Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -9, laukiam

QUOTE(-Braskeele @ 2013 07 23, 12:05)
Na pas mus jau viskas tvarkoj, direktore jau mato mano vaika sarasuose,tad ruosimes puosimes i darzeli smile.gif Dabar pradedu trizniot blush2.gif maniskiui 4 metai, pries tai augo namie su aukle, eis i 4-5 metu grupe, o pats dar net apsirengt nemoka normaliai doh.gif  doh.gif

Aš ir sakiau rūpestis pradžioje ar priims, o kai priima - kaip reiks 2 m. mamyčiuką darželyje palikti doh.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mus taip pat buvo supainioję grupės amžių, bet aš tai pastebėjau dar kai mačiau eiles...Atstatė, dar ir įrodymą, kad esame tinkamo amžiaus grupėje atsiuntė...Pakliuvome į daržą...Vat apie tokį atvejį, kaip Jūsų jau buvau čia užsiminusi, t.y., o kas bus jeigu ne toje amžiaus grupėje būsime per klaidą, kai bus formuojamos grupės (juk eilių tai nematėme)...Jus, taip suprantu, atstatė per vėlai g.gif kai grupės jau buvo suformuotos...O kurioje vietoje Jūs buvote savo amžiaus grupėje, kai dar matėte eiles? Gal patektumėte, jeigu ne klaida?
QUOTE(r_tina @ 2013 07 23, 21:29)
nu ir man su nuotykiais darzo laukimas. Jau seniau pasiskambinau i darzeli, musu sarasuose nera, na nepatekom nepatekom, laukiau laisvu vietu. kazkaip sugalvojau reikia issiaiskint kurioj vietoj uz borto likom. Skambinau skambinau, siaip ne taip prisiskambinau. sako 14ti. sakau kaip taip gali buti, nesamone..vienu zodziu issiaiskinau, kad maniske laukia 3-4 metu grupej, kai turetu laukt 1,5-3. nu ***** kaip susinervinau. sako mes jum paskambinsim. aisku nepaskambino. siandien nuo pat 8 ryto an t telefono valanda kabejau kol atsiliepe. sako na jums reiktu i savivaldybe atvykt. sakau na as dbr uz 15o km kaime, bet jei reikia, atvaziuosiu...atvaziavom, sutvarke viska keliais mygtuku paspaudimais, nesuprantu kodl to negalejo tel padaryt... galutiniam rezultate mes 2ti tarp nepatekusiu. tipo sako, sansai tikrai yra, jei kad nepatvirtins lankymo. nu bet dieve, kas gali to lankymo nepatvirtint, kai tokia kova uz darzus vyksta doh.gif aisku viltis durniu motina...
beje sake laisvos vietos bus tik rugpjucio vidury doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Vakarė @ 2013 07 24, 09:35)
Mus taip pat buvo supainioję grupės amžių, bet aš tai pastebėjau dar kai mačiau eiles...Atstatė, dar ir įrodymą, kad esame tinkamo amžiaus grupėje atsiuntė...Pakliuvome į daržą...Vat apie tokį atvejį, kaip Jūsų jau buvau čia užsiminusi, t.y., o kas bus jeigu ne toje amžiaus grupėje būsime per klaidą, kai bus formuojamos grupės (juk eilių tai nematėme)...Jus, taip suprantu, atstatė per vėlai  g.gif kai grupės jau buvo suformuotos...O kurioje vietoje Jūs buvote savo amžiaus grupėje, kai dar matėte eiles? Gal patektumėte, jeigu ne klaida?

buvo supainioje ir mums tada kaip ir jums turbut, nes tada ejau i savivaldybe ir ten pakeite, sake jau laukiat tinkamoj grupej. ir kas galejo pagalvot kad kai nematysiu eiliu vel tas pats bus doh.gif gerai kad susigalvojau paskamnbint.
dar kai rode eiles, paskutinikart kai maciau buvom 42.. prieme 34. tai gal ir nelabai buvo sansu, bet aisku tikejausi...
Atsakyti
O mes nepatekome i darzeli sad.gif Ir kitais metais klausimas, ar pateksime, nes jau bus darzelinio amziaus dukra..
Gal kas zinote, kodel ne visi darzai rodo, kelinti esame darzelinuku amziaus grupej? uzregistruota i 5 darzelius, tik Pasaka rodo 1,5-3 metu amziaus grupej kokia eile uzima ir kokia uzima 2-6 metu grupeje. Bet.. jei arciausiai uz bruksnio esame 18 i lopseline grupe, tai kazi kazi ar sansu yra kitiems metams.. Nebent broliukas mazelis pirmenyne ismustu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri galite atsakyti ,mano maziui 1 metukas ka tik suejo as ji uzrasiusi esu nes galvojau, kad nuo metuku eitu, jei tik pakliutumem nes sesyte 3 metai neikaip nepapuolam :(Vieni darzeliai rodo skaiciu ,nors nera tokios grupes nuo metuku,sistemos klaida,kad leido ivesti tipo,o kiti darzai rood normalaiia nera tinkamos grupes,kazi kaip bus su tais skaiciaias kur rood pvz 9 nuo sausio kai jam bus jau 1.6 men ar kaip mes stosim i eile kai prades pririmineti nuo sausio prasymus, nesuprantu,nors savivaldybeje sake kad nereiks naujo prasymo rasyti,tiesa darzelyje tame kuriame mes 9 musu nemato sarasuose,vat ir bijau kad mes isvis gaunasi ,kad neegzistuojame stovime kazkokioje eileje tik neaisku i kur,labai bijau su maziui ka nors praziopsoti,nes sesyte ir taip jau 3 metuku ir vis dar nepakliuna jau ir taip gana tu nervu:(
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2013 07 23, 10:05)
Dabar pradedu trizniot blush2.gif maniskiui 4 metai, pries tai augo namie su aukle, eis i 4-5 metu grupe, o pats dar net apsirengt nemoka normaliai doh.gif  doh.gif

Tai nieko tokio, ko iki tokio amžiaus neišmokė auklė ir tėveliai išmokys auklėtojos biggrin.gif
Juk auklėtojai lengviau dirbti su 20/30 vaikų ir visko išmokyti, nei vienai auklei su vienu vaiku biggrin.gif
O jei rimtai, tai dar laiko yra, ir savarankiškai apsirengti ir pavalgyti galima išmokti per mėnesį laiko mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babija @ 2013 07 24, 09:10)
Aš ir sakiau rūpestis pradžioje ar priims, o kai priima - kaip reiks 2 m. mamyčiuką darželyje palikti  doh.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif

O taip... Pamenu tą didelį džiaugsmą, kai gavau darželį. Ir tą didelį skausmą, kai negalėjau žiūrėjau į negalintį adaptuoptis vaiką, klyksmus naktį, vaikišką depresiją ir atsiėmimą iš darželio.....
Atsakyti
Gal galite prinimti, kuriuose darželiuose iškels priešmokyklines grupes? Kažkada buvo rašyta. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 07 08, 12:55)
Kadangi daug kam aktualu surasysiu, is kuriu darzeliu planuojama iskelti priesmokyklinukus:
Mazylis, Pagrandukas, Snekutis, Justinukas, Zilvinelis,. Pasaka, Spragtukas, Salininku darzelis, Gintarelis, Rytas, Obelele, Karusele, Verinelis, Zilvitis, Jovarelis, Silelis, Medynelis, Delfinukas, Zeimenelis

Gaila, kad smalsuciu nera tam sarase, butu labai aktualu. likom pirmi uz bruksnio... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dancja @ 2013 07 25, 12:47)
Gaila, kad smalsuciu nera tam sarase, butu labai aktualu. likom pirmi uz bruksnio... verysad.gif

Pasiskambinkit i savivaldybe, gal ka susnekesit. Mes buvom irgi 1 uz bruksnio, prieme. Bet buvo pirmenybe, kad brolis lanko ten. Bet maza ka....
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2013 07 25, 08:39)
O taip... Pamenu tą didelį džiaugsmą, kai gavau darželį. Ir tą didelį skausmą, kai negalėjau žiūrėjau į negalintį adaptuoptis vaiką, klyksmus naktį, vaikišką depresiją ir atsiėmimą iš darželio.....

Mes isgyvenom ta siauba prie dvejus metus,kai sumastem leist nuo 2 metu...Mano motiniskos kantrybes pakako nepilnom dviem savaitem, vaikas ant trecios dienos susirgo velniai zino kokia zaraza, naktim rekdavo, darzely palikdavau klykianti ir tokia pat uz poros valandu atsiimdavau, net i tualeta ten neeidavo doh.gif doh.gif Zodziu, spjovem i si reikala ir susiradom aukle, tuo sprendimu ne karto nesuabejojau, bet jau paauginkm sveika, laiminga vaika. Labai tikiuos, kas sikart seksis visai kitaip, jau kaip ir nori i darzeli, klausineja, domisi, gal "prigis" g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2013 07 25, 13:25)
Mes isgyvenom ta siauba prie dvejus metus,kai sumastem leist nuo 2 metu...Mano motiniskos kantrybes pakako nepilnom dviem savaitem, vaikas ant trecios dienos susirgo velniai zino kokia zaraza, naktim rekdavo, darzely palikdavau klykianti ir tokia pat uz poros valandu atsiimdavau, net i tualeta ten neeidavo doh.gif  doh.gif Zodziu, spjovem i si reikala ir susiradom aukle, tuo sprendimu ne karto nesuabejojau, bet jau paauginkm sveika, laiminga vaika. Labai tikiuos, kas sikart seksis visai kitaip, jau kaip ir nori i darzeli, klausineja, domisi, gal "prigis" g.gif

drinks_cheers.gif Ir aš lygiai taip pačiai. Negalėjau traumuoti vaiko. Metams laiko susiradau auklę. Po to, ačiū Dievui, kad yra privatūs darželiai ir kad juose dirba nuostabios auklėtojos. Adaptacija buvo, bet viskas super-labai greitai vaikas pamatė, kokios geros ir šiltos yra čia auklėtojos ir esu laiminga mama, kai jis vakarais pasako, kad vėl nori rytoj į darželį.
Prisiminus tą patirtą košmarą ir dabar dar nupurto....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 25 liepos 2013 - 13:09