Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Prisidedu prie padėkų LEEjai ir katilinai 4u.gif

Machete (2010) - susidomėjau juo kažkada begooglindama ir užtikdama labai įdomų atsiliepimą, paskelbtą kažkada būtent šioje temoje, bet ypač užsinorėjau pažiūrėti pamačiusi antrosios dalies Machete Kills trailer'į. Na, ir ką galiu pasakyti, pranoko lūkesčius. Nemėgstu aš veiksmo filmų, ten kur ištisai šaudo-gaudo, bet šis tai ištisa pusantros valandos pramoga. Nors pats siužetas tai mažai ko vertas, bet pats pastatymas, personažai patiko. Daug juokingų vietų, ironijos irgi nemažai galima įžvelgti. Tiesa, nemanau, kad patiks kiekvienam net ir veiksmo mėgėjui, nes ten nemažai ir kraujo, ir šiaip šlykštokų vietų (pvz. kai iš žmogaus ištrauktą žarną panaudoja kaip virvę nusileidimui doh.gif biggrin.gif ). Patiko.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 07 14, 01:57)
Pažiūrėjom su vyru "Before Midnight". Labai geras filmas-istorijos tęsinys, toks gyvenimiškas. MB net labiau patiko, negu šiandien kine žiūrėtas "Man of Steel". O jis šiaip dramų nemėgsta (nors matė ir taip pat patiko ankstesnės šios istorijos dalys). Žodžiu, geniali romantinė drama. Nuvilti tikrai neturėtų.

Pažiūrėjau ir aš. Sutinku, kad filmas geras ir gyvenimiškas, žmonių jausmai, kalbos, situacijos- viskas labai tikroviška. Bet kaip pirmų dviejų romantiškų filmų tęsinys tikrai daug ką gali nuvilti ir "nuleisti ant žemės". Man pačiai pažiūrėjus liko toks nelabai malonus jausmas viduj. Bet geriau pagalvojus, gal ir teisinga, kad trečias filmas nebe visai toks kaip pirmieji.
Kai dauguma jau bus pažiūrėjusios šį filmą, būtų įdomu daugiau apie jį čia pakalbėti, nes minčių nemažai visokių sukėlė.
QUOTE(LEEja @ 2013 07 14, 19:13)
jei apie autizma darot sarasus, tai dar viena gera zinau:

Nebūtinai apie autizmą, šiaip apie šiek tiek protiškai atsilikusius arba turinčius kokių psichinių ligų, bent jau mano pasiūlyti.
Prisiminiau dar vieną filmą šia tema, kuris man labai patiko- David and Lisa, 1998.

A late quartet (2012). Drama apie 25-erius metus sėkmingai gyvuojantį styginių kvartetą, kuriam iškyla grėsmė iširti dėl vieno nario ligos ir kitų trijų nesutarimų. Gražus filmas. Intelektualūs personažai, daug klasikinės muzikos, pakankamai įdomus siužetas, bet didžiausias privalumas- geri aktoriai (Ch. Walkenas, C. Keener, P.S. Hoffmanas ir kt.).
Atsakyti
Evil Dead (2013) - nerekomenduoju niekam smile.gif norėjau kokio siaubo filmo, bet šitas tikrai ne iš tų, kur žiūri, baisu, bet vis tiek nori žiūrėt. šitas tiesiog šlykštus su daug kraujo. įtampos nėra, tiesiog šlykštu. į galą tai išvis pasidarė kažkokia kraujo sriuba, su joje plūduriuojančiais žmogeliais, kurie dar bando išgyvent smile.gif fee
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 07 12, 19:55)
aš po Nine: Nine Times Time Travel nieko nebenoriu žiūrėti user posted image

Cia korejietiska drama? Kokia kalba vertima ir kur radote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 07 14, 23:23)
Cia korejietiska drama? Kokia kalba vertima ir kur radote? smile.gif

korėjietiška, rusiškai, http://rutracker.org smile.gif
Atsakyti
Klastingi namai/Dream House/2011 - patiko, toks įtemptas. Iš pradžių galvojau, kad koks siaubakas, bet pasirodo psichologinis trileris. Nors nervino Daniel Craig'o bondiška veido išraiška, tos suspautos lūpos rolleyes.gif

Visai neseniai mačiau panašų filmą, tik neatgaminu pavadinimo, nes noriu pabaigą pažiūrėt. Kai moteris atvažiuoja dirbt psichologe su su psichikos ligoniais, viskas taip užslaptinta, tvorom aptverta, bet pasirodo, kad ji pati ligonė, ten gydosi. Gal kas pamenat?
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 07 11, 10:20)
As vakar perziurejau Stoker,nezinau ka ir pasakyti.. Toks biskuti gal neigiamas..Pradzia labai itrauke,bet visas scenarijus kazkur jau lyg matytas,kazkaip nieko naujo,nors pats filmas gerai pasatytas,bet...kazkas ne taip lyg..Nerekomenduociau gal  savo draugams turbut  rolleyes.gif

O mano nuomone visai kitokia. Kai peržiūrėjom treilerį, galvojom, nu motulė pagerinta bus, o va kaip išėjo. Įtraukiantis, Nicole Kidman puikiai įkūnijo savo vaidmenį. Aš drąsiai rekomenduočiau draugams smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksaklaupė: 15 liepos 2013 - 08:23
QUOTE(Auksaklaupė @ 2013 07 15, 09:18)
O mano nuomone visai kitokia. Kai peržiūrėjom treilerį, galvojom, nu motulė pagerinta bus, o va kaip išėjo. Įtraukiantis, Nicole Kidman puikiai įkūnijo savo vaidmenį. Aš drąsiai rekomenduočiau draugams smile.gif 4u.gif

Vakar kaip tik perziurejau. Nu ka galiu pasakyti, nei jau labai ach, nei jau labai och. Bet is esmes neblogas. Vaidyba superine, ji tikriausiai ir isgelbejo filma.
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2013 07 14, 01:02)
dar karta paziurejom Unknown , nu geras filmas  thumbup.gif  nors mums visi su Liam Neeson  geri  biggrin.gif  4u.gif

O kuri Jus butent ziurejote,nes yra du filmai Nezinomybe ir Nezinomas
http://gerifilmai.ne...nown-n3767.html
http://gerifilmai.ne...nown-n2884.html as si ziurejau,Nezinomas,tai neblogas, o tas kitas Nezinomybe,tai apie keleta vyruku papuolusiu kazkokioje patalpoje neaisku kaip atsiradus ir kazkas susije su mirtimis,bet nemaciau,reik gal paziureti smile.gif
Tai kuri is ju ziurejote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 07 15, 07:39)
korėjietiška, rusiškai, http://rutracker.org  smile.gif

Atsisiunciau su subtitrais, jau paziurejau pora seriju smile.gif Kazkoks nerealus filmas thumbup.gif Tik reikia priprasti prie labai greitos korejietiskos snektos su neiprastom musu ausiai intonacijom rolleyes.gif Subtitru kartais net nespeju perskaityti- toks greitis biggrin.gif
Bet siaip tai fainas filmas, dziaugiuosi, aciu uz rekomendacija. 4u.gif Pabuvosiu tarsi kitam pasaulyje hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 07 16, 16:45)
Atsisiunciau su subtitrais, jau paziurejau pora seriju  smile.gif Kazkoks nerealus filmas  thumbup.gif Tik reikia priprasti prie labai greitos korejietiskos snektos su neiprastom musu ausiai intonacijom rolleyes.gif  Subtitru kartais net nespeju perskaityti- toks greitis  biggrin.gif
Bet siaip tai fainas filmas, dziaugiuosi, aciu uz rekomendacija. 4u.gif Pabuvosiu tarsi kitam pasaulyje hihihi.gif

jei iš ten, kur rodžiau, tai paieškokit- yra balsu verstas, skaityti sunku doh.gif

jo, charakteris kalbos išskirtinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 07 16, 07:41)
O kuri Jus butent ziurejote,nes yra du filmai Nezinomybe ir Nezinomas

http://gerifilmai.ne...nown-n2884.html  as si ziurejau,Nezinomas,tai neblogas

as ta pati kur ir Jus 4u.gif
Atsakyti