Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Lexa @ 2013 09 27, 13:11)

Dėkoju labai 4u.gif pasirodo, ir metai ne 2013, o 2012, ir pavadinimas ne "The Purge", o "Purge". Artikelių galia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 09 27, 10:08)

filmas pagal S.Oksanen knygą. Tiesą sakant, nežinau ar noriu jį pažiūrėt.

norek. tik niurus lb.
Atsakyti
Visoms korėjiečių serialų ir romantikos, gražių vaizdų, charizmatiškų herojų mėgėjoms- Boys over flowers (2009). Filmas taip užvaldė, kad baigusi iškart žiūrėjau antrą kartą. Nepasigailėsit...
Atsakyti
QUOTE(1tulpe1 @ 2013 09 28, 06:39)
Visoms korėjiečių serialų ir romantikos, gražių vaizdų, charizmatiškų herojų mėgėjoms- Boys over flowers (2009). Filmas taip užvaldė, kad baigusi iškart žiūrėjau antrą kartą. Nepasigailėsit...

lotuliukas.gif doh.gif galvojau, viena aš čia "kiaura", "the master sun" ( irgi korėjiečių) nesulaukdama naujų serijų, jau žiūri pirmas iš naujo lotuliukas.gif konkrečiai valdo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau I Spit on Your Grave (2010) . Pirma filmo pusė susirodė sunki, vyras atsistojo ir išėjo. Ir man norėjosi..Antra pusė- nu kliedesiai visiški. Daug klaustukų.. 4
Atsakyti
Prisiminiau jau senokai peržiūrėtą filmą Paskutinis namas kairėje / The Last House on the Left. Visas filmas pilnas įtampos - patinka man tokie cool.gif . Ir paliko jis man stiprų įspūdį.... Įdomu I Spit on Your Grave (2010) nebus kažkas panašaus?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 09 25, 20:15)

Ir kodel vis atidelsiau jo ziurejima, puikus!!
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2013 09 28, 12:19)
Prisiminiau jau senokai peržiūrėtą filmą Paskutinis namas kairėje / The Last House on the Left. Visas filmas pilnas įtampos - patinka man tokie cool.gif . Ir paliko jis man stiprų įspūdį.... Įdomu  I Spit on Your Grave (2010) nebus kažkas panašaus?

Filme isprievartaujama mergina, ir paskui kersija tiems vyrams. Man labai sunkiai ziurejosi tos prievartos ir pasityciojimo scenos.. Tikrai norejosi isjungti. Paskui buvo lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 09 28, 15:10)
Filme isprievartaujama mergina, ir paskui kersija tiems vyrams. Man labai sunkiai ziurejosi tos prievartos ir pasityciojimo scenos.. Tikrai norejosi isjungti. Paskui buvo lengviau smile.gif

Gal kartais žiūrėjot ir antrą dalį I Spit on Your Grave 2? Ten tos pačios istorijos tęsinys (nors koks dar gali būti tęsinys) ar jau visiškai nauja analogiška pirmajai istorija?
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 09 26, 12:28)
Dėl The Tourist taip pat pritarsiu, tik gal kiek griežčiau pasisakysiu  biggrin.gif . Visą iššžiūrėti jį man pasirodė tikra kankynė  biggrin.gif . Eilinis popsinis, banalus amerikoniškas filmelis  blush2.gif

The Rum Diary - nevertas dėmesio. Žiūrėjau tik todėl, kad perskaičiau knygą ir kažkaip susimasinau fimą pažiūrėti. Tai sakyčiau - gan prasta gan neblogos knygos ekranizacija. Nepatiko kad tamsiųjų veikėjų pusių filme kaip ir neliko, jos nuleistos juokais blush2.gif

Ką tik baigiau "The rum diary" žiūrėti ir nustebau, kad jis nebuvo toks prastas, kokiam buvau nusiteikusi po nemažai peikiančių atsiliepimų, t.y. nė karto žiūrėdama nepagalvojau "kaip neįdomu" arba "kad tik greičiau baigtųsi" ir pan. Turbūt padėjo ir tai, kad knyga seniai skaityta, siužeto tiksliai nepamenu, liko tik atskiri fragmentai ir gana niūri nuotaika. Filmas pasirodė lengvesnis, su humoru toks. Labiausiai užkliuvo pagrindinio herojaus amžius- knygoj jis apie trisdešimties, jei gerai prisimenu, o Deppui, nors ir jaunesnis atrodo, jau visi penkiasdešimt. Na bet suprantu, kad jam šis vaidmuo turbūt ypatingai brangus buvo. Kaip knygos autoriaus draugui, gal atrodė, kad niekas kitas geriau ir nesuvaidins.

Dar pabūsiu nepopuliari dėl "Turisto"- man šis filmas visai neblogai susižiūrėjo. Aišku, popsinis ir niekuo neypatingas, bet šiaip lengvas pramoginis filmelis. Esu mačiusi daugybę daug prastesnių, todėl ne visai suprantu, kodėl jis taip žiauriai peikiamas. Išvis, jei nebūčiau mačiusi prancūzų originalo ir nežinojusi, kad Jolie- policininkė, o Deppas- jos meilė, būtų buvę dar įdomiau žiūrėti.

QUOTE(BevardeX @ 2013 09 28, 17:23)
Gal kartais žiūrėjot ir antrą dalį  I Spit on Your Grave 2? Ten tos pačios istorijos tęsinys (nors koks dar gali būti tęsinys) ar jau visiškai nauja analogiška pirmajai istorija?

Kiek žinau, nieko bendra tarp filmų, išskyrus panašų siužetą.
Atsakyti
The Kings of Summer (2013) - visai mielas ir gražus filmas. apie ribą, kaip lyg baigiasi vaikystė arba kai jau nori būti suaugęs ir spręst už save. trys paaugliai nusprendžia būti vyrais kiek kitaip - pasistato namą vidury miškų.
Atsakyti
Merginos mielos, help prašau

Guliu ligoninėje, išleido tik vienai nakčiai namo, interneto netraukia ligoninėje, tai liko tik kažką nusisiuntus nusinešti fleškėje.

Parekomenduokit KOMEDIJŲ prašau, nes nesmagu kai aplink visi tikrai rimti ligoniukai.... (pagrinde mano kaimynai - po insulto, gerai kad man ne ta problema), todėl labai reikia pozityvo wub.gif ir gero juoko. Bandysiu kažkiek iki ryto prisisiųsti, nes ryte jau teks lėkti "prisiduoti" veną lašelinei
Atsakyti