Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -9, laukiam

atleiskit - nieko blogo neturiu ir izeist nenoriu, tiesiog - ka veikiate sitoj temoj, jei jums valstybinis darzelis toks blogas ir i ji nenorite? smile.gif

o griztant i tema..kaip manote kokie sansai jei 2ti uz bruksnio...siems metams?
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2013 07 25, 15:29)
atleiskit - nieko blogo neturiu ir izeist nenoriu, tiesiog - ka veikiate sitoj temoj, jei jums valstybinis darzelis toks blogas ir i ji nenorite? smile.gif

tiesą pasakius aš irgi truputį bijau valstybinio... pati nesu ėjusi į darželį gyvenime ir atsimenu kad kiti vaikai paskui mokykloj pasakodavo koks ten siaubas ir kad reikia pietų miegot biggrin.gif dabar mano vaikas eina į privatų.... kol gausim valstybinį, esam irgi 2i už brūkšnio... bet direktorė darželio nušvietė kad beveik nėra šansų nes tikrai niekas vietos neatsisakys.... doh.gif
Atsakyti
Mums pagaliau atsirado vieta valstybiniame, prieš savaitę sulaukiau žinių iš savivaldybės. Dabar sūnus jau metus su trupučiu lanko privatų darželį, patinka jam ten, prieš tai su aukle metus buvo... Į valstybinį nuvažiavom apsižiūrėti/pasikalbėti, bet dar nenusprendėm galutinai ką darysim. Labai nustebo, kad netvarkom dokumentų iškart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 07 25, 16:44)
tiesą pasakius aš irgi truputį bijau valstybinio... pati nesu ėjusi į darželį gyvenime ir atsimenu kad kiti vaikai paskui mokykloj pasakodavo koks ten siaubas ir kad reikia pietų miegot  biggrin.gif  dabar mano vaikas eina į privatų.... kol gausim valstybinį, esam irgi 2i už brūkšnio... bet direktorė darželio nušvietė kad beveik nėra šansų nes tikrai niekas vietos neatsisakys.... doh.gif

nepaguodet..kazin kaip ten pas mus bus, bet jauciu tas pats...
siaip darzelis priklauso nuo aukletojos, sena cia ta tiesa... mane irgi verkiancia i darza vede, nors aukletoja tikrai gera buvo. Na ka jau cia, mokykla irgi ne su didziausiu malonumu prisimenu biggrin.gif tokia jau ta socializacija, nuo pat mazu dienu tenka iprast kad ne viskas yra taip kaip mums norisi smile.gif
as baisiai noriu pakliut i valstybini darziuka. aisku del pinigeliu didelis cia pliusas, bet ne tik del ju. Valstbinio didziausias privalumas pagal mane - didziulis kiemas, su visokia veikla. privatus dazniausiai turi labai mazus kiemukus... o be to, man tos sventes darzelyje irgi kazkas tokio, kai didziule minia pypliu dainuoja pvz "tau mano mamyte"..kazkaip to pasigedau privaciam
Atsakyti
Sveikutes, gal ir ne i tema , bet bandysiu paklausti. Pavasari suzinojau, kad mano vaikinukas (lygiai 2 metai dabar) pateko i lopseli - darzeli, eisim nuo rugsejo smile.gif , bet va man iskilo toks klausimukas maniskis nelabai moka dar pats valgyti su saukstu skysto maisto: sriubos, skystesnes koses, visada apsipila ir niekaip neprikalbinu draugauti su puoduku (nei mazo, nei didelio reikalo) ir susimasciau kaip cia ji ar priims toki nesavarankiska, nors ir stengiuosi ismokinti, bet nepasiduoda jis man ir taskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 07 25, 16:44)
tiesą pasakius aš irgi truputį bijau valstybinio... pati nesu ėjusi į darželį gyvenime ir atsimenu kad kiti vaikai paskui mokykloj pasakodavo koks ten siaubas ir kad reikia pietų miegot  biggrin.gif  dabar mano vaikas eina į privatų.... kol gausim valstybinį, esam irgi 2i už brūkšnio... bet direktorė darželio nušvietė kad beveik nėra šansų nes tikrai niekas vietos neatsisakys.... doh.gif

QUOTE(kaspasakemiau @ 2013 07 25, 16:56)
Mums pagaliau atsirado vieta valstybiniame, prieš savaitę sulaukiau žinių iš savivaldybės. Dabar sūnus jau metus su trupučiu lanko privatų darželį, patinka jam ten, prieš tai su aukle metus buvo... Į valstybinį nuvažiavom apsižiūrėti/pasikalbėti, bet dar nenusprendėm galutinai ką darysim. Labai nustebo, kad netvarkom dokumentų iškart biggrin.gif

Sūnus irgi lanko privatų, bet stovim eilėje valstybiniam. Tikriausiai, mane dauguma palaikys keistuole ir užmėtys akimenimis, bet aš meldžiausi, kad šiemet dar nepakliūtume į valstybinį......Kitais metais jau bus didesnis, tada jau tegul....
Atsakyti
QUOTE(lince23 @ 2013 07 25, 17:14)
Sveikutes, gal ir ne i tema , bet bandysiu paklausti. Pavasari suzinojau, kad mano vaikinukas (lygiai 2 metai dabar) pateko i lopseli - darzeli, eisim nuo rugsejo smile.gif , bet va man iskilo toks klausimukas maniskis nelabai moka dar pats valgyti su saukstu skysto maisto: sriubos, skystesnes koses, visada apsipila ir niekaip neprikalbinu draugauti su puoduku (nei mazo, nei didelio reikalo) ir susimasciau kaip cia ji ar priims toki nesavarankiska, nors ir stengiuosi ismokinti, bet nepasiduoda jis man ir taskas schmoll.gif

jei pakliuvot į ssąrašus tai ir priimti turės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(r_tina @ 2013 07 25, 16:29)

manau kad šansai ne kokie:) nes jau prigrūdo vaikų bile kiek, o dabar dar savus kiša...
nebent į kokį darželį kur nelabai kas nori eiti, tai gal ir pakliūsit... jei tokių yra aišku...
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2013 07 25, 19:27)
manau kad šansai ne kokie:) nes jau prigrūdo vaikų bile kiek, o dabar dar savus kiša...
nebent į kokį darželį kur nelabai kas nori eiti, tai gal ir pakliūsit... jei tokių yra aišku...

angel_sadangel.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Gal galit paaiskinti nuo ko reikes pradet kad uzrasyt vaika i darzeli, pirmas vaikas i darzeli pagal gyvenamaja vieta nepateko, tai jau pora metu kasdien veziojam i kita darzeli, kuris mums visai nepakeliui, nors uzrasem menesi po gimimo, neuzilgo gims antras vaikas - bijau kad vel galim nepatekti i salia esanti darzeli unsure.gif tai noriu iskarto ir uzrasyt, paaiskinkit kur kreiptis (ar galima internetu ar butinai vaziuoti i savivaldybe), aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gella*: 25 liepos 2013 - 19:46
QUOTE(Gella* @ 2013 07 25, 20:45)
Labas vakaras   smile.gif

Gal galit paaiskinti nuo ko reikes pradet kad uzrasyt vaika i darzeli, pirmas vaikas i darzeli pagal gyvenamaja vieta nepateko, tai jau pora metu kasdien veziojam i kita darzeli, kuris mums visai nepakeliui, nors uzrasem menesi po gimimo, neuzilgo gims antras vaikas - bijau kad vel galim nepatekti i salia esanti darzeli  unsure.gif  tai noriu iskarto ir uzrasyt, paaiskinkit kur kreiptis (ar galima internetu ar butinai vaziuoti i savivaldybe), aciu  4u.gif

is karto neuzrasysit 4u.gif dabar pagal nauja tvarka uzrasyti vaika i darzeli laukti eiles galima tik tais metais, nuo kuriu noresit pradet lankyt. tai jei pvz noresit nuo 2metuku netrukus gimsianti leisti i darzeli,tai uzrasyti ji galesite tik nuo 2015m sausio 1d. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diaaa: 25 liepos 2013 - 19:54
QUOTE(Agrefa @ 2013 07 25, 16:21)
Sūnus irgi lanko privatų, bet stovim eilėje valstybiniam. Tikriausiai, mane dauguma palaikys keistuole ir užmėtys akimenimis, bet aš meldžiausi, kad šiemet dar nepakliūtume į valstybinį......Kitais metais jau bus didesnis, tada jau tegul....

Jus ne viena tokia, mes irgi meldemes, kad nepakliutume i valstybini siais metais smile.gif Nes siais metais turejom jau sunku nesiadaptavima Trinapolio darzelyje, tai dabar surade darzeli, kur priprato ir gerai tikrai nebenorime vaiko vel tampyti kitur ir neaisku kur. Tad irgi manom, kad kitais metais jau bus didesne, tai galesim gal bandyti i valstybini, bet tik ne siemet smile.gif Na, mums kaip ir pasiseke, mes apie 40 - ti uz bruksnio, tai ramu, siemet tikrai nepakliusim. Nors gal ir kitiems metams nesisviecia tokie skaiciai?
Atsakyti
QUOTE(Gista @ 2013 07 30, 23:59)
Jus ne viena tokia, mes irgi meldemes, kad nepakliutume i valstybini siais metais smile.gif Nes siais metais turejom jau sunku nesiadaptavima Trinapolio darzelyje, tai dabar surade darzeli, kur priprato ir gerai tikrai nebenorime vaiko vel tampyti kitur ir neaisku kur. Tad irgi manom, kad kitais metais jau bus didesne, tai galesim gal bandyti i valstybini, bet tik ne siemet smile.gif Na, mums kaip ir pasiseke, mes apie 40 - ti uz bruksnio, tai ramu, siemet tikrai nepakliusim. Nors gal ir kitiems metams nesisviecia tokie skaiciai?

drinks_cheers.gif Tai va, kad nesinori to vaiko traumuoti. Mes irgi likome už brūkšnio.
Visko gali būti, kad ir kitais metais nepakliūsime, nes naujų grupių juk nesudaro, tik pasipildo senos, jei turi galimybę papildyti. Pas mane eilė pasislinko per 3 vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 31 liepos 2013 - 06:28