Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

user posted image

Think Like a Man (2012)
Comedy | Romance

Žiūrėjom kartu su MB, abiem labai patiko. Juokėmės ne vienoje vietoje, radom panašumų į tikrą gyvenimą. Žodžiu, rekomenduoju lengvam ir nuotaikingam vakarui smile.gif
Atsakyti
21.30 per BTV Babelis ax.gif

http://www.imdb.com/...9467/?ref_=sr_1
Atsakyti
Shaun of the Dead (2004) - jei trumpai, tai siaubo komedija su zombiais. Labai netgi neprasta komedija, juokiausi ne kartą bežiūrėdama, tikras geros nuotaikos užtaisas. Aišku, nebaisus, tik šiek tiek kraujo ir žarnų (bet pabrėžiu - šiek tiek). Kam patinka tokio žanro filmai - pirmyn mirksiukas.gif

Half Nelson (2006) - tikriausiai geriausias filmas su Goslingu iš tų, kuriuos esu mačiusi. Ir geriausias ne tik siužeto bei išpildymo prasme, bet ir Goslingo vaidyba, kuri šį sykį absoliučiai nepaliko abejingos. Sukėlė emocijų, toks nuoširdus, niūrus, tamsus, vietomis net atrodęs be prošvaistės, bet kartu buvo ir šviesių momentų. Kažkiek savo atmosfera ir tuo, kad pagr. personažas mokytojas, primena Detachment. Labai patiko.

Metroland (1997) - pagal Julian Barnes to paties pavadinimo knygą. Knygos neskaičiau ir apskritai šį faktą sužinojau tik įsijungusi filmą. O pats filmas pakankamai neblogas, gal vietomis ištęstas ir monotoniškas, bet nepasakyčiau, kad labai nuobodus ar neįdomus. Kino juosta apie tai, kaip po dešimties metų sugrįžęs draugas priverčia Krisą, jau ne vienerius metus sukūrusį šeimą ir turintį pastovų darbą, susimąstyti apie savo praeitį, dabartį ir suvokti, ar jis patenkintas tuo, ką šiuo metu turi, ar ne. Apie jaunystę ir jos svajones bei kaip laikui bėgant jos kinta. Man pačiai nepatiko Tonio personažas, apskritai kažkoks nereikalingas ir be reikalo aplink slampinėjantis. Ir, o taip, vaidina Christian Bale, dėl kurio pirmiausia ir susidomėjau šiuo filmu.

The Tourist (2010) - sakyčiau tai filmas apie tai, kokie gražūs yra Angelina Jolie ir Johnny Depp ir tiesiog bandymas pažiūrėti, kiek pajamų bus surinkta parodžius šias personas kartu biggrin.gif Nes siužetas absoliučiai neįdomus ir netgi pats Johnny Depp čia kažkoks medinis ir nė kiek nežavintis. O A. Jolie... Graži. Tačiau tik tiek. Nevertas laiko gaišimo.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 09 26, 00:23)
Half Nelson (2006) - tikriausiai geriausias filmas su Goslingu iš tų,

The Tourist (2010) -

Šiuos du ir aš praeitą savaitę žiūrėjau ax.gif .
Half Nelson paliko tokį patį įspūdį kaip ir jums. Gosling'as jame puikus thumbup.gif

Dėl The Tourist taip pat pritarsiu, tik gal kiek griežčiau pasisakysiu biggrin.gif . Visą iššžiūrėti jį man pasirodė tikra kankynė biggrin.gif . Eilinis popsinis, banalus amerikoniškas filmelis blush2.gif

Dar pora matytų
The Rum Diary - nevertas dėmesio. Žiūrėjau tik todėl, kad perskaičiau knygą ir kažkaip susimasinau fimą pažiūrėti. Tai sakyčiau - gan prasta gan neblogos knygos ekranizacija. Nepatiko kad tamsiųjų veikėjų pusių filme kaip ir neliko, jos nuleistos juokais blush2.gif

Rust and bone patiko thumbup.gif . Filmas apie niūrią realybę ir apie ne nusaldintą, holivudinę, bet žemišką, skaudžią, vyro ir moters, bei tėvo ir sūnaus, meilę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amabel: 26 rugsėjo 2013 - 11:48
Nebusite abejingos, pasiziurekit The Purge (Valymas) (2013) - dvi persipinancios dramos, senoles, ir i prostitucija patekusios merginos. be joku sentimentu, vieni praradimai. rimtas.

Ondskan(Blogis) - svedu. irgi geras, gal labiau jaunimui. (yra knyga, knyga - dar geresne, kaip sakoma, vienintele knyga, kuria skaito vaikinai. mokinys man ja rekomendavo smile.gif )
siuzetas: utopine, sakyciau, vaikinu internatine mokykla, kur jie karaliauja it suauge. o suaugusiuju role - salutine. tevo-sunaus smurto problema. kas turit paaugliu, verta parodyti jiems. ir siaip vyrukams turi patikti.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 26, 12:54)
Nebusite abejingos, pasiziurekit The Purge (Valymas) (2013) - dvi persipinancios dramos, senoles, ir i prostitucija patekusios merginos. be joku sentimentu, vieni praradimai. rimtas.

Gal galima gauti kažkokią nuorodą? Nes Youtube.com vienintelis filmas tokiu pavadinimu tai nei apie jokias senoles, nei apie jokias prostitutes bigsmile.gif Taigi, vis tik pažiūrėjau atrastąjį The Purge (2013) ir tikrai nenusivyliau - pakako man ir įtampos, ir veiksmo, o svarbiausia, kad pats filmas visiškai neprailgo. O ir aktorė mėgstama - Lena Headey. Duočiau 9/10.

Womb (2010) matytas jau ne vieną kartą ir vis patinka. Įdomi istorija, sakyčiau, puiki Evos Green vaidyba. 9/10.

Pažiūrėjau komedijų truputį:
Wild Target (2009) - oi, smagi komedija, patiko man. 9/10 mano nuomone.

Nine Months (1995) - buvo iš ko pasijuokti, tačiau filmas pasirodė kiek per daug ištęstas. Ne pati geriausia komedija, bet dirbant pašalinį darbą dėl fono tikrai tinka. 7/10.

Papildyta:
The Tourist (2010) - sakyčiau tai filmas apie tai, kokie gražūs yra Angelina Jolie ir Johnny Depp ir tiesiog bandymas pažiūrėti, kiek pajamų bus surinkta parodžius šias personas kartu  biggrin.gif

Sutinku drinks_cheers.gif pats siužetas filmo tai tikrai lėkštas. Net keista, kad A. Jolie ir J. Depp tokiam filme vaidino, nes abu turi tikrai sužibėjusių filmų. 4u.gif
Atsakyti
The Tourist (2010) -

aš jo nesugebėju net pabaigt, taip ir nesupratau, kas nuo ko, dėl ko bėgo rolleyes.gif

QUOTE(given444 @ 2013 09 26, 12:54)

filmas pagal S.Oksanen knygą. Tiesą sakant, nežinau ar noriu jį pažiūrėt.

Gimę mylėti/Venuto al mondo/2012 - galvojau, kad bus įdomiau, viskas netikra atrodė, gal tik keliose vietose privertė virptelt. Bet vis pagalvoju apie filmą karts nuo karto, tai gal ir verta pažiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Asta L.,2013 09 27, 11:42]
Gal galima gauti kažkokią nuorodą? Nes Youtube.com vienintelis filmas tokiu pavadinimu tai nei apie jokias senoles, nei apie jokias prostitutes bigsmile.gif

http://www.imdb.com/title/tt1714205/

Sitas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 09 27, 13:08)
aš jo nesugebėju net pabaigt, taip ir nesupratau, kas nuo ko, dėl ko bėgo rolleyes.gif
filmas pagal S.Oksanen knygą. Tiesą sakant, nežinau ar noriu jį pažiūrėt.

kodėl? jei dėl to, kad sunkus, suprantu. jei baiminatės, kad nebus toks geras kaip knyga, tai be reikalo. filmas puikus. operatoriaus darbas nuostabus, vaidyba įtikinanti.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2013 09 27, 16:30)
kodėl? jei dėl to, kad sunkus, suprantu.

dėl to. Užtenka ir realiam gyvenime baisybių, norisi teigiamų emocijų.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2013 09 27, 17:30)
kodėl? jei dėl to, kad sunkus, suprantu. jei baiminatės, kad nebus toks geras kaip knyga, tai be reikalo. filmas puikus. operatoriaus darbas nuostabus, vaidyba įtikinanti.

aš, pvz., nežiūrėsiu jo dėl to, kad man knyga nepatiko, ne tai, gal, kad nepatiko, bet nesužavėjo, nes knygų temoj, pamenu, masinės dejonių ir aimanavimo dėl jos gerumo bangos pagauta - perskaičiau biggrin.gif ir pšššš... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 09 27, 19:00)
aš, pvz., nežiūrėsiu jo dėl to, kad man knyga nepatiko, ne tai, gal, kad nepatiko, bet nesužavėjo, nes knygų temoj, pamenu, masinės dejonių ir aimanavimo dėl jos gerumo bangos pagauta - perskaičiau biggrin.gif ir pšššš... smile.gif

gal netinkamas momentas buvo smile.gif man skaitymui ir filmui būtina pagauti tinkamą laiką. Oksanen knyga dejonių nesukėlė, bet susiskaitė labai gerai. ir mano galva, čia atvejis, kai filmas tikrai ne prastesnis už knygą. nes dažniausiai būna atvirkščiai smile.gif
Atsakyti