Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(saintlina @ 2013 07 15, 22:00)
Black cherry linkę sproginėti  smile.gif
Gerai praėjo .  Dėl įstojimo dar pora savaičių teks nervus gadint  smile.gif

Bet tai visos black veislės ir bus tokie black g.gif ?Ir prie kokio jie apšvietimo taip nutamsėja paveiksliukuose?
O šaunuolis vaikelis bigsmile.gif Oi nekukuosiu dar ilgai blush2.gif Ir į kurį jis toks protingas nusidavė biggrin.gif ?Mes savo tiksliukei lietuvių k. korepetitorių du metus samdėm ir vis tiek bile kas gavosi.O kur stoja pirmu numeriu?Mes irgi nervus gadinom,planavom,kol drakonas nepareiškė,kad senai jau gavo atsakymą iš kelių francūzų universitetų,pamiršo pasakyt ir nenorėjo nervuot ir neučitie mienia žit,lutčie pomogitie matierjalno doh.gif
QUOTE(jolanka @ 2013 07 15, 22:50)
Kada mano noks??? o tai nuskynem tik 1 Medovij spaps ir 1 Corazona, neskaitant kibirelio Sweet milion ir Black cherry. Letai rausta, labai letai.

O tai tą geltoną paskutinėj nuotraukoj iš ko pavogėt tongue.gif ?
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2013 07 15, 20:13)
o as siandien tai padirbejau  doh.gif

praskyniau savo fazenda truputi  smile.gif

padariau 32 litrus sulciu  smile.gif

priminkite, kiek šimtų daigų auginate blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2013 07 15, 20:13)
o as siandien tai padirbejau  doh.gif

praskyniau savo fazenda truputi  smile.gif

user posted image

smalsu pasidare- kiek daigu auginate?
turiu 40 vienetu ir viska dar suvalgom g.gif bent jau kol kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 07 15, 16:22)
O kokios tos tavo patikrintos veislės? Gal labai neblogos ir neverta "dėl takelio išklyst iš kelio".. smile.gif

Šiemet auginu Zolotoi drakon, Anna Russian, Juodąjį Triufelį, Delfin, Costoluto Fiorentino, Malachitovaja šklatulka, Babushka Selection, Alyi Mustang, Čio-Čio-San, Black Cherry ir dar Casual slyvinukus. Visi man patinka, bet norisi kokių eksperimentinių nors poros, dėl įdomumo smile.gif .

QUOTE(Riolita. @ 2013 07 15, 16:34)
Taip ir bus. Dabar, kol auga apatiniai, badauja viršutiniai  4u.gif

Tikiuosi, taip ir bus mirksiukas.gif . Greičiau sirpt tik pradėtų...Nors sėti kovo viduryje, bet dar nesispalvina.

snaige123 - sulčių tai taip galingai išsispaudėt thumbup.gif . Aš irgi planuoju šiemet kuo daugiau sulčių spaust, iš Delfinų smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 16 liepos 2013 - 08:24
QUOTE(adija5 @ 2013 07 16, 00:17)
Bet tai visos black veislės  ir bus tokie black g.gif ?Ir prie kokio jie apšvietimo taip nutamsėja paveiksliukuose?
O šaunuolis vaikelis bigsmile.gif Oi nekukuosiu dar ilgai blush2.gif Ir į kurį jis toks protingas nusidavė biggrin.gif ?Mes savo tiksliukei lietuvių k. korepetitorių du metus samdėm ir vis tiek bile kas gavosi.O kur stoja pirmu numeriu?Mes irgi nervus gadinom,planavom,kol drakonas nepareiškė,kad senai jau gavo atsakymą iš kelių francūzų universitetų,pamiršo pasakyt ir nenorėjo nervuot ir neučitie mienia žit,lutčie pomogitie matierjalno doh.gif

tai tų juodų kiek auginau, visų spalva panaši sunokus. Jei tik sugalvoji laukt, kol asfalto spalvą įgaus, tai visai išmest reik.
tai jau būk gera, nekukuok biggrin.gif Į ką, į ką nusidavė - aišku, kad į mano giminę lotuliukas.gif Nori studijuot tik LT ir tik VU programavimą, niekur kitur. Tikslą tokį turi jau tris metus, pirku numeriu tą ir rašė. Na, konkursinis balas nemažas, turėtų įstot. Lietuvių ir mums nenusisekė, ale tiksliukams daugumai taip.
Taviškė maladiec thumbup.gif Kaip žentas laikosi?

Papildyta:
QUOTE(Ugnužė @ 2013 07 16, 08:23)
Šiemet auginu  Alyi Mustang....

ale sugalvok tu man taip pomidorus pavadint blink.gif Jooo, kūrybinga tauta tie rusai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 liepos 2013 - 09:41
QUOTE(adija5 @ 2013 07 16, 01:17)
Bet tai visos black veislės  ir bus tokie black g.gif ?Ir prie kokio jie apšvietimo taip nutamsėja paveiksliukuose?
[

g.gif normali jų spalva -jie tokie tamsiai avietiniai pagrinde , kiti daugiau gal rudo turi atspalvio...ir nereik jų perlaikyt...pvz juodas princas skanus mums kai tik tą spalvą įgauna, ir valgyti reik...o palaikytas nėra toks skanūs , bent jau mums...ir kiti juodukai didieji- jie pagrinde gan minkšti yra , tai palaikius praranda , mano manymu , dalį skonio savo...o taip , oh man skanūs juodukai biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif tokią spalvą va natūraliai dienos šviesoj fotoaparatas fiksuoja-
user posted imageuser posted image
šituos vakar nuskyniau- jau reik juos valgyt, didesnis black russian , apvalus juodasis princas , vienas iš jo mažiausių vaisių, ir pailgas purple ukraina...
Papildyta:
biggrin.gif taškeliai ant rusijos dėl to , kad beveik ant žemės gulėjo ir apsibadė doh.gif dar ir kitų yra apsibraižiusių , tai su kibiru užsikabinu , tai su koja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 07 14, 21:47)
Kalio magnezija.Galima maisyti su kitom pomidoru trasom.Berti po sauja apie daiga.

QUOTE(Mičiko @ 2013 07 15, 00:18)
Kalio magnezija visada tręšiu.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 15, 20:42)
unsure.gif ne...mano tikrai mažiukai visai... g.gif gal toks netikęs daigas pakliuvo , ...šiaip kekės tokios tikrai labai ilgos kaip ir nuotraukose tos veislės, bet vaisiai kaip vyšnios tikrai dydžio...o gal ko jam trūksta , nors kaimynai kitų veislių tai normalųs kaip ir... g.gif
Papildyta:

Gal nuo sėklų gamintojo priklauso, aš saviškius iš JAV dovanų gavau (Twiley seeds). Kitais metais nebuvo, bet šiemet yra ir apverstos Y raidės formos kekių, gražu kai jų tiek daug.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 16, 00:17)
O tai tą geltoną paskutinėj nuotraukoj iš ko pavogėt tongue.gif ?

Iš savęs biggrin.gif auginu pora krūmų.
Bet kai pažiūriu kitų nokimo laisnį, tai pas mus tundra kažkokia biggrin.gif
Atsakyti
g.gif dar beskaitydama radau įdomų dalyką
https://www.paramoun...oom-tomato.aspx
tai gal galima sėklų pasirinkti carambos ir aurėjos pačioms g.gif
Atsakyti
[quote=Ugnužė,2013 07 16, 09:23]
Šiemet auginu Zolotoi drakon, Anna Russian, Juodąjį Triufelį, Delfin, Costoluto Fiorentino, Malachitovaja šklatulka, Babushka Selection, Alyi Mustang, Čio-Čio-San, Black Cherry ir dar Casual slyvinukus. Visi man patinka, bet norisi kokių eksperimentinių nors poros, dėl įdomumo smile.gif .

Ar Alyi Mustang teisingas isaugo? Pailgas? Pagal paveiksleli turetu buti netoli 20cm ilgio. As tokio tikejausi,bet,deja,kaip kartais ir buna man isaugo ne toks koks turejo buti.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 16, 07:46)
priminkite, kiek šimtų daigų auginate  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Gal 300 o gal 400. Paciai dabar idomu pasidare reikes kuria die a paskaiciuoti tikslu skaiciu g.gif
Atsakyti