Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

biggrin.gif ai ,prisiminiai tą klausimą dėl estetikos konservuojant pjaustytus pomidorus... lotuliukas.gif na savo sultyse...tai aš buvau padarius tą makalonę pagal Regilos receptą...nedaug , kelis stiklainius ...per žiemą išstovėjo , o vasaros pradžioj mano organizmas jau pradėjo reikalauti pomidorų...tai kaip man suėjo ta makalonė- per kelias dienas šaukštu iškabliavau jos gal 3 litrus. Skonis tas pats kaip cielų savo sultyse. Bet ten tai išeina sultys su pomidorų įvairaus dydžio gabalais...visai skanu ir paprasta , gal ir vėl darysiu. Tik aš užsivadinau- natūralia pomidorų mase. biggrin.gif
Atsakyti
jo, tikrai taip drinks_cheers.gif doh.gif blush2.gif kai jau visos skonio pasiilge as beveik iki kaledu pomidoru tyres verdu doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 07 18, 17:24)
jo, tikrai taip  drinks_cheers.gif  doh.gif  blush2.gif  kai jau visos skonio pasiilge as beveik iki  kaledu pomidoru tyres verdu  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

blink.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif ojej...nu nieko gero iki Kalėdų jas virti...paskui gi moliūgai dar būna , tuos reik kažkiek tvarkyt...ne iki Kalėdų nereik.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 18 liepos 2013 - 16:30
A man keista nostalgija užeina pomidorų puselėms želatine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 18, 16:40)
A man keista nostalgija užeina pomidorų puselėms želatine  biggrin.gif

dabar? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 07 18, 17:44)

Nuo žiemos tas noras atsiradęs ir vis dar nepraeina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 18, 17:40)

vienintelis konservas pomidorinis, kuri valgo 3/4 musu seimos. Tai tik pomidoru riekeles su svogunais zelatine. blush2.gif pernai pirma karta gyvenime pomidoru padazo viriau, tai neseniai tik baigem valgyt, pirkt nereikejo jokiu daumantu ar heinzu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 18, 17:40)

galiu pavaisinti...dar like kokie 6 stiklainiukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2013 07 18, 16:46)
Tavo šitie Karabašai man priminė neseniai skaitytą straipsnį http://www.dailymail...r-disaster.html

vajetau...tikrai baisuma unsure.gif
gal mano seklytes kur Cernobilio pasones g.gif nes daugiau nei viena veisle taip nesidarko. Tiesa, darkosi Taiko, kur ant lapu ziedus augina, bet vaisiai pas ji tai normalus mezgasi.
Atsakyti
o man labai patiko žalių pomidorų vakavimo receptas, nepamenu, kuri mergina įkėlėt, kai paverdama kelios minutės, paskui užpilama marinatu ir užvakuojama. pavaišindavau ką nors, tai taip patikdavo, kad dar į namus įdėdavau biggrin.gif Paskui gerai sueina pomidorai savo sultyse, šituos galima žiemą į salotas dėti, nelabai patižę būna, už maximinius žiemą tikrai skaniau. Ir dar darau sublenderiuotus atlikusius pomidorus, labai puikiai sueina į trintų pomidorų sriubą su perlinėm kruopom, puiki sriuba. Šiandien išsiviriau tos pačios sriubos iš pernokusių šviežių, o skanuuuu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 07 18, 19:05)
vajetau...tikrai baisuma unsure.gif
gal mano seklytes kur  Cernobilio pasones g.gif  nes daugiau nei viena veisle taip nesidarko. Tiesa, darkosi Taiko, kur ant lapu ziedus augina, bet vaisiai pas ji tai normalus mezgasi.
Tu nesigąsdink 4u.gif Va, peržiūrėjau nuotraukas - ir pas kitus augintojus panašių buvo mirksiukas.gif https://www.google.l...b...280&bih=875
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2013 07 18, 19:06)
o man labai patiko žalių pomidorų vakavimo receptas, nepamenu, kuri mergina įkėlėt, kai paverdama kelios minutės, paskui užpilama marinatu ir užvakuojama. pavaišindavau ką nors, tai taip patikdavo, kad dar į namus įdėdavau biggrin.gif Paskui gerai sueina pomidorai savo sultyse, šituos galima žiemą į salotas dėti, nelabai patižę būna, už maximinius žiemą tikrai skaniau. Ir dar darau sublenderiuotus atlikusius pomidorus, labai puikiai sueina į trintų pomidorų sriubą su perlinėm kruopom, puiki sriuba. Šiandien išsiviriau tos pačios sriubos iš pernokusių šviežių, o skanuuuu.... biggrin.gif

4u.gif ax.gif prašom tą pirmą konservų receptą...ir kaip tą sriubą virt blush2.gif
4u.gif Dėkui
Atsakyti