Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -9, laukiam

QUOTE(mirele @ 2013 07 16, 14:14)
mes siandien is 3 vietos laukianciuju sarase nusileidom i 4-aja vieta ... g.gif

Matyt kažkas persideklaravo gyvenamąją vietą arba atsisakė vietos kitame darželyje ir atsidūrė prieš Jus.
Mamytės, ar dar tikitės papulti į darželį? Dar vis neaišku dėl priešmokyklinukų gal žinote? Maniškė į Spragtuką užrašyta, tai įdomu kaip ten reikalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirele @ 2013 07 16, 15:14)
mes siandien is 3 vietos laukianciuju sarase nusileidom i 4-aja vieta ... g.gif

Ėjot klausti ar jau sistemoj pas jus taip rodo? nes pas mus vis dar "Sudarinėjamos grupės" g.gif
Atsakyti
[quote=medlink,2013 07 16, 15:36]
Ėjot klausti ar jau sistemoj pas jus taip rodo? nes pas mus vis dar "Sudarinėjamos grupės" g.gif
[/quote

skambinau i darzeli
Atsakyti
sistemoje rodo "sudarinejamos grupes" , ar cia yra dar sansu kokiu patekti, nes sausio menesi gavom laiska, kad 4 eileje (bet mes pereinam is vieno darzeklio i kita)?
Atsakyti
Aš tai nebeturiu vilties jau, tik jau tas mėnuo nervų tampymo tai taip dagriso.. Nu nepatekom tai gerai, bet galėtų kažkokia informacija būti kas ir kaip. O dabar kaba ir kaba tas užrašas.
Atsakyti
o mes va siandien bac ir patekom blink.gif blink.gif pries tai buvau skambinusi i ta darzeli,tai sake turejo jau sarasus ir sake ne,nepatekot...tai jau ir pamirsus buvau apie tuos darzelius visus...o sian atsidarau emaila ir - laba diena biggrin.gif net susikeikiau doh.gif biggrin.gif kazkaip net pasimeciau..jau visai kitokiu planu buvom prisigalvoje lyg ir... aisku,patekom i Grikiskes..mums ziauriai toli (gyvenam Santariskese)..bet vyras dirba Grigiskese...tai buvau pora Grigiskiu darzeliu uzrasus 4,5 numeriais... ir,sakau, skambinausi i abu, uztikrino,kad nepatenkam mes... o dabar,kaip suprantu, sukure nauja grupe ir patekom. i Peledziuka. matyt savivaldybe liepe kurt dar viena grupe g.gif ten kaip suprantu darzelis-mokykla... tai gal turejo tam salygu g.gif arba irgi sporto salej ikurs biggrin.gif nu reiks nuvaziuot sia sav i darzeli ir paziuret kaip ten kas...bet matyt reiks pasirasyt sutarti...nes jei atsisakysim,tai sansu patekt jau iki mokyklos nebus biggrin.gif

bet va, pasirodo dar vis pateikia netiketumu savivaldybe...taip kad dar gal ne viskas prarasta, mamos 4u.gif dar laukit, kas turejot realiu sansu cool.gif (mes tam darze buvom kazkur 16-18 gal,kazkas tokio - iki 20 4u.gif )
Atsakyti
Patekom i darzeli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jau buvau visai vilti praradus. Siandien laukiau laisko is Trinapolio darzelio, o cia i normalu prieme biggrin.gif
Atsakyti
Čia į kokį?
Atsakyti
Vandenis, abi seses i ta pati eis thumbup.gif Negaliu atsidziaugti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziv: 16 liepos 2013 - 20:03
Mamytes, gal zinote, kokiu el. adresu galima parasyti del darzeliu i savivaldybę?
Atsakyti
Valio!!! Patekom i darzeli biggrin.gif bigsmile.gif buvom pirmi uz borto, tad labai tikejomes ir vat nubude pirmadienio ryta abu su vyru radom el laiskus, as net 2, viena parase net pati Ona Vaicekauskiene, kita saviv psl smile.gif is kart nulekem i darzeli ir pasirasem sutarti, reikejo mano paso ir vaiko gimimo liudijimo smile.gif o dar laukianciom, uzrasas ir nedings, lad sudaromos grupes saviv psl. o iki rudens dar gali keistis, gal kas atsisakys g.gif pazystu viena mama, kuri dar svarsto ar leist i darzeli vaika, o vieta gavo... O kai buvau savivaldybejej tos meteriskes is 10a sake, kad vaikscios po darzelius, tikrins lankomuma ir turbut prametis tuos kurie nelanko, o tik laikp vieta ateiciai, kad gal prireiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(snapp @ 2013 07 17, 08:52)
Mamytes, gal zinote, kokiu el. adresu galima parasyti del darzeliu i savivaldybę?

Siulyciau nuvaziuoti i savivaldybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu visus patekusius 4u.gif

Labai geras šis daržiukas, pati norėjau ten leisti sūnelį, bet mums ne į tą pusę biggrin.gif
Su patekimu ir mums taip buvo, jau susiradome privatų daržą, norėjome tartis, bet per stebuklą patekome į valstybinį smile.gif
QUOTE(Fea @ 2013 07 16, 18:04)
o mes va siandien bac ir patekom blink.gif  blink.gif pries tai buvau skambinusi i ta darzeli,tai sake turejo jau sarasus ir sake ne,nepatekot...tai jau ir pamirsus buvau apie tuos darzelius visus...o sian atsidarau emaila ir - laba diena biggrin.gif net susikeikiau doh.gif  biggrin.gif kazkaip net pasimeciau..jau visai kitokiu planu buvom prisigalvoje lyg ir... aisku,patekom i Grikiskes..mums ziauriai toli (gyvenam Santariskese)..bet vyras dirba Grigiskese...tai buvau pora Grigiskiu darzeliu uzrasus 4,5 numeriais... ir,sakau, skambinausi i abu, uztikrino,kad nepatenkam mes... o dabar,kaip suprantu, sukure nauja grupe ir patekom. i Peledziuka. matyt  savivaldybe liepe kurt dar viena grupe g.gif ten kaip suprantu darzelis-mokykla... tai gal turejo tam salygu g.gif arba irgi sporto salej ikurs biggrin.gif nu reiks nuvaziuot sia sav i darzeli ir paziuret kaip ten kas...bet matyt reiks pasirasyt sutarti...nes jei atsisakysim,tai sansu patekt jau iki mokyklos nebus biggrin.gif

bet va, pasirodo dar vis pateikia netiketumu savivaldybe...taip kad dar gal ne viskas prarasta, mamos 4u.gif dar laukit, kas turejot realiu sansu cool.gif  (mes tam darze buvom kazkur 16-18 gal,kazkas tokio - iki 20 4u.gif )

Atsakyti