėmesio.

Water (2005) - estetiškai pateikta, be jokių nereikalingų detalių, gerai pritaikytu muzikiniu takeliu drama apie našlių namus Indijoje. Įdomūs dialogai, neprastas siužetas, tik gal kiek per daug ištęstas. Rekomenduoju.

Ringu / Ring (1998) - pagaliau pamačiau originalą, tačiau nepatiko jis man taip, kaip amerikiečių perdirbinys. Gal, jei siužeto nebūčiau žinojusi (tiesa, jis nėra identiškas), būtų viskas kiek kitaip, bet nejaučiau jokios įtampos, buvo nuobodu.

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events (2004)- fantastinis filmas, tiko atsipalaidavimui, vietomis juokingas, nors daugiausiai niūrus. Jim Carrey čia man patiko. Tik į pabaigą siužetas kiek nusivažiavo (santuoka man buvo jau kiek per daug abusrdiška), bet šiaip jau visai vertas dėmesio.

Cidade de Deus / City of God (2002) - šį tikriausiai jau visos matėt, o kas dar nematė, rekomenduoju. Apie gatvės gyvenimą ten, kur vaikai vaikystę leidžia ne su žaisliniais, o tikrais ginklais. Patiko.

Sleepy Hollow (1999) - pasirodė vienas geriausių T. Burtono filmų, iš tų, ką esu mačiusi. Burtoniška atmosfera, nenuobodus siužetas, gera vaidyba.

Volver (2006) - Penelope Cruz čia tiesiog puiki, siužetas įdomus, vietomis netgi labai smagus, o dar visur vyraujančios ryškios spalvos wub.gif Rekomenduoju.

A Nightmare on Elm Street (1984) - jau tikriausiai klasikai priskiriamas filmas. Patinka man tų laikų siaubo filmai, nes ir siužetai įdomesni, ir muzikiniai takeliai išskirtinesni nei kad pastaruoju metu šio žanro filmuose būna, o šis dar sugebėjo vienoje vietoje priversti krūptelti biggrin.gif Patiko. Ai, ir dar tikriausiai verta paminėti, kad tai pirmasis filmas, kuriame J. Depp'as vaidino.
Atsakyti
QUOTE(Sole14 @ 2013 07 26, 11:22)
Sveikos  4u.gif

Paskutiniu metu matyti ir rekomenduojami filmai:

1. Desert flower (2009)
2. Machine gun preacher (2011)
3. The Magdalene sisters (2002)
4. Never let me go (2010)
5. An education (2009)
.....ir pabaigai smagi komedija su mano numylėtine Audrey Tautou  wub.gif

6. Hors de prix (2006)

Katik po perziuros Desert flower. Patiko..,grazus..,moteriskas..,lengvai ir greitai susiziurejo ir kaip supratau,jog pagal tikrus faktus pastatytas.. wub.gif
Galiu ir as rekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 07 26, 17:10)
Katik po perziuros Desert flower. Patiko..,grazus..,moteriskas..,lengvai ir greitai susiziurejo ir kaip supratau,jog pagal tikrus faktus pastatytas.. wub.gif
Galiu ir as rekomenduoti  4u.gif

Beje, Hors de prix irgi geras filmas,kazkada esu maciusi per TV 4u.gif
Atsakyti
O aš rekomenduočiau pažiūrėti:

* Mano sesers globėjas/My sister`s keeper;
* Našlaitė/Orphan;
* Avinėlių tylėjimas/The silence of the Lambs;
* Gyventojų skaičius:436/Population 436;
* Piktieji numirėliai/Evil Dead (siaubo filmas);
* Raudonasis šuo/Red Dog;
* Hačiko: šuns istorija/Hachiko:A dog`s story;
* Hipnotizuotojas/The Hypnotist.

Tik tiek filmų šovė į galvą. doh.gif , o galėčiau dar vardint ir vardint. Tarp kitko, šie išvardinti filmai paliko man labai didelį įspūdį. smile.gif , labai įdomūs, prikaustantys prie ekrano. O siaubo filmų mėgėjoms drąsiai galėčiau parekomenduoti siaubiakų, taip pat ir toms, kurios mėgsta detektyvus. O gal pačios turit kažką įdomaus parekomenduoti? Šiandien labai norėčiau 'pabliauti'. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikamamukas: 27 liepos 2013 - 16:22
Labai patiko ''Nereikalingu zmoniu sala''(rusu)

Kaip gamta mylinciai man jis thumbup.gif

Lyg 24 serijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristaliukas*: 27 liepos 2013 - 19:13