Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -9, laukiam

QUOTE(Gintariukass @ 2013 08 22, 10:26)
Sveikos  4u.gif

Norejau paklausti.... mes registravomes i darzeli ir gavome vieta, bet gavome paskutini darzeli, dar rusu gruope.. nu zodziu. Nusprendem pabandyti arciau namu i darzeli priregistruoti, tiksliau paraseme prasyma, kad mus perkeltu. Ir dabar tame darzelyje rodo, kad esame eileje 5. tai cia kaip suprantu mes 5 uz bruksnio? g.gif

Taip, 5 uz bruksnio.
O kada jus papildete prasyma? Ar pasikeite kitu prasymu data? Ta prasme, i ta rusu grupe jus dar patenkate, ar jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 08 22, 10:29)
Taip, 5 uz bruksnio.
O kada jus papildete prasyma? Ar pasikeite kitu prasymu data? Ta prasme, i ta rusu grupe jus dar patenkate, ar jau nebe?

mes i ta rusu grupe patenkam.... tik dabar nezinau ka daryti, rizikuoti ir laukti norimo darzelio ar eiti i ta gauta ir vis tik kelti veja kad keltu mus i lt grupe.
prasyma sausio gale pildem o del perkelimo tai liepos pirmA SAVAITE PARASEM...
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2013 08 22, 11:01)
mes i ta rusu grupe patenkam.... tik dabar nezinau ka daryti, rizikuoti ir laukti norimo darzelio ar eiti i ta gauta ir vis tik kelti veja kad keltu mus i lt grupe.

laukt gali tekt net ir metus ir tai nesulaukt, tai jau kaip sakant geriau zvirblis rankoj, nei...bet jei turit galimybe nevest-tai laukit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2013 08 22, 11:01)

Taigi su mazesniu vaiku jus dar namuose, gal ir nera to strioko zut but vesti. 5-a vieta gal netaip ir blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 08 22, 11:21)
Taigi su mazesniu vaiku jus dar namuose, gal ir nera to strioko zut but vesti. 5-a vieta gal netaip ir blogai  g.gif

Mano mazesnis vaikas darzeli gavo, o didesnis nelabai... o toj rusu grupej tai tada nebent aukles ieskoti, nes netures jis ka su rusais veikti... doh.gif nu ziuresim dar...
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2013 08 22, 11:57)
Mano mazesnis vaikas darzeli gavo, o didesnis nelabai... o toj rusu grupej tai tada nebent aukles ieskoti, nes netures jis ka su rusais veikti...  doh.gif nu ziuresim dar...

9 menesiu kudikis gavo darzeli??? kaip taip?
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2013 08 22, 11:57)
Mano mazesnis vaikas darzeli gavo, o didesnis nelabai... o toj rusu grupej tai tada nebent aukles ieskoti, nes netures jis ka su rusais veikti...  doh.gif nu ziuresim dar...

Kaip sugebejote nepilnu metu vaika i darzeli uzrasyti? Ar bent vaiksto?... g.gif

Ka reiskia, netures ka veikti su rusais? Del politiniu isitikinimu? lotuliukas.gif Kalbos dar vienos pramoks, nieko cia blogo nera, kaip tik privalumas gyvenime tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 08 22, 12:03)
9 menesiu kudikis gavo darzeli??? kaip taip?

QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 08 22, 12:06)
Kaip sugebejote nepilnu metu vaika i darzeli uzrasyti? Ar bent vaiksto?... g.gif

Ka reiskia, netures ka veikti su rusais? Del politiniu isitikinimu? lotuliukas.gif Kalbos dar vienos pramoks, nieko cia blogo nera, kaip tik privalumas gyvenime tongue.gif

Nea, nuo nauju metu gavo... tai bus jau metu ir dvieju menesiu.

jokie cia politiniai istikinimai biggrin.gif rusu kalbos ismoks gatveje, kaip ir lenku. O priezastis kodel nenorim vesti paprasta... tevai rusiskai nemoka nei trupucio, o man tikrai nebutu labai smagu nuejus tarkim i mamos svente darzelyje paklausyti kaip vaikas man sako rusiska eilerasti kurio visiskai nesuprantu. Todel ir nenoriu leisti.
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2013 08 22, 12:14)

nu vistiek galai nesueina, taigi taip neimanoma, grupes formuojamos buvo rugsejo menesiui, nieks nuo nauju metu vaiku nepriimines schmoll.gif net ir faktiskai tai neimanoma, nes tokio amziaus vaiko tiesiog neimanoma irasyti i sistema, nes rugsejo menesi jam dar ne metu nera, o tokiu grupiu nera. jus kartais ne apie privatu darzeli kalbat, nes nuo siu metu valstybiniuose tokiu fintu ,kad kada noriu tada einu jau nebera (isskyrus nebent jei laisva vieta atsirastu).
domiuosi tik del smalsumo, nes is tikro nerealu gi,kad vyresni vaikuciai darzeliu negauna, o 9menesiu kudikis va jau vieta darzelyje turi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2013 08 22, 12:14)

jokie cia politiniai istikinimai biggrin.gif rusu kalbos ismoks gatveje, kaip ir lenku. O priezastis kodel nenorim vesti paprasta... tevai rusiskai nemoka nei trupucio, o man tikrai nebutu labai smagu nuejus tarkim i mamos svente darzelyje paklausyti kaip vaikas man sako rusiska eilerasti kurio visiskai nesuprantu. Todel ir nenoriu leisti.

Pala, o kaip galima vaika leisti nuo nauju metu i darza (ne privatu)? As kazkaip buvau sventai isitikinusi, kad jie tik nuo rugsejo grupes formuoja doh.gif Siaip ir darzeliu tokiu nedaug turbut yra, kur priima visus maziukus..

Noreciau, nors i rusu darzeli verysad.gif Taip atsibodo didelius pinigus auklei moket, dar plius su ja niekaip sutariam verysad.gif
Atsakyti
Laba diena,
jus jau cia viska isnagrinejusios apie darzeliu nauja priemimo tvarka, atsakykit i keleta klausimu prasau: jau supratau kad i darzeli reikia uzrasyt tais metais kada vaikas eis - tai nuo ko priklauso tada ar pateks vaikas ar ne, nuo prasymo datos? Tai tada sausio 2 d. jau reikia iskarto uzpildyti prasyma, ar teisingai supratau? Mums labai svarbu kad patektu antras vaikas pagal gyvenamaja vieta priklausanciam darzeliui, nes jau pirma tenka vezioti i uz 10 km esanti...
Kur galima butu paskambinti, kad atsakingas darbuotojas isaiskintu priemimo tvarka?
Aciu visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 08 22, 13:21)
Pala, o kaip galima vaika leisti nuo nauju metu i darza (ne privatu)? As kazkaip buvau sventai isitikinusi, kad jie tik nuo rugsejo grupes formuoja doh.gif Siaip ir darzeliu tokiu nedaug turbut yra, kur priima visus maziukus..

Noreciau, nors i rusu darzeli verysad.gif Taip atsibodo didelius pinigus auklei moket, dar plius su ja niekaip sutariam verysad.gif

Galima, pvz. Vilniuje Vetrunges darzelis, ir dar yra grupes nuo 1 metuku ...
Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2013 08 22, 12:24)
Laba diena,
jus jau cia viska isnagrinejusios apie darzeliu nauja priemimo tvarka, atsakykit i keleta klausimu prasau: jau supratau kad i darzeli reikia uzrasyt tais metais kada vaikas eis - tai nuo ko priklauso tada ar pateks vaikas ar ne, nuo prasymo datos? Tai tada sausio 2 d. jau reikia iskarto uzpildyti prasyma, ar teisingai supratau? Mums labai svarbu kad patektu antras vaikas pagal gyvenamaja vieta priklausanciam darzeliui, nes jau pirma  tenka vezioti i uz 10 km esanti...
Kur galima butu paskambinti, kad atsakingas darbuotojas isaiskintu priemimo tvarka?
Aciu visoms  4u.gif
Papildyta:
Galima, pvz. Vilniuje Vetrunges darzelis, ir dar yra grupes nuo 1 metuku ...

Ne kiek nuo prasymo datos dabar priklausys, kiek nuo turimu privilegiju - daugiavaikiai ir pan. Savo seniunijoje turesit privaluma.
Nuvaziuokite i savivaldybe (eiliu visai nera, vakar mane prieme is karto) ir pasikonsultuokite.
Atsakyti