Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 08, 11:34)
labu rytą  4u.gif
o jau kasos kasos  wub.gif  wub.gif  wub.gif
aš laikausi vienos dėstytojos nupmonės- ,,kas tinka viskam- reiškia- netinka niekam" . Kadangi savo laiku daug chemijos mokintis teko visokios, tai vis kaldavo į galvą, jog po kelis elementus įvedinėt yra efektyviau nei viską kartu. Juk ir lašelines žmogui stato ne 5 iškart, o pirma vienokią, paskui kitokią jei reikia- kokteilių tai nedaro- gal ne be reikalo g.gif

rolleyes.gif tai va...gyvenimas nepalengvės vadinasi lotuliukas.gif čia aš apie tręšimą... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 07 08, 08:49)
LaBAS RYTAS, atnesu Toro 4u.gif

Celzus pirmam plane

user posted image

ax.gif o tie celzus su snapeliais , jo...ar tik taip atrodo.O ar dideli, o ar skanūs smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 08 liepos 2013 - 10:38
QUOTE(diuni @ 2013 07 08, 10:51)
.gyvenimas nepalengvės vadinasi

neįmanoma- tai maras, tai badas į akis žiūri, tai skruzdės, kurmiai, erkės atakuoja- ryte kelk laistyt, vakare purškaliok, dar porakart pageidautina apčiupinėt, apkarpyt, suformuot šukuoseną ir apklostyt kojas- tai kada savas kojas patiesus mėgautis vaisiais?
mergicos, kas citriną auginat- rūgštelės kaip juose yr? ananasas nei orange banane jaučiu be rūgštelės gali būt. Kaži citrinos gal kitokios? ( aš čia vis dar apie pomidorus, jei kam užkliūčiau cool.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 08 liepos 2013 - 10:58
ax.gif o...prisiminiau...nieks nepakomentavo- kelintą valandą maždaug vakare sveika pirkšti pomidorus...ar tiesiog stebėt reik termometrą , kai nukrinta žemiau 25...nakčiai šlapius palikti gal nėr gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 08, 10:58)
ax.gif o...prisiminiau...nieks nepakomentavo- kelintą valandą maždaug vakare sveika pirkšti pomidorus...

aš tai žiūriu kada saulė jau ant jų neplieskai- toks pavėsiuaks jau būna nuo kaimynų medžio, tai kažkur 7-8val jau purškinėjuosi. kartais ir apie 9, kaip susikuist spėju, bet žiūriu kad dar spėtų nudžiūt. Gerai jei vėjuota, sausa ir staigiai nevėsta. Žodžiu- žiūriu pagal orą, ne pagal laikrodį ( realiai tai su laikrodžiu žiauriai susipykus esu)
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 08, 11:56)
mergicos, kas citriną auginat- rūgštelės kaip juose yr? ananasas nei orange banane jaučiu be rūgštelės gali būt. Kaži citrinos gal kitokios? ( aš čia vis dar apie pomidorus, jei kam užkliūčiau  cool.gif )

visi geltoni/oranžiniai, jei tik gerai sunokę, rūgštelės ir neturėtų turėti. Juose daugiau beta karotino, saldesni pomidorai tampa biggrin.gif
Atsakyti
as rytais purskalioju... siandien pramegojau doh.gif biggrin.gif
dienom purskiu ziedus, su viruntu atvesintu vandieniu laseli humiverda dar ipilu... ziuresim ar vaizdelis pageres, nes kai nieko nedariau, tai nemazai tusciu kekiu...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 07 08, 10:54)
keistas klausimas.... o tu matei ziemaugi su 7 kekem ant 1 stebo  blink.gif ?

Bajaja, Aztec lotuliukas.gif
Atsakyti
Paragavom brandywine black, panasu, kad kitais metais daugiau juoduku sesiu, skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 07 08, 11:01)
jis aukstaugis bent jau pas mane.... ir turbut auksciausias uz visus esamus siltnamyje  biggrin.gif

Klausykite, kažkada kalbėjote, kad lenkiate žemyn tuos "nenormaliuosius", o gal galite kuri įmesti foto, nes man žemyn bevei niekas šiltnamyje nesilenkia, gal ką ne taip darau. Nebesuvaldau šito juodžio ir dar kelių. doh.gif

mergicos, kas citriną auginat- rūgštelės kaip juose yr? ananasas nei orange banane jaučiu be rūgštelės gali būt. Kaži citrinos gal kitokios? ( aš čia vis dar apie pomidorus, jei kam užkliūčiau  cool.gif )

Nu mano citrinos saldokos.

QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 08, 12:28)
Paragavom brandywine black, panasu, kad kitais metais daugiau juoduku sesiu, skanus  wub.gif

Na va, ne viena aš užsikrėčiau juodųjų liga mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 08, 11:51)
rolleyes.gif tai va...gyvenimas nepalengvės vadinasi lotuliukas.gif čia aš apie tręšimą... biggrin.gif
Papildyta:

ax.gif o tie celzus su snapeliais , jo...ar tik taip atrodo.O ar dideli, o ar skanūs smile.gif  ax.gif

celzus be snapeliu,cia matau prie vieno lapelis ,prie kito dar kazkas , tai taip panasu i snapelius blink.gif ,skoniu man niekuo neissikiriantisis kitu,tik neprastai lotuliukas.gif derlingi.
Atsakyti
vijoleta, matau antrus metus augini ta slyvini dryzuotaji... Patiko tau jis?

Pas mane jau noksta Beorange, Dartanjanai, Ex Mazarini ir Lemon Boy bigsmile.gif

Rozovyj Miod kabo vienas pomidoras-n kekiu nudziuve doh.gif Buciau zinojusi-buciau laukan ji sodinusi... Na, nors viena paragausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 08 liepos 2013 - 11:42
neįmanoma- tai maras, tai badas į akis žiūri, tai skruzdės, kurmiai, erkės atakuoja- ryte kelk laistyt, vakare purškaliok, dar porakart pageidautina apčiupinėt, apkarpyt, suformuot šukuoseną ir apklostyt kojas- tai kada savas kojas patiesus mėgautis vaisiais?

Citrina auginu jau kelinti metai,vaisiai man labai patinka,nu jie tokie gaivus
o ir isbuna beveik ilgiausiai ,be ligu, iki salnu
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 08, 12:38)
vijoleta, matau antrus metus augini ta slyvini dryzuotaji... Patiko tau jis?

Patinka,jis labai grazus lotuliukas.gif kai prinoksta ,o ir valgyti neblogas .
Atsakyti