QUOTE(katalike @ 2013 07 14, 01:57)
Pažiūrėjom su vyru "Before Midnight". Labai geras filmas-istorijos tęsinys, toks gyvenimiškas. MB net labiau patiko, negu šiandien kine žiūrėtas "Man of Steel". O jis šiaip dramų nemėgsta (nors matė ir taip pat patiko ankstesnės šios istorijos dalys). Žodžiu, geniali romantinė drama. Nuvilti tikrai neturėtų.
Pažiūrėjau ir aš. Sutinku, kad filmas geras ir gyvenimiškas, žmonių jausmai, kalbos, situacijos- viskas labai tikroviška. Bet kaip pirmų dviejų romantiškų filmų tęsinys tikrai daug ką gali nuvilti ir "nuleisti ant žemės". Man pačiai pažiūrėjus liko toks nelabai malonus jausmas viduj. Bet geriau pagalvojus, gal ir teisinga, kad trečias filmas nebe visai toks kaip pirmieji.
Kai dauguma jau bus pažiūrėjusios šį filmą, būtų įdomu daugiau apie jį čia pakalbėti, nes minčių nemažai visokių sukėlė.
QUOTE(LEEja @ 2013 07 14, 19:13)
jei apie autizma darot sarasus, tai dar viena gera zinau:
Nebūtinai apie autizmą, šiaip apie šiek tiek protiškai atsilikusius arba turinčius kokių psichinių ligų, bent jau mano pasiūlyti.
Prisiminiau dar vieną filmą šia tema, kuris man labai patiko-
David and Lisa, 1998.
A late quartet (2012). Drama apie 25-erius metus sėkmingai gyvuojantį styginių kvartetą, kuriam iškyla grėsmė iširti dėl vieno nario ligos ir kitų trijų nesutarimų. Gražus filmas. Intelektualūs personažai, daug klasikinės muzikos, pakankamai įdomus siužetas, bet didžiausias privalumas- geri aktoriai (Ch. Walkenas, C. Keener, P.S. Hoffmanas ir kt.).