Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 07 12, 19:55)
aš po Nine: Nine Times Time Travel nieko nebenoriu žiūrėti

Pradėjau žiūrėti. Kadangi taip išgirtas, tai nors pirmos serijos nesužavėjo, bet laukiau gal toliau kabins - na, ir labai užkabino po 4 serijos biggrin.gif Bet pažiūrėjau iki 13 ir kažkaip norisi daryti pertrauką, nes vėl ten kažkas blogo nutiks, jaučiu, mane į depresiją varyt pradės biggrin.gif Ir įdomu, ir erzinančių dalykų yra tame seriale. Erzina vietomis smarkiai pertempta vaidyba, vaikiškumas poelgiuose ir manierose ir taip norisi, kad tiems dviems leistų daugiau kartu pabūti biggrin.gif Žodžiu, ganėtinai depresovas serialas... biggrin.gif

QUOTE(Leveret @ 2013 07 25, 19:47)
Oblivion (2013). Patiko sci-fi elementai - skraidantys mobiliai, namai padangėse ir pan., tačiau pats filmas nepernelyg sužavėjo. Siužetas gana nuspėjamas, aktorių vaidyba pusėtina. Pabaiga netikėta, patiko.

Man pradžioje nuobodokas buvo, po to įsivažiavo. Bet labai nuspėjamas, ir šiaip neoriginalus, manyčiau, kad pagrindinė idėja paimta iš filmo Moon.

Neseniai kino teatre mačiau Pacific rim . Turinys standartinis, bet ne dėl jo ir žiūrėjau. Vizualiai filmas labai patiko, būtent todėl jį tik kino teatre ir verta žiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itani: 31 liepos 2013 - 11:01
QUOTE(Itani @ 2013 07 31, 11:55)
Neseniai kino teatre mačiau Pacific rim . Turinys standartinis, bet ne dėl jo ir žiūrėjau. Vizualiai filmas labai patiko, būtent todėl jį tik kino teatre ir verta žiūrėti.

drinks_cheers.gif mašinos mane sužavėjo, scenarijus lėkštas. Bet tos monstrų kovos mano akims buvo kaip tik. norėčiau dar kartą pamatyti.

dėl Nine: Nine Times Time Travel, sutinku, kad buvo per daug ašarų- bet juk tai tv serialas. bet man jis sunkus nebuvo. geriausias mano matytas serialas. Po tvin pykso, turbūt, tada jis mane buvo nustebinęs.
Atsakyti
QUOTE(Itani @ 2013 07 31, 11:55)
Pradėjau žiūrėti. Kadangi taip išgirtas, tai nors pirmos serijos nesužavėjo, bet laukiau gal toliau kabins - na, ir labai užkabino po 4 serijos  biggrin.gif Bet pažiūrėjau iki 13 ir kažkaip norisi daryti pertrauką, nes vėl ten kažkas blogo nutiks, jaučiu, mane į depresiją varyt pradės  biggrin.gif Ir įdomu, ir erzinančių dalykų yra tame seriale. Erzina vietomis smarkiai pertempta vaidyba,  vaikiškumas poelgiuose ir manierose ir  taip norisi, kad tiems dviems leistų daugiau kartu pabūti  biggrin.gif Žodžiu, ganėtinai depresovas serialas...  biggrin.gif

Isgyrem mes su mjforever biggrin.gif As tiek priekaistu neturiu. Visu pirma, ten kita kultura, greiciausiai kiti serialu standartai. Kad depresovas, nesutikciau. Jis man kaip tik labai sviesus pasirode.
Atsakyti
Pernai matytas filmas, bet nepamenu, is kur rekomendacijos, gal net is sio forumo smile.gif Rytu kulturos megejams
Rent a cat / Rentaneko 2012
Atsakyti
user posted image

pažiūrėjau šiandien rusų filmą Караул , 1989m., apie tarybinės armijos "diedovščiną". geras, bet sunkus filmas, slogi kalinius konvojuojančių vagonų aplinka, kartu labai realistiška, beveik dokumentika. tik pati filmo pabaiga skiriasi nuo tikrovės. filmas iš tikrųjų pagamintas pagal tikrus įvykius, daug kam po to įvykio Rusijoje tapo suprantama, kas iš tikro vyko armijoje, prasidėjo totalinis jaunimo pasipriešinimas ėmimui į armiją, ir tam tikra pradžia pertvarkai. įvykis buvo tas, kad vienas kareivis nušovė 8-is savo kankintojus, visaip besityčiojančius, bandžiusius išprievartauti. o tas kareivis buvo lietuvis.
Atsakyti
Labas vakaras,
gal zinote kur butu galima paziureti lietuviska filma "Aurora" online? Dekui wink.gif
Atsakyti
Gal atpazinsit scenariju- zusta moteris ir jos trys vaikai atitenka buvusio vyro globai. ... Ji visur jam vaidenasi- lydi ji, moko... Jis isimyli ja is naujo, pasikeicia is pagrindu... Jei neklystu ispanu filmas cia. Kazkada dirbdama nakti viena akim per tv maciau, bet labai noreciau pamatyti visa wub.gif

4u.gif
Atsakyti
The Best Offer (2013)

user posted image

puikus meilės trileris, įdomus siužetas, stilinga atmosfera, kaip visada- klasiškas Geoffrey Rush user posted image
Atsakyti
"Nuo vaikystės žinojau, kad mano likimas yra numatytas, ir jeigu jau taip yra, mano likimas- Ričardas Bartonas" - kartą sakė Elizabeth Taylor.
user posted image
du kartus susituokusi, ir vėl išsiskyrusi, nei kartu, nei vienas be kito negalinti būti kultinė pora Burton ir Taylor atgimusi filme "Burton and Taylor" ( 2013 )

man filmas labai patiko, nors aš neturiu šansų objektyviai įvertinti, nes labai myliu šią, mano manymu, genialią aktorę ir įdomią asmenybę. bet filme sakyčiau gerai atskleistas jos žvaigždės mastas ir santykiai su jos "likimu".

Atsakyti
Trance - visai neblogas trileris apie hipnoze. Nors puse filmo ziurejau ir galvojau jau isjungti bet filmo viduryje viskas pasikeite, pradejus ziureti svarbiausia iskenteti pirmaja puse sio filmo o veliau jau prasideda idomumai thumbup.gif 8/10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselisr: 03 rugpjūčio 2013 - 09:51
Super filmas laumes vaikas http://www.obuolys.l...a/filmas/11698/
Neina sekancia diena apie ji negalvot, o ypac kai istorija paremta tikrais faktais
Atsakyti