QUOTE(LEEja @ 2013 08 13, 10:41)
The Girl Who Played with Fire (2009)
"Flickan som lekte med elden" (original title)
129 min - Crime | Drama | Mystery
toli toli filmui iki knygos, viskas prabegom, greitai, kazkaip neidomiai ir be itampos, man nepatiko, trecios dalies jau nebeziuresiu
Man trečia dalis patiko labiau už antrą (labiausiai turbūt pirmoji), bet šiaip visa trilogija per daug nesužavėjo, priešingai nei tikėjausi.
Upside down (2012). Man kažkaip įstrigo, kai Galadrielė šį filmą pavadino briedų briedu. Na aš taip žiauriai jo neišpeikčiau.

Pats siužetas gal kiek silpnokas, įtampos galėjo būti daugiau, veikėjai įdomesni. Labiausiai patiko vizualioji filmo pusė, nė vienam fantastiniam filme dar nebuvau mačiusi tos apverstų planetų idėjos.
Stand up guys (2012)- pusiau drama, pusiau komedija apie ilgus metus atsėdėjusį vyruką, kuriam iškyla pavojus mirti vos išėjus į laisvę. Buvo gana neblogų vietų, buvo ir gana kvailų ar visai nejuokingų, tad bendras įspūdis toks per vidurį. Abu pagrindiniai aktoriai kažkiek pakėlė filmo vertę, ypač Pacino, kuris sugebėjo savo vaidinamam personažui suteikti žmogiškumo ir net privertė šiek tiek dėl jo pasijaudinti.
The sum of us (1994). Apie kartu gyvenančius našlį tėvą ir jo homoseksualų sūnų, kurie abu bando rasti sau artimus žmones. Paprastas toks filmas, gyvenimiškas, nebanalus. Patiko gražiai pavaizduoti tėvo ir sūnaus santykiai bei juos vaidinę aktoriai (vienas iš jų Russellas Crowe- jam netgi labai tiko mielo vyruko vaidmuo).
Potiche (2010)- nelabai šitas man patiko, pažiūrėjau be didelio malonumo. Toks visai ne "ozoniškas" man pasirodė, tai reikalui pagerinti atsisiunčiau dar kelis Ozono filmus. Du iš jų:
Gouttes d'eau sur pierres brulantes (2000). Meilės keturkampis. Visas veiksmas vyksta viename bute. Toks truputį surrealus, jei taip galima pavadinti, filmas. Patiko.
Sitcom (1998)- šitas dar keistesnis. Apie gana eilinę, pasiturinčią šeimą, kurios nariai ima staiga keistis, kai tėvas į namus atsineša naminį gyvunėlį- žiurkę (tą baltą laboratorinę). Vienam atsiliepime, kurį skaičiau, filmas pavadintas farsu. Turbūt taip ir yra. Ne kiekvieno skoniui, bet negalėčiau pasakyti, kad nepatiko, tačiau rekomenduoti tokio nepulčiau.