Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Mamytes,bukite geros,nekalbekite apie pati siuzeta filmo,nes jau nemazai suzinojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 08 07, 10:24)
Mamytes,bukite geros,nekalbekite apie pati siuzeta filmo,nes jau nemazai suzinojau 

Čia apie tą geltoną tekstą? Niekas neverčia gi perskaityti doh.gif Tam jis ir yra neryškus padaromas, kad nematę filmo neperskaitytų taip paprastai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itani: 07 rugpjūčio 2013 - 11:13
QUOTE(Mona @ 2013 08 06, 18:39)
Pažiūrėjau ir aš jį vakar (beje, ačiū už rekomendaciją  mirksiukas.gif). Filmas patiko, nežiūrint to, kad siužetas kiek ištemptas. Patinka žiūrėti filmus su kažkokia lyg ir paslaptimi, kai viskas lyg ir aišku, bet ne visai  biggrin.gif. Beje, pabaigą atspėjau jau viduryje filmo, bet vis tikėjausi, kad gal bus kitaip - būčiau norėjus kitokios pabaigos (gal tiksliau, norėjau, kad mane iš tikrųjų nustebintų), nors šita tikrai ne pats blogiausias variantas. Eilinį kartą supranti, kad dėl meilės moteriai griūva net ir stipriausios tvirtovės. Šiuo atveju buvo gaila (kad griuvo  biggrin.gif).

Kai pamaciau jo kolekcija sleptuveje, zado netekau. Taip, pabaiga visiskai nuspejama, bet man filmas nuo to ne maziau zavus. smile.gif
Atsakyti
Esu sio zanro megeja, tad labai patiko nors irasas dar ir nekokybiskas, "The Conjuring"
http://www.imdb.com/title/tt1457767/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 08 rugpjūčio 2013 - 17:09
QUOTE(loja5 @ 2013 08 08, 18:06)
Esu sio zanro megeja, tad labai patiko nors irasas dar ir nekokybiskas, "The Conjuring"
http://www.imdb.com/title/tt1457767/

oi laukiu laukiu, šito filmo pažiūrėjimo, atsiliepimai geri, bet man irgi ne tik filmo, bet ir būsenos tam tikros reikia , truputuką baikštausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 08 08, 18:18)
oi laukiu laukiu, šito filmo pažiūrėjimo, atsiliepimai geri, bet man irgi ne tik filmo, bet ir būsenos tam tikros reikia , truputuką baikštausi  lotuliukas.gif

Labai naturaliai pateiktas filmas, toks jausmas lyg pats dalyvautum arba ziuretum dokumentine medziaga, toks in-real, laukite gero iraso, tikrai nenusivilsite 4u.gif
Atsakyti
Tai.., kol čia tas filmas bus kiek laukt reiks, nes kine tik rugpjūčio gale rodys, o ką jau kalbėti apie internetą. smile.gif , kol įkels kol ką. Iš pradžių dar tais titrais doh.gif , o tik paskui su lt vertimu. Šiaip iš filmų ką dar prisimenu, tai va dar "Šindlerio sąrašas", nepamenu buvau minėjus ar ne, filmas paliko gerą įspūdį, taip pat toks už širdies griebiantis. Siaubo filmų mėgėjoms, nežinau ar matėt, toks iš senesnių siaubiakų, senai mačius esu, bet tikrai įdomus filmas, tai "Nekviesti svečiai"/The Uninvited. smile.gif , superinis filmas. O Wrong Turn`us ar matėt? biggrin.gif , man įdomiausia tik 1 dalis, kuo toliau, tuo vis prastėja. Ir net nebekraupu būna žiūrėt, tik tiek kad visose dalyse tas kraujas, mėsgaliai ir pnš. Uoj dar va kokį gerumą prisiminiau: Mizerė/Misery, toks filmas iš senesnių, bet įtraukiantis toks. Kiek siaubiakų žiūriu, tiek man jie nebaisūs.. doh.gif , o vienas iš baisesnių, "Raktas"/The Skeleton Key..brrr.
Atsakyti
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 09, 01:00)
Tai.., kol čia tas filmas bus kiek laukt reiks, nes kine tik rugpjūčio gale rodys, o ką jau kalbėti apie internetą. smile.gif , kol įkels kol ką. Iš pradžių dar tais titrais doh.gif , o tik paskui su lt vertimu. Šiaip iš filmų ką dar prisimenu, tai va dar "Šindlerio sąrašas", nepamenu buvau minėjus ar ne, filmas paliko gerą įspūdį, taip pat toks už širdies griebiantis. Siaubo filmų mėgėjoms, nežinau ar matėt, toks iš senesnių siaubiakų, senai mačius esu, bet tikrai įdomus filmas, tai "Nekviesti svečiai"/The Uninvited. smile.gif , superinis filmas. O Wrong Turn`us ar matėt? biggrin.gif , man įdomiausia tik 1 dalis, kuo toliau, tuo vis prastėja. Ir net nebekraupu būna žiūrėt, tik tiek kad visose dalyse tas kraujas, mėsgaliai ir pnš. Uoj dar va kokį gerumą prisiminiau: Mizerė/Misery, toks filmas iš senesnių, bet įtraukiantis toks. Kiek siaubiakų žiūriu, tiek man jie nebaisūs.. doh.gif , o vienas iš baisesnių, "Raktas"/The Skeleton Key..brrr.

Uztat as ir nelaukiau gero iraso, nors vyras ir labai burbejo bet ziurejom vistiek abu biggrin.gif o kalbant apie siaubiakus tai ten kur visokie mesgaliai man yra per zemo lygio, megstu intelektualesnius, nebutinai kur raganos ant sluotos skraido bet tokius kur truputeli kazko mistisko, ne iki galo atskleisto ir ypac susijusio su anapusiniu pasauliu ax.gif
Atsakyti
user posted image

šiandien kino teatre premjera user posted image išrinktieji išsikėlė gyventi į rojų kosmose, vadinamą Eliziejumi, kiti liko žemės planetoje, užterštoje ir totaliai apgyvendintoje, kova už išlikimą tęsiasi.
filmas mano stichijoj, tad mėgavausi vaizdais, Jodie Foster wub.gif , ir visokiom ten ateities mašinom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 09 rugpjūčio 2013 - 15:35
QUOTE(ausraa14 @ 2013 08 06, 09:21)
Man labai patiko trileris Pagalbos šauksmas / The Call   rekomenduoju mirksiukas.gif

Man taip pat - vienas geriausių filmų, kuriuos esu mačiusi. Labai įtraukiantis, puiki vaidyba. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 08 02, 21:20)
The Best Offer (2013)

puikus meilės trileris, įdomus siužetas, stilinga atmosfera, kaip visada- klasiškas Geoffrey Rush user posted image

paziurejau ka tik.
grazus, idomus, geras, bet rezisierius per viduri per daug uzsizaide su tu jausmu rodymu, bet G.R. nuostabus ir cia puikiai tiko
Atsakyti
user posted image

Pawn Shop Chronicles 2013.

toks tarantiniškas kelių žanrų truputį trenktas filmas, jame parodomos trys istorijos, siaubo, juodos komedijos stiliumi. Didžiausias filmo privalumas yra gera puokštė puikių aktorių. Aš mėgavausi absoliučiai kiekviena filmo minute.
Atsakyti