Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Ačiū už rekomendacijas, pažiūrėjau La cara oculta. Nors pirmoji pusė kiek prailgo ir aktoriai ne itin sužavėjo, idėja pasirodė įdomi, filmas antroj pusėj įtraukė. Patiko.

Pažiūrėjau Jagten / Medžioklė, kas mėgsta skandinavišką kiną. Sukrečiantis, labai patiko, rekomenduoju.
Atsakyti
user posted image

Die Wand ( Siena) 2012 , vokiečių, va pirmas kartas, kai su subtitrais stebėjau. Vokiečių kalba man gražiai skamba wub.gif

filmas labai patiko. Filme moteris gyvenanti toli kalnuose namelyje, gelbėdamasi nuo išprotėjimo, rašo dienoraštį ir pasakoja apie savo sunkų darbą, apie tai, kokius jausmus išgrynino neįtikėtinas dalykas, dėl kurio ji pateko į šią situaciją.
Atsakyti
QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 07 17, 10:13)
Eden (2012) - sukrėtė tikroviškumu ir kova už gyvenimą...

Pritariu drinks_cheers.gif Vakar pažiūrėjau Stoker (2013) labai labai patiko, tiek aktoriai, tiek pati istorija bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2013 07 15, 07:27)

Visai neseniai mačiau panašų filmą, tik neatgaminu pavadinimo, nes noriu pabaigą pažiūrėt.  Kai moteris atvažiuoja dirbt psichologe su su psichikos ligoniais, viskas taip užslaptinta, tvorom aptverta, bet pasirodo, kad ji pati ligonė, ten gydosi. Gal kas pamenat?

Gal Gothika su Halle Berry? Bet jis jau toks iš senesnių... (2003)
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2013 07 19, 13:46)

Gal Gothika su Halle Berry? Bet jis jau toks iš senesnių... (2003)

kad ne, ten blondinė vaidina. Prisiminiau, kad vaidina Andrea Roth, bet to filmo taip ir nerandu rolleyes.gif

Ieškantys laimės/The Pursuit of Happyness/2006 - kiek kartų mačiau anonsą, bet man vis pasirodydavo neįdomus. O be reikalo, visai patiko smile.gif Čia antras filmas iš snobo kino, kuris patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 07 17, 08:46)
Tres metros sobre el cielo - 1DALIS
Tengo ganas de ti - 2 DALIS

Filmas tiesiog nuostabus  thumbup.gif 10/10

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 07 19, 19:05)
kad ne, ten blondinė vaidina. Prisiminiau, kad vaidina Andrea Roth, bet to filmo taip ir nerandu rolleyes.gif

Committed, 2011
Atsakyti
Ieškantys laimės/The Pursuit of Happyness/2006 - kiek kartų mačiau anonsą, bet man vis pasirodydavo neįdomus. O be reikalo, visai patiko smile.gif Čia antras filmas iš snobo kino, kuris patiko rolleyes.gif
[/quote]

Ačiū už rekomendaciją. Labai jautrus filmas. Patiko net mano vyrui, kuris dramų, melodramų nelabai mėgsta.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 07 19, 19:05)

drinks_cheers.gif man pats geriausias filmas bigsmile.gif su stipria motyvacija. Pažiūriu ir jaučiuosi tarsi gavus didelį spyrį į vieną vietą biggrin.gif
Atsakyti
The Missing Star (2006)
"La stella che non c'è" (original title)
103 min - Drama

keista filmas, net nelabai zinau ka daugiau pasakyti apie ji smile.gif
Atsakyti
Transsiberian (2008) - šitas man visai patiko... Ir pažįstami vaizdai žavi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 07 17, 09:46)
Tres metros sobre el cielo - 1DALIS
Tengo ganas de ti - 2 DALIS

Labai nekomentuosiu bet eilini karta isitikinau jei ispanai susuka filmuka tai jau susuka gerai. Filmas tiesiog nuostabus  thumbup.gif 10/10

Pagirsiu ir cia 4u.gif Geras filmas. Net man- suaugusiai biggrin.gif
Papildyta:
Isvis si savaitgalis neamerikoniskas smile.gif Nes baigineju 4ta ispaniska filma smile.gif Ziuejau dar kazkokios salies g.gif Once vadinasi. Rekomenduociau.
Atsakyti
Apie savamoksle dailininke. Man patiko.
http://www.imdb.com/title/tt1048171/
Atsakyti