Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 15, 18:38)
Skoniu tai tik savu reikia pasitikėti  ax.gif

aha, bet tikrai padeda apsispręst, kai paskaitai, kad keli pomikai kekėje, o augalas 2 m smile.gif Arba calabashus pamatyt smile.gif
Atsakyti
4u.gif Bolzano ir man patiko , bus kitąmet tikrai
Na Juodasis princas ir pernai ir šiemet skanus 4u.gif
Bliack russian irgi skani ir pernei ir šiemet
Crystalai paprastučiai irgi dabar dar skanūs biggrin.gif ir purple ukraina irgi dabar skanus man smile.gif
a , ir colibris man skanus susirodė...o dar didžiųjų neskyniau... blush2.gif laukiu , kada bus visai jau valgomi wub.gif tai drakonai , kardinolai , spasas , kupala (tas jau visai gražiai raudonas, gal užporyt skinsiu biggrin.gif ), zlato...ir kiti...jau dabar seilės renkasi , kaip norisi paragaut...
dar nuskintų turiu , bet nespėjau išragaut visų...ech , kad nesusimaišyti skoniuose rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2013 07 15, 18:48)
aha, bet tikrai padeda apsispręst, kai paskaitai, kad keli pomikai kekėje, o augalas 2 m smile.gif Arba calabashus pamatyt smile.gif

g.gif o mano calabashas dar auga tik vaisiai,...nu kažkoks ryškiai atsilikęs...žydi skėčiai žiedų , užuomazgos kažkaip lėtai auga...nesusipratimas su juo pas mane... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 13, 19:15)
Aš irgi koncervuot juos norėjau savo sultyse,bet kai į puslitruką tilps tik trys g.gif Ir šiaip daug didesni pomidorai pas mani šiemet...O jei bandyčiau pjaustytus savo sultyse,ne cielus, koncervuot-tas pats gi skonis,kad ir nukentės vaizdas ?

normaliai ir pjaustyti. Aš dažnai pjaustau, bo kažkaip nei šis, nei tas du ar tris pomdorus stiklinyje konservuot unsure.gif Kadangi aš ilgai jų nekaitinu, o savo sultyse daugiausia būna hibridai, tai nepraranda jie nei formos, nei išvaizdos.
Ibaruriai pas mane jau noksta. Tik laukiu, kol labai sunoks.. kažkaip įtariu, kad tik tada skanus turėtų būti. Na, juk už tokią kainą galima gero skonio tikėtis?..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 07 15, 19:40)
normaliai ir pjaustyti. Aš dažnai pjaustau, bo kažkaip nei šis, nei tas du ar tris pomdorus stiklinyje konservuot  unsure.gif  Kadangi aš ilgai jų nekaitinu, o savo sultyse daugiausia būna hibridai, tai nepraranda jie nei formos, nei išvaizdos.
Ibaruriai pas mane jau noksta. Tik laukiu, kol labai sunoks.. kažkaip įtariu, kad tik tada skanus turėtų būti. Na, juk už tokią kainą galima gero skonio tikėtis?..

bigsmile.gif o aš carambos laukiu nesulaukiu...kai kurios didelės , tokios gražios tamsiai žalios ir ,kaip čia išsireiškus , banguotos tokios...alia dar nerausta nė kiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 15 liepos 2013 - 18:43
O kaip jūs savo sultyse darote? 4u.gif pasidalinkite patikrintu receptu smile.gif Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif o , dar ką prisiminiau paklausti- o kokie dar skanūs vyšninukai yra , be juodosios vyšnios...super sweet šiemet turiu- nė kiek man nesaldūs rolleyes.gif nors dar tik vienas nunoko, ir labai kažkokie mažiukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 15, 18:43)
bigsmile.gif o aš carambos laukiu nesulaukiu...kai kurios didelės , tokios gražios tamsiai žalios ir ,kaip čia išsireiškus , banguotos tokios...alia dar nerausta nė kiek...

lauksim komentarų su nuotraukom smile.gif

Mano visi jau rausta, gelsta, juoduoja. Konservuoju išsišiepus. Šiaip patinka praktiškai visi. Kliūna tik tie linksniuojamieji kalabašai, kurių du daigus buvau gavus dovanų - dera lyg ir gerai, ale vaisiai baisiai interesni.. Ir Rytinė Rasa kiek nuvylė - skanus pomidoras, ale didelės tik dvi apatinės kekės. Toliau iki pat stogo visi žiedai nukrito blink.gif Jau baisiai nepatiko anai vasaros pradžios karščiai, kaip nei vienam kitam pomidorui.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 07 14, 08:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cray.gif  čia tipo estetiškas atsakymas...
Aš, adija, tyliu, tyliu, tikrai nieko nekomentuoju ta tema.. biggrin.gif
Papildyta:

O tavo Percevidny pomidorai geltonai dryžuoti ar vienspalviai raudoni?

anais metais buvo raudoni su geltonais dryzeliais o siemet is to pat pokelio raudoni doh.gif

taip pat stebuklu turiu dar vietoj izumrudnoje jabloko vienas daigelis tokie grazus raudoni apvalus ir ju daug doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 15, 18:47)
biggrin.gif o , dar ką prisiminiau paklausti- o kokie dar skanūs vyšninukai yra , be juodosios vyšnios...super sweet šiemet turiu- nė kiek man nesaldūs rolleyes.gif nors dar tik vienas nunoko, ir labai kažkokie mažiukai rolleyes.gif

Aš turiu super sweet 100, kažin čia tie patys g.gif

Man labai skanūs, tokio gero pomidorinio skonio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2013 07 15, 20:08)
Aš turiu super sweet 100, kažin čia tie patys g.gif

Man labai skanūs, tokio gero pomidorinio skonio biggrin.gif

ax.gif jo jo tie patys...nu man taui rūgštoki jie ir kietoki...nežinau , gal reik dar palaukti ilgiau... g.gif o irgi visai maži , ar didesni pas jus g.gif
Atsakyti
o as siandien tai padirbejau doh.gif

praskyniau savo fazenda truputi smile.gif

user posted image

padariau 32 litrus sulciu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 15 liepos 2013 - 19:18
QUOTE(saintlina @ 2013 07 15, 19:50)
lauksim komentarų su nuotraukom  smile.gif

Mano visi jau rausta, gelsta, juoduoja. Konservuoju išsišiepus. Šiaip patinka praktiškai visi. Kliūna tik tie linksniuojamieji kalabašai, kurių du daigus buvau gavus dovanų - dera lyg ir gerai, ale vaisiai baisiai interesni.. Ir Rytinė Rasa kiek nuvylė - skanus pomidoras, ale didelės tik dvi apatinės kekės. Toliau iki pat stogo visi žiedai nukrito  blink.gif  Jau baisiai nepatiko anai vasaros pradžios karščiai, kaip nei vienam kitam pomidorui.

rolleyes.gif nu...mano black princas , ir krymas ir kiti juodukai labiausiai žiedus barstė...netgi ant kažkurio vieno viena kekė likus be nė vieno vaisiaus...nu ką darysi unsure.gif paskui- aurea...nu ir dar yra...nu ką darysi biggrin.gif
Atsakyti