Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -9, laukiam

QUOTE(Doli @ 2013 08 26, 13:09)
Labutis, mamytės!!! Niekaip neprisiskambinu į savivaldybę. sakykit man toks klausimas iškilo: jei aš vesiu vaikutį į privatų darželį ar manęs neišbrauks iš laukiančių eilės į valstybinį? Nes mano mama sakė girdėjo kad jei lanakai privatų, tai braukia iš eilės į valstybinį... tai va niekaip neprisiskambinu PONIOM tai jūsų teiraujuos...

ačiū

Nebraukia.
Nes kaip tik daug lankančių privačius daržus laukia savo eilės į valstybinį.
Atsakyti
Labutis, mamytės!!! Niekaip neprisiskambinu į savivaldybę. sakykit man toks klausimas iškilo: jei aš vesiu vaikutį į privatų darželį ar manęs neišbrauks iš laukiančių eilės į valstybinį? Nes mano mama sakė girdėjo kad jei lanakai privatų, tai braukia iš eilės į valstybinį... tai va niekaip neprisiskambinu PONIOM tai jūsų teiraujuos...

ačiū

nu baikit cirkus, čia jau būtų viršūnė biggrin.gif

pas mus irgi eilė iš galo mažėja, o mes pačioj pradžioj buvę ir būdami į daržą nepapauolėm doh.gif
nors turim 3 prioritetus
Atsakyti

ačiū

išbraukt neturėtų, nes juk čia nevalstybinė įstaiga, o privatus darželis. šiaip daug kas taip daro, negave vietos į privatų vedą, ir stovi eilėje į valstybinį laukia.
o į savivaldybe ir aš negaliu prisiskambinti, arba užimta arba nekelia smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Jurate22 @ 2013 08 26, 13:37)
išbraukt neturėtų, nes juk čia nevalstybinė įstaiga, o privatus darželis. šiaip daug kas taip daro, negave vietos į privatų vedą, ir stovi eilėje į valstybinį laukia.
o į savivaldybe ir aš negaliu prisiskambinti, arba užimta arba nekelia smile.gif))

jie nekelia, nes bijo biggrin.gif visą vasarą neina prisiskambint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 26, 13:41)
jie nekelia, nes bijo biggrin.gif visą vasarą neina prisiskambint smile.gif

kad neina prisiskambinti tai tikrai, jokios informacijos negali suteikti, nebent į savivaldybe važiuoti reikia...
Atsakyti
Ačiū! Nes jau tikrai galvojau jei braukia iš sąrašų tada totalus absurdas būtų! Na mes ir valstybinio tikėsimės kitąmet .... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 26, 13:35)
pas mus irgi eilė iš galo mažėja, o mes pačioj pradžioj buvę ir būdami į daržą nepapauolėm  doh.gif
nors turim 3 prioritetus

O kurių metų gimimo esat? Nepatenkat, gal dėl to, kad jau vaikas didesnis ir grupės seniau buvo užpildytos?
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 08 26, 15:00)
O kurių metų gimimo esat? Nepatenkat, gal dėl to, kad jau vaikas didesnis ir grupės seniau buvo užpildytos?

2010m, grupėse stovim 3-4m. pernai stovėjom 2-3m (nebepamenu jau tiksliai, bet tikrai mažesnių). ten sistemoj matomai patys mėto kaip nori po tas grupes.
įdomiausia tai, kad eilė sumažėjo beveik 20-čia vaikų, o mes taip ir nepapuolėm, nieks nesugeba kodėl doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 rugpjūčio 2013 - 14:03
QUOTE(Teka @ 2013 08 26, 15:02)
2010m, grupėse stovim 3-4m. pernai stovėjom 2-3m (nebepamenu jau tiksliai, bet tikrai mažesnių). ten sistemoj matomai patys mėto kaip nori po tas grupes.
įdomiausia tai, kad eilė sumažėjo beveik 20-čia vaikų, o mes taip ir nepapuolėm, nieks nesugeba kodėl  doh.gif

Nu nežinau, su tiek prioritetu, tai tikraqi reikėtų gerą triukšmą kelti...
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 08 26, 15:05)
Nu nežinau, su tiek prioritetu, tai tikraqi reikėtų gerą triukšmą kelti...

kėliau, atsimazino iki rugpjūčio pabaigos, o dabar niekas nekelia rago smile.gif šiaip niekaip nesugeba paaiškinti, kodėl eilė sumažėjo, o mes nepapuolėm. vieni nuo kitų stumdo, mėto. aš tai praradau viltį ten ką nors išsiaiškint, absurdai ten vyksta kažkokie
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 26, 15:11)
kėliau, atsimazino iki rugpjūčio pabaigos, o dabar niekas nekelia rago smile.gif šiaip niekaip nesugeba paaiškinti, kodėl eilė sumažėjo, o mes nepapuolėm. vieni nuo kitų stumdo, mėto. aš tai praradau viltį ten ką nors išsiaiškint, absurdai ten vyksta kažkokie

O kokiam cia darzelyje nepatenkate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 08 26, 15:27)
O kokiam cia darzelyje nepatenkate? g.gif

nesvarbu, nenoriu čia nieko viešint
Atsakyti