Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

ka gi, man toliau tesiasi blogos filmu karmos periodas:

The Girl Who Played with Fire (2009)
"Flickan som lekte med elden" (original title)
129 min - Crime | Drama | Mystery
toli toli filmui iki knygos, viskas prabegom, greitai, kazkaip neidomiai ir be itampos, man nepatiko, trecios dalies jau nebeziuresiu

The Thomas Crown Affair (1999)
113 min - Crime | Romance | Thriller
visiskas amerikoniskai sabloniskas filmelis apie tai, kaip aplinkui visi kvaileliai, o vienas labai gudrus, strategiskas ir labai sekmingas - visa pasauli uz nosies vedziojantis Brosnanas. bet kadangi ir siunciausi ne del turinio, o del Brosnano - tai irnesakyk.gif

The New World (2005)
135 min - Biography | Drama | History
kadangi liko noras kazko su C.Farelu, nes ankstesniam filme jo buvo tik 5 minutes, tai cia taip, jo buvo gana daug, grazus, ilgi plaukai labai tinka:) Ch.Bale's irgi patiko, suprantama, o turinys, deja, nesuzavejo, paziurejau, isjungiau ir daugiau apie filma negalvojau, nors pabaiga galiu pagirti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 13 rugpjūčio 2013 - 09:42
QUOTE(LEEja @ 2013 08 13, 09:41)
ka gi, man toliau tesiasi blogos filmu karmos periodas:

Man atvirkščiai, pastaruoju metu visi peržiūrėti filmai buvo puikūs tongue.gif

Ledo žmogus - The Iceman (2012)
Kriminalinis trileris, paremtas tikra istorija apie samdomą žudiką Richard Kuklinski, kuris nužudė daugiau nei 100 žmonių. Nei jo šeima, nei žmona (kurią nuostabiai suvaidino Winona Ryder) nežinojo kuo jis užsiima.
Pati istorija įdomi, aktorių vaidyba puiki (vaidina Chris Evans, Ray Liotta,David Schwimmer...)

Lorė - Lore (2012)
Karinė drama, veiksmas vyksta Vokietijoje, 1945m., pasibaigus karui. Filmo centre - paauglės Lorės ir jos brolių bei sesers kelionė per karo nuniokotą Vokietiją.
Atskleidžiami karo padariniai, pačių vokiečių požiūris į žydus, parodoma nuniokota Vokietija, vyraujantis badas.

Ką žinojo Meisė - What Maisie Knew (2012)
Drama apie skyrybas vaiko akimis. Roko grupės žvaigždė Susanna (vaidina Julianne Moore) ir jos vyras nuolat barasi namuose, girdint mažajai Meisei, kol galiausiai išsiskiria. Tada prasideda nuolatiniai ginčai, kam priklauso mergaitės globa.
Filmą rekomenduoju visiems tėvams thumbup.gif (filme taip pat vaidina Alexander Skarsgard)

Bizantija - Byzantium (2012)
Fantastinė drama apie dvi vampyres, motiną ir dukrą, jų gyvenimo istoriją ir paslaptis. Kitoks filmas apie vampyrus, tamsesnis ir su originaliu siužetu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Blah @ 2013 08 13, 13:56)
Ką žinojo Meisė - What Maisie Knew (2012)

šitas jau kurį laiką tarp norimų pasižymėtas bigsmile.gif

The Faculty
(1998) - siaubo filmas apie vidurinėje besimokančius moksleivius, kurie suvokia, kad jų mokytojai - ateiviai. Pakankamai standartiškas ir kadangi ateivių nemėgstu, tai įspūdžio nepaliko.
Atsakyti
The Match Factory Girl (1990)
"Tulitikkutehtaan tyttö"
68 min - Drama | Comedy

suomiu art-hous'as smile.gif puikus filmas, ziuresiu dar sio rezisieriaus kazka
Atsakyti
Aš irgi paskutiniu metu beveik nieko gero nepažiūrėjau, išskyrus "Asura" (2012) - japoniška animacija, bet toks rimtas, liūdnas filmas. Yra apie ką pamąstyt.
Atsakyti
neseniai žiūrėjau korėjiečių mistinį detektyvą Bestseller ( 2010m.)

filmas apie rašytoją, kurią apkaltino plagijavimu. Siekdama atgauti autoritetą, ryžtasi vykti į kaimą ir jame rašyti kitą romaną. Išvykusi su dukra, pastebėjo, kaip ji atitolo nuo jos ir galų gale to atitolimo mistinė priežastis tapo romano dalimi.

user posted image
Atsakyti
King of Devil's Island (2010)
"Kongen av Bastøy" (original title)
116 min - Action | Drama

liudnas ir niurus, apie berniuku pataisos namus, paremtas tikrais faktais. geras, patiko, visad stebiuosi filmais, kur vaidina daug vaiku-paaugliu, su jais, manau daug sudetingiau dirbti
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 08 13, 10:41)
The Girl Who Played with Fire (2009)
"Flickan som lekte med elden" (original title)
129 min  -  Crime | Drama | Mystery
toli toli filmui iki knygos, viskas prabegom, greitai, kazkaip neidomiai ir be itampos, man nepatiko, trecios dalies jau nebeziuresiu

Man trečia dalis patiko labiau už antrą (labiausiai turbūt pirmoji), bet šiaip visa trilogija per daug nesužavėjo, priešingai nei tikėjausi.

Upside down (2012). Man kažkaip įstrigo, kai Galadrielė šį filmą pavadino briedų briedu. Na aš taip žiauriai jo neišpeikčiau. smile.gif Pats siužetas gal kiek silpnokas, įtampos galėjo būti daugiau, veikėjai įdomesni. Labiausiai patiko vizualioji filmo pusė, nė vienam fantastiniam filme dar nebuvau mačiusi tos apverstų planetų idėjos.

Stand up guys (2012)- pusiau drama, pusiau komedija apie ilgus metus atsėdėjusį vyruką, kuriam iškyla pavojus mirti vos išėjus į laisvę. Buvo gana neblogų vietų, buvo ir gana kvailų ar visai nejuokingų, tad bendras įspūdis toks per vidurį. Abu pagrindiniai aktoriai kažkiek pakėlė filmo vertę, ypač Pacino, kuris sugebėjo savo vaidinamam personažui suteikti žmogiškumo ir net privertė šiek tiek dėl jo pasijaudinti.

The sum of us (1994). Apie kartu gyvenančius našlį tėvą ir jo homoseksualų sūnų, kurie abu bando rasti sau artimus žmones. Paprastas toks filmas, gyvenimiškas, nebanalus. Patiko gražiai pavaizduoti tėvo ir sūnaus santykiai bei juos vaidinę aktoriai (vienas iš jų Russellas Crowe- jam netgi labai tiko mielo vyruko vaidmuo).

Potiche (2010)- nelabai šitas man patiko, pažiūrėjau be didelio malonumo. Toks visai ne "ozoniškas" man pasirodė, tai reikalui pagerinti atsisiunčiau dar kelis Ozono filmus. Du iš jų:

Gouttes d'eau sur pierres brulantes (2000). Meilės keturkampis. Visas veiksmas vyksta viename bute. Toks truputį surrealus, jei taip galima pavadinti, filmas. Patiko.

Sitcom (1998)- šitas dar keistesnis. Apie gana eilinę, pasiturinčią šeimą, kurios nariai ima staiga keistis, kai tėvas į namus atsineša naminį gyvunėlį- žiurkę (tą baltą laboratorinę). Vienam atsiliepime, kurį skaičiau, filmas pavadintas farsu. Turbūt taip ir yra. Ne kiekvieno skoniui, bet negalėčiau pasakyti, kad nepatiko, tačiau rekomenduoti tokio nepulčiau.
Atsakyti
Diario de una ninfómana - tragedija ne filmas. nebent tiems, kas nori įsitikinti, kad būna blogesnė vaidyba nei meksikietiškuose serialuose smile.gif nei siužeto, nei minties, baisu...

Before the Devil Knows You're Dead - patiko, tamsus, niūrus, įtikinantis. du broliai, kuriems nelabai sekasi, sugalvoja apiplėšti tėvų parduotuvę. planas pakrypsta visai ne taip, kaip planuota. rekomenduotinas.

The Taking of Pelham 1 2 3 - filmas apie užgrobtą metro traukinį. daug veiksmo, įtemptas. Denzelis gerai žiūrėjosi, Travolta irgi šįkart visai neblogai smile.gif superiniu filmu tikrai nevadinčiau, bet visai smagiai susižiūrėjo.

21 - dėstytojas suburia studentų, itin gabių matematikai, grupelę, išmoko skaičiuoti kortas ir deleguoja į Las Vegaso kazino smile.gif filmas nėra kažkoks išskirtinis, gal vietom buvo ir nelabai įtikinantis, bet žiūrisi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 14 rugpjūčio 2013 - 22:18
I Hired a Contract Killer (1990)
79 min - Drama | Comedy

dar vienas puikus suomiu rez. Aki Kaurismäki filmas. labai savotiskas, netipiskas ir nestardiskas, The Match factory girl gal kiek geresnis, bet braizas tas pas - daug cigareciu dumu, nusmurgusi aplinka, mazai dialogu, nufilmuota beveik kaip spektaklis smile.gif
Atsakyti
user posted image

Внеземной, 2007m. , ukrainiečių.
be jokių efektų ir glamūro šis fantastinis filmas man paliko daug kartų didesnį įspūdį, nei koks avataras ar pan. Filmo mintis tikrais faktais paremta- prisimenu spaudoje tas žinias. Bet kokia gili, graži ir tragikomiška visų tų įvykių istorija pavaizduoja, tiesiog socialinė drama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 15 rugpjūčio 2013 - 18:59
Nemegstu fantastiniu filmu,bet viena vyras ikalbejo paziureti ir labai dziaugiuosi,kad jam pavyko ikalbeti smile.gif) Labai gerai susiziurejo su L.DiCaprio Inception/ Pradzia thumbup.gif Superine ideja good.gif Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 15 rugpjūčio 2013 - 18:50