Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -9, laukiam

QUOTE(juranda @ 2013 07 12, 07:25)
o vat ir bus , dabartinių pirmokų, t.y. 2006 gimimo klasėse po 29 vnt, o bumas tada kaip tik gimimo ir prasidėjo smile.gif

Gal cia nuo mokyklos priklauso? Kazin ar visose po 29 g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!!
Nezinau kiek tai tiesos, bet man esant ne LT pasieke gandas, kad Grigiskese, bandoma atlaisvint senas darzelio patalpas, kur yra isikurusi dabar pradine mokykla. Tik nezinau ar tai tiesa.
Gal kas girdejo daugiau, nes mums tai aktualu labai.
Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2013 07 12, 11:18)
Gal cia nuo mokyklos priklauso? Kazin ar visose po 29  g.gif

pas mus siemet bus pirmoj klasej 26 vaikai, bet tik 2 pirmos klases, pernai pas pirmokus buvo 24, bet buvo 3 pirmos klases.
Atsakyti
Facebooke Zuoko puslapyje viena mama klause jei ji nenores eiti i mokykla priesmokykline klase, kas jai bus pasiulyta, ir savivaldybes atsakymas:

Lina, jeigu tėvams bus nepriimtinas toks siūlomas variantas, visada bus galima jo atsisakyti ir laukti kito. Kadangi daugiau nėra priemonių kaip mažinti vietose darželiuose trūkumą, pasirinktas šis variantas. Kuris, beje, ne kartą buvo pasiūlytas ir iš pačių tėvų. Norisi taip pat priminti, kad vietos bus pilnai įrengtos ir sutvarkytos, pritaikytos iki mokykliniam ugdymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Quick: 12 liepos 2013 - 12:30
Aš tai manau, kad tėvams nieko neleis pasirinkti. Tiesiog konstatuos faktą ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 07 12, 12:33)
Aš tai manau, kad tėvams nieko neleis pasirinkti. Tiesiog konstatuos faktą ir tiek.

Manau bus galima pasirinkti: arba vesti i priesmokykline mokykloje arba auginti namie, per prievarta niekas nelieps i mokykla vest
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 07 12, 14:57)
Manau bus galima pasirinkti: arba vesti i priesmokykline mokykloje arba auginti namie, per prievarta niekas nelieps i mokykla vest

Nu taip, jei turėsi galimybių namie auginti. O jei ne ir nesutiksi, vis tiek turėsi lesiti į mokyklą biggrin.gif Čia kaip sakant, savanoriškai-priverstinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 07 12, 14:57)

yra civiliniame kodekse numatyta, kad tevai privalo suteikti vaikams issilavinima ir ne namu salygom mirksiukas.gif bet cia jau kalbu apie pirma klase, apie priesmokyklini ugdyma nieko nera rasoma.
Atsakyti
QUOTE(lialiuncik @ 2013 07 12, 14:54)
yra civiliniame kodekse numatyta, kad tevai privalo suteikti vaikams issilavinima ir ne namu salygom  mirksiukas.gif bet cia jau kalbu apie pirma klase, apie priesmokyklini ugdyma nieko nera rasoma.

Nu tai niekas ir nesako, kad nesuteiks. Suteiks, priesmokykline klase bus mokykloje. Va jeigu jau kas nores atsisakyti, tada patys savo pasirinkimu ten vaiko ir neves
Atsakyti
Dar vis turėdama vilties bandau atsidaryti www.vilnius.lt puslapį, bet jau antrą dieną neveikia g.gif
Tikiuosi, kad pradėjus veikti pamatysiu gerų žinių lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, mes taip pat laukiame geros zinutes del darzelio. Kad butu daugiau aiskumo buvau nuejusi i susirinkima, kuri organizavo mokykla darzeliu ikimokyklinukams. Ir zinote, pasidare labai graudu kai teveliai pasake, kad jiems dzin del maziuku, kurie negauna darzelio. Tevu pasakymas: -Lai daro ikimokyklines grupes nuo kitu metu, nes tada jau bus nebe musu problema. Kur zmogiskumas ir supratimas! Juk daugelis musu ikimokyklines grupes lanke mokyklose ir......
Atsakyti
QUOTE(jur... @ 2013 07 14, 22:26)
sveikos, mes taip pat laukiame geros zinutes del darzelio. Kad butu daugiau aiskumo buvau nuejusi i susirinkima, kuri organizavo mokykla darzeliu ikimokyklinukams. Ir zinote, pasidare labai graudu kai teveliai pasake, kad jiems dzin del maziuku, kurie negauna darzelio. Tevu pasakymas: -Lai daro ikimokyklines grupes nuo kitu metu, nes tada jau bus nebe musu problema. Kur zmogiskumas ir supratimas! Juk daugelis musu ikimokyklines grupes lanke mokyklose ir......

Labai teisinga teveliu pozicija, nes kiekvienam rupi savo vaikas ir jo gerove, o ne kaimynu. Dauguma musu priesmokyklines klases mokyklos patalpose nelanke. Man pasiseke pirmoj klasej mokytis darzelio patalpoj ir tikrai nesigailiu, ir vaikams noreciau to paties..
Idomu, kuo baigsis (ir kada) priemimas i darzelius.
Atsakyti
Labas rytas , mamytės.
Praėjusią savaitę ir mes sulaukėme gerų žinių iš savivaldybės. Pagaliau patekome į daržiuką thumbup.gif Buvome darželyje pasitvirtinti, tačiau sistema www.vilnius .lt rodo , jog pas mus vis dar sudaromos grupės. doh.gif ar buvo kam nors taip?
Atsakyti