Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(syri @ 2013 07 17, 13:48)
o tai velnias žino jų tą pavadinimą - uošvienė gal 15 metų iš savų krapšto, sakė, kad jaučio širdis, o apie hibridizmus tai iš kur nutuokt  g.gif
tai aš kalbu apie perkamus vaisius, ne sėklas.

tai jei uosviene pati krapsto seklas tiek metu ir uzauga tokie patys pomidorai, aisku, kad bus nehibridas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 07 17, 13:48)
ania? unsure.gif  biggrin.gif
pas mane standartinis kalabasas va kaip atrodo- subine praplysus ir konkolai kabo:

dar vienas Karabasas Barabasas, tfu atsiprasau- Purple Kalabaschas:

Bet tikrai siaubingi lotuliukas.gif Mano dar tokio grožio nepasiekė (gal ir pasiseks gražiai sunokti) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2013 07 16, 21:32)
Snaige, tai kas juos apeina  bigsmile.gif  tuos 300-400, neisivaizduojama man  blink.gif

Pomidorai mano valdos mama padeda Kai Turi laiko paristi ir apskabyti

QUOTE(vobla @ 2013 07 16, 22:13)
OMG! o kokio dydzio siltnamis? unsure.gif  cia jau pramoninis muset? neisivaizduoju kaip toki priziureti buitinem salygom g.gif

3 siltnamiai ir lauke Pomidorai daugiau prie namu nieko neauginam,dar braskiu truputis ir paprika.visa kita laukuose auga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 17 liepos 2013 - 14:15
maniskiai seti kovo 20 irgi jau noksta, bet pradejo neperseniausiai, pirmus pradejom valgyti vasario 28 setus.Todel ir kitais metais dali sesiu vasario pabaigoj-kovo pradzioj, nors keleta, kad anksciau savu pomidoru tureti 4u.gif
Beje, setus kovo 28d. ir augintus lauke irgi jau valgom seniausiai, siltnamini paragavau pirma medovij spas, po to reikejo beveik savaite laukti, kol prades kiti nokti, o lauke nuo liepos pirmu dienu vis pasiskindavau, betaliuxas pirmiausia pradejo nokti, po to visi kiti, laukinius valgom kasdien, tiesiai nuo krumo, noksta graziausiai
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 07 17, 14:48)
pas mane standartinis kalabasas va kaip atrodo- subine praplysus ir konkolai kabo:

Nu ka as zinau ar cia normalu... maniskiai dar tokios stadijos nepasieke, nes is keturiu krumu tik du su kazkokiais pavepusiais pomidoriukais, o kiti du beveik tusti, tik atzalas be proto augina doh.gif . Jei skonis ir isvaizda suzaves, tai kitamet sodinsiu, bet jei ne - tai bijau kad net siemet issausiu as juos lauk is siltnamio.
Atsakyti
ania? unsure.gif  biggrin.gif
user posted image
dar vienas Karabasas Barabasas, tfu atsiprasau- Purple Kalabaschas:
user posted image

Fui...nenorėčiau tokių.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(užkurinė @ 2013 07 17, 15:52)
Fui...nenorėčiau tokių.... schmoll.gif

Jo, nemalonus vaizdelis. Matyt, pomidoras įsijautė, kad yra bulvė ir nutarė pasidauginti : g.gif
Atsakyti

Ir kuo tu šiemet tuos savo pomidorus prišėrei,kad išprotėjo blink.gif? Nu jei dar žydintys lapai pusė velnio atrodė,tai va šitokių strošydlų nenorėčiau šiltnamy turėt.Aš ne estetė,bet va tokio atsikąst... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 17, 20:30)
Ir kuo tu šiemet tuos savo pomidorus prišėrei,kad išprotėjo blink.gif?

Esu skaičiusi, kad taip nuprotėja dauguma didžiųjų pomidorų karštomis vasaromis.
Atsakyti
doh.gif thumbup.gif pas mane tai tokių nėr... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2013 07 17, 15:12)
Nu ka as zinau ar cia normalu... maniskiai dar tokios stadijos nepasieke, nes is keturiu krumu tik du su kazkokiais pavepusiais pomidoriukais, o kiti du beveik tusti, tik atzalas be proto augina  doh.gif . Jei skonis ir isvaizda suzaves, tai kitamet sodinsiu, bet jei ne - tai bijau kad net siemet issausiu as juos lauk is siltnamio.

As jau viena ta Calabasha istrrenkiau is siltnamio, trys pomidorai ant krumo, nuskyniau ir lauk ismeciau thumbup.gif
Bet va idomiai jus rasot, kad nenoksta, ir pas mus letokai noksta, reiks pradet skint ir det ant palanges, gal tikrai trasos kuo tai prisidejo, niekad netresdavau siemet pirma kart tom organinem patresiau ir tikrai labai letokai noksta, ir sodinta anksciau nei iprastai ir i siltnami isgabenau anksti.
Tiesa viena pomidora buvau istrenkusi del to kad pajuodavo, itariau mara, paskui tik supratau kad buvo medziagu trukumas, tai sian nesu zole ispilt gale lauko, ziuriu kazkas raudonuoja krumuose, ogi mano istrenktas pomidoras sunokino tuos pomidoriukus, ir se tau daug greiciau nei siltnami, kur pagerintom salygom auga, o cia besivoliodomas krumuose sunoko, lotuliukas.gif nebesuprantu tu pomidoru lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 17 liepos 2013 - 21:18
QUOTE(aurute66 @ 2013 07 17, 12:39)
Per viena diena gal ir nesurugs,bet per dvi,tai tikrai surauginau blush2.gif Rytojui kaip ir grazu ora žada,gal geriau palaukti.

O suraugintas tas asiukliu nuoviras jau blogai, gali pakenkti pomidorams? g.gif
Atsakyti