Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

Vaišinu ax.gif Tegul suteikia jei ne soties,tai optimizmo,kad lekstes nevaliosit greit ištuštint 4u.gif
Lenkaites stipriai anksčiau sirpsta.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 07, 06:20)
Aiškinu: malonumas plius konsultacija,t.y.agronomas meilužis-du viename biggrin.gif Agronomas pelėda bigsmile.gif ?

Diuni,pas mani su tuo Green ok irgi visokių elementų trūksta-lapai rodo g.gif

g.gif rolleyes.gif tai va...nelabai jos geros , o plius dar ganėtinai brangios...reiks ieškot kitų rolleyes.gif
Atsakyti
kas nutiko pomidorų namams...ramu,štilis nuo pat ryto.O aš grįžusi iš sodo valgau galima sakyt pirmą pomidorą,išskyrus vilmukus,Moskovskij delikates vadinasi..ir nėr kam pasigirti...tiek to baigsiu žiaumoti,nagi skanus,šiek tiek panašus į jaučio širdį...tiek žinių

biggrin.gif
Atsakyti
visad pomidorus risdavau prie lanku. nuleidziu nuo virsaus virve ir paskui vynioju augala aplink ja. bet siemet siltnamis pradejo kreiptis, kreiptis, zemet zemet- nebeatlaiko augalu ir ju vaisiu mases blink.gif . jau buvo baisu i vidu uzeiti. bet siandien vyras pastate vidury takelio pora atraminiu stulpu- dabar galesiu jaustis kaip troleibuse biggrin.gif
nu dar taip man nebuvo doh.gif vadinasi veltui as cia verkiau ir priekabiu prie savo pomidoriuku ieskojau- uzderejo su kaupu. jei tik kokia liga nenupus- tureciau apsivalgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 07, 05:20)
Aiškinu: malonumas plius konsultacija,t.y.agronomas meilužis-du viename biggrin.gif Agronomas pelėda bigsmile.gif ?

QUOTE(adija5 @ 2013 07 07, 06:19)
Norėjau plėšomo...
Aha ax.gif Koncervuoti juodukai,kaip prigirdytos pelės.Šitie kaip bomžo šiknos.Nu ir fantazija pas estetus  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokia bajeristė, velnių pririjus biggrin.gifD

Aplankiau pomidorus, nu atrodo viskas ciki, bet ko tai jie nenoksta, tik Sweet million'ai ir Black cherry. Dikiai kazko zaliuoja intensyviai.

Atsakyti
klausimas -ar įmanoma džiovinti pomidorus elektrinėj džiovyklėj "vulcano",ar beviltiškas darbas? wink.gif
Atsakyti
Truputis vaizdu, kad jau liepet rodytis. Gaila kad dar tik zali...
Babushka selection
user posted image
Krasnij majak(loretos sodu)
user posted image
Keistasis mazarinis (plokscias, visai ne sirdele)
user posted image
Orlinij kliuv (riolitai aciu)
user posted image
Rozovij miod
user posted image
Velmoza (riolitai aciu uz seklas)
user posted image

Lauke keicia spalva noname (morkalapiai)
user posted image
Medovij spas(geriau pasirode nei siltnamy)
user posted image
Tiesa lauke pomidorus jau maras puola(manau kad maras), lapai gabalais susisuke pilkai juodai sudziuve. Isskyniau, ispurskiau soda.
Atsakyti
biggrin.gif šiandien tadau beveik sunokusiu pirmuosius, o tie pirmieji- verlioka ir colibris , blach cherry irgi tuoj bus...o tikėjausi pirmų krystal... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 07, 00:40)
Kekes maždaug kas du lapus pas mane. Bet aukščio vyrukas pavarė.  doh.gif Jau tikrai koks 180. Šiemet kažkodėl visi išvarė š aukštį.  blink.gif

O tai kaip čia po kekę kas du lapus? Pas mano Delfinus tik viršuj kekės,, ar čia reik palikt tas pažastis kad taip būtų blush2.gif

Ir dar įdomu ar reik skabyt pažastėles lauke augantiems pomidorams, veislė Money Maker ?
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 07 07, 19:13)
O tai kaip čia po kekę kas du lapus? Pas mano Delfinus tik viršuj kekės,, ar čia reik palikt tas pažastis kad taip būtų blush2.gif

Ir dar įdomu ar reik skabyt pažastėles lauke augantiems pomidorams, veislė Money Maker ?

As laukinius skabau paleidau 2 stebais ir palikau tik 3 kekes... geriau maziau bet garantuotai ax.gif Kad spetu iki maro sudereti...
Atsakyti
Šį rytą, antrą kartą jau nupurškiau asiūkliu pomidorus. Kiek aš tesuprantu, bet kol kas jokių brudų nematau (pfu pfu pfu). Vis daugiau jau pasimato, kad keičia spalvą į rausvą wub.gif vaisiai.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 07 07, 20:19)
As laukinius skabau paleidau 2 stebais ir palikau tik 3 kekes... geriau maziau bet garantuotai  ax.gif Kad spetu iki maro sudereti...

Ačiū 4u.gif Apskabysiu ir aš, kol kas auga gražiai.

O su tais stiebais, kekėm tai susibalamutinau unsure.gif Pas aukštus pas mane kekės bus tik viršuj, visa kita išskabiau unsure.gif
Atsakyti