Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(Saulužė @ 2013 07 07, 20:33)
O su tais stiebais, kekėm tai susibalamutinau unsure.gif Pas aukštus pas mane kekės bus tik viršuj, visa kita išskabiau  unsure.gif

išskabėt kekes? g.gif Kekių neličiame niekada, skabom tik pažastis ir lapus, žinoma, ne visus.... doh.gif
Atsakyti
g.gif tai kad niekada nieks nerašė , kad kekes reik skabyt...dėl lapų skabymo čia buvo kalbų , bet dėl kekių žiedinių niekdos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 07 07, 08:33)
Vaišinu ax.gif
Lenkaites stipriai anksčiau sirpsta.

Dėkui Amarrile.Vis sukau galvą,kas per lenkaitės,nes į Ola polka panašūs. Man su šokiais tas pavadinimas susisiejęs kažkaip biggrin.gif
QUOTE(diuni @ 2013 07 07, 08:57)
g.gif  rolleyes.gif tai va...nelabai jos geros , o plius dar ganėtinai brangios...reiks ieškot kitų rolleyes.gif

Ale kokios,nes paskaičius tai to,tai ano trūksta universaliom g.gif
QUOTE(užkurinė @ 2013 07 07, 17:38)
klausimas -ar įmanoma  džiovinti pomidorus elektrinėj džiovyklėj "vulcano",ar beviltiškas darbas? wink.gif

O kodėl ne,jei tai maisto džiovyklė?Pernai džiovinau ir orkaitėj,ir džiovintuve.Tik šiemet nedžiovinsiu,nes belenkiek kg sudžiovinau,o surijom per kelis vakarus blush2.gif

Barbora,bet tas plokščias Mazarinis thumbup.gif Pagal asmenybę pats tas,nes man širdelė labiau su Rišelje asocijuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 08 liepos 2013 - 03:06
g.gif gal sakau tas Aktivit...net nežinau, ten suprantu vištų mėšlo pagrindu padarytos g.gif ar gerai...nesu dar tokio tipo bandžius g.gif
bet jos universalio , tai kažin dar ar pomikams irgi bus visko gana g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 08 liepos 2013 - 06:01
LaBAS RYTAS, atnesu Toro 4u.gif

user posted image
Papildyta:
Celzus pirmam plane

user posted image

nu nemoku fotkinti graziai schmoll.gif
Papildyta:
Citrina

user posted image
Papildyta:
Beorange f1

user posted image
Papildyta:
Tornado
user posted image
Papildyta:
Slivovy polosaty

user posted image
Atsakyti
Grazus vaizdeliai pas visas wub.gif
Nuo penktadienio nemaciau savo augintiniu, siandien nuejau i siltnami, sparciau noksta, priskyniau bliuda, dar ne visus, palikau kazkiek, prasides vakavimo darbai, nes tiek jau nebesuvalgom, jau lauktuvem padalinau. O kaip nenoriu vakuoti schmoll.gif blush2.gif Tingeti tingiu, rankos visiskai nekyla, kazkaip anksti symet viskas, dar moraliskai reikia ruostis, na bet niekur nesidesi- reikes...
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

norėjau paklausti apie viršūnių skynimą po šeštos-septintos kekės. Čia daroma visiems pomidorams ar tik aukštaūgiams?

Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2013 07 08, 09:26)
Labas rytas visoms 4u.gif

norėjau paklausti apie viršūnių skynimą po šeštos-septintos kekės. Čia daroma visiems pomidorams ar tik aukštaūgiams?

Dėkui.

keistas klausimas.... o tu matei ziemaugi su 7 kekem ant 1 stebo blink.gif ?
Atsakyti
4u.gif ax.gif dėkui , pamačiau toranado ir toro...neblogai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 07 08, 10:54)
keistas klausimas.... o tu matei ziemaugi su 7 kekem ant 1 stebo  blink.gif ?

black cherry lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 07 08, 09:59)
black cherry  lotuliukas.gif

jis aukstaugis bent jau pas mane.... ir turbut auksciausias uz visus esamus siltnamyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 07 08, 11:01)
jis aukstaugis bent jau pas mane.... ir turbut auksciausias uz visus esamus siltnamyje  biggrin.gif

Bet jei tikėt ką ant pakučio rašo... hihihi.gif gerai, baigiu juokus biggrin.gif
Atsakyti