Lenkaites stipriai anksčiau sirpsta.
Vaišinu
Tegul suteikia jei ne soties,tai optimizmo,kad lekstes nevaliosit greit ištuštint
QUOTE(adija5 @ 2013 07 07, 06:20)
Aiškinu: malonumas plius konsultacija,t.y.agronomas meilužis-du viename
Agronomas pelėda
?
Diuni,pas mani su tuo Green ok irgi visokių elementų trūksta-lapai rodo
Diuni,pas mani su tuo Green ok irgi visokių elementų trūksta-lapai rodo
kas nutiko pomidorų namams...ramu,štilis nuo pat ryto.O aš grįžusi iš sodo valgau galima sakyt pirmą pomidorą,išskyrus vilmukus,Moskovskij delikates vadinasi..ir nėr kam pasigirti...tiek to baigsiu žiaumoti,nagi skanus,šiek tiek panašus į jaučio širdį...tiek žinių
visad pomidorus risdavau prie lanku. nuleidziu nuo virsaus virve ir paskui vynioju augala aplink ja. bet siemet siltnamis pradejo kreiptis, kreiptis, zemet zemet- nebeatlaiko augalu ir ju vaisiu mases
. jau buvo baisu i vidu uzeiti. bet siandien vyras pastate vidury takelio pora atraminiu stulpu- dabar galesiu jaustis kaip troleibuse
nu dar taip man nebuvo
vadinasi veltui as cia verkiau ir priekabiu prie savo pomidoriuku ieskojau- uzderejo su kaupu. jei tik kokia liga nenupus- tureciau apsivalgyt
nu dar taip man nebuvo
QUOTE(adija5 @ 2013 07 07, 05:20)
Aiškinu: malonumas plius konsultacija,t.y.agronomas meilužis-du viename
Agronomas pelėda
?
QUOTE(adija5 @ 2013 07 07, 06:19)
Norėjau plėšomo...
Aha
Koncervuoti juodukai,kaip prigirdytos pelės.Šitie kaip bomžo šiknos.Nu ir fantazija pas estetus 
Aha
Aplankiau pomidorus, nu atrodo viskas ciki, bet ko tai jie nenoksta, tik Sweet million'ai ir Black cherry. Dikiai kazko zaliuoja intensyviai.
klausimas -ar įmanoma džiovinti pomidorus elektrinėj džiovyklėj "vulcano",ar beviltiškas darbas?
Truputis vaizdu, kad jau liepet rodytis. Gaila kad dar tik zali...
Babushka selection

Krasnij majak(loretos sodu)

Keistasis mazarinis (plokscias, visai ne sirdele)

Orlinij kliuv (riolitai aciu)

Rozovij miod

Velmoza (riolitai aciu uz seklas)

Lauke keicia spalva noname (morkalapiai)

Medovij spas(geriau pasirode nei siltnamy)

Tiesa lauke pomidorus jau maras puola(manau kad maras), lapai gabalais susisuke pilkai juodai sudziuve. Isskyniau, ispurskiau soda.
Babushka selection

Krasnij majak(loretos sodu)

Keistasis mazarinis (plokscias, visai ne sirdele)

Orlinij kliuv (riolitai aciu)

Rozovij miod

Velmoza (riolitai aciu uz seklas)

Lauke keicia spalva noname (morkalapiai)

Medovij spas(geriau pasirode nei siltnamy)

Tiesa lauke pomidorus jau maras puola(manau kad maras), lapai gabalais susisuke pilkai juodai sudziuve. Isskyniau, ispurskiau soda.
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 07, 00:40)
Kekes maždaug kas du lapus pas mane. Bet aukščio vyrukas pavarė.
Jau tikrai koks 180. Šiemet kažkodėl visi išvarė š aukštį. 
O tai kaip čia po kekę kas du lapus? Pas mano Delfinus tik viršuj kekės,, ar čia reik palikt tas pažastis kad taip būtų
Ir dar įdomu ar reik skabyt pažastėles lauke augantiems pomidorams, veislė Money Maker ?
QUOTE(Saulužė @ 2013 07 07, 19:13)
O tai kaip čia po kekę kas du lapus? Pas mano Delfinus tik viršuj kekės,, ar čia reik palikt tas pažastis kad taip būtų
Ir dar įdomu ar reik skabyt pažastėles lauke augantiems pomidorams, veislė Money Maker ?
As laukinius skabau paleidau 2 stebais ir palikau tik 3 kekes... geriau maziau bet garantuotai
Šį rytą, antrą kartą jau nupurškiau asiūkliu pomidorus. Kiek aš tesuprantu, bet kol kas jokių brudų nematau (pfu pfu pfu). Vis daugiau jau pasimato, kad keičia spalvą į rausvą
vaisiai.
QUOTE(tany @ 2013 07 07, 20:19)
As laukinius skabau paleidau 2 stebais ir palikau tik 3 kekes... geriau maziau bet garantuotai
Kad spetu iki maro sudereti...
Ačiū
O su tais stiebais, kekėm tai susibalamutinau