Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba VIII, angl. - Paleo, Primal/Caveman

Apklausa: Ar žinote, kad Tom Cruise taip pat valgo Paleo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 10, 10:28)
ir ko taip reaguoji, ne tu viena pareiškei norą  į albumą papulti, todėl ne tau ir skirti komentarai dėl albumo buvo, jau minėjau, kad esu čia nauja, todėl nežinau kas kada ką rašė, bet gerai matau, kas per dvi savaites jokio žodžio netarė

Nu klausykit, tai aš dabar dviems savaitėms atostogų išvažiuosiu ir viskas, jau išbrauksit mane iš paleo forumo dalyvių sąrašo, nes per dvi savaites nei karto neparašiau žodelio? Nu okay, eisiu aš viena ir džiaugsiuos savo paleo mityba ir trečiu whole30 tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2013 07 10, 10:16)
beje,as seniau atejau i sia tema negu tu  smile.gif

as daugiau tyli skaitytoja,kadangi tikrai neturiu laiko.O kol perskaitau tai net parasyti ko nors i tema nespeju.
Jei manes ir nepamenat galiu prisistatyti is naujo.Is aisku nieko neprasiu kad ir neisileisit i albuma.

as tave tikrai atsimenu biggrin.gif tikrai nemazai buvai rasius praeitose temose ...
as pati sia tema skaitau nuo balandzio vidurio ax.gif

siandien pusryciams suvalgiau visa pokeli varskes 180gr doh.gif su 3saukstais kokosu aliejaus ir 3saukstais grietines...

Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 07 10, 10:26)
drinks_cheers.gif
.. beje kai perskaiciau, kad mesos reik delno dydzio, riebalu tik nykscio, o salotu kiek nori, tai as mesos kertu zymiai daugiau, riebalu irgi manau daugiau, tik salotu mazokai...todel tas svoris uzlipes labai jaucias..

Butu malonu, kad pasidalintumete karts nuo karto savo meniukais  4u.gif

mane tas irgi labai suklaidino, kai regis nomore parase tuos kiekius. Jei savo nyksciu matuociau tuos riebalus, tai man tikrai gautus mazas sauksciukas smile.gif na, bet grietine nera 100 % riebalu, tai tipo galima triskart daugiau? biggrin.gif man tai buna dienu, kad as valgau viena diena daugiau vaisiu, kita diena daugiau riebalu ar baltymu, bet jau niekad nebevalgau jokiu kruopu, duonu etc. as siandien pusryciams valgiau toki dalyka, is vieno kiausinio ir 75 gr migdolu sumaltu riesutu plius kepimo milteliu (kur jau paleo galima) ant kokosu aliejaus issikepiau dideli blyna. uzdejau sauksteli medaus, apibarsciau kakava ir suvalgiau su kava, nes saldytuve nieko daugiau neturejau. Nezinojau, kad tie migdolu miltai nelabai gerai, daugiau nebedarysiu smile.gif bet buvo visai skanu ir dabar pilvas pilnas pilnas...
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 07 10, 10:23)
kaip faina skaityti, kad jus visos taip gerai jauciates.

savijauta tai streso pasekmes, nuo kurio manau viskas ir prasideda...  unsure.gif

na kodėl, as neypatingai gerai jauciuos..prakaitas upeliais bega, nors ir ne superkarstis, man karsta, sunku subine nesiot savo..kazkaip prilipo papildomas 1 kila,s o man rodos kad 5, labai sunku..dar tiek nesu sverus gyvenime.. unsure.gif

ir seip vieta pasiule transporte - kaip nėščiai, tada nuotaika dar labiau "pagereja" ir svaijauta.. doh.gif

Nekalbu apie sveikata jau.. ziauriai pati sau nusibodau.. schmoll.gif

Bet siaip viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, kas turit ISWF el. versiją, gal galėtumėt pasidalinti? Nes aš tik popierinę turiu, o radau dar vieną paleo dalyvį, tik kad neturiu kaip knygos perduoti smile.gif
Gal man kas galėtumėte į vorastinkle [at] gmail [dot] com permesti? ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 10, 10:32)
Nu klausykit, tai aš dabar dviems savaitėms atostogų išvažiuosiu ir viskas, jau išbrauksit mane iš paleo forumo dalyvių sąrašo, nes per dvi savaites nei karto neparašiau žodelio? Nu okay, eisiu aš viena ir džiaugsiuos savo paleo mityba ir trečiu whole30 tada biggrin.gif

merginos nurimkit, nedarykit tragedijų doh.gif , šitiek rašai čia, kur tave pamirši
Matyt teks panaikinti albumą, nes jis tik atsirado ir prasidėjo bobų turgus biggrin.gif
Bet kadangi esu albume įdėjusi foto, tikrai nenoriu, kad bet kas į jį galėtų užeiti (bet kas tai tas, kas vos ne pirmą kartą parašo ir prašo įeiti) o čiurlionis jei lankėsi čia anksčiau, tai duokit tą slaptažodį, kam dar klausiat pritarimo
Fui, net pačiai nemalonu tokias pievas rašyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 10, 10:39)
Mergaitės, kas turit ISWF el. versiją, gal galėtumėt pasidalinti? Nes aš tik popierinę turiu, o radau dar vieną paleo dalyvį, tik kad neturiu kaip knygos perduoti smile.gif
Gal man kas galėtumėte į vorastinkle [at] gmail [dot] com permesti? ačiū smile.gif

Pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 07 10, 08:34)
mane tas irgi labai suklaidino, kai regis nomore parase tuos kiekius. Jei savo nyksciu matuociau tuos riebalus, tai man tikrai gautus mazas sauksciukas smile.gif na, bet grietine nera 100 % riebalu, tai tipo galima triskart daugiau? biggrin.gif man tai buna dienu, kad as valgau viena diena daugiau vaisiu, kita diena daugiau riebalu ar baltymu, bet jau niekad nebevalgau jokiu kruopu, duonu etc. as siandien pusryciams valgiau toki dalyka, is vieno kiausinio ir 75 gr migdolu sumaltu riesutu plius kepimo milteliu (kur jau paleo galima) ant kokosu aliejaus issikepiau dideli blyna. uzdejau sauksteli medaus, apibarsciau kakava ir suvalgiau su kava, nes saldytuve nieko daugiau neturejau. Nezinojau, kad tie migdolu miltai nelabai gerai, daugiau nebedarysiu smile.gif bet buvo visai skanu ir dabar pilvas pilnas pilnas...

tokie yra rekomendaciniai kiekiai ir kai kuriems jų užtenka. Be to, šalia parašyta knygoj, kad jei neišbūni iki kito valgymo, vadinas kažko padidinti reikia. Bet kad valgyt vien taukus šaukštu ar sviestą, na tai nėra visavertiška.

okei duodam ir tikrai nedarom turgaus drinks_cheers.gif . pasižiūrinėsim visos, susipažinsim, galėsim ištrinti tada. iš tikro bus ramiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 10 liepos 2013 - 09:42
QUOTE(Wallis @ 2013 07 10, 10:34)
issikepiau dideli blyna. uzdejau sauksteli medaus, apibarsciau kakava ir suvalgiau su kava, nes saldytuve nieko daugiau neturejau. Nezinojau, kad tie migdolu miltai nelabai gerai, daugiau nebedarysiu smile.gif bet buvo visai skanu ir dabar pilvas pilnas pilnas...

kaip skaniai skamba, turbut tris tokius iveikciau.. lotuliukas.gif

Bet as irgi nevalgau duonos, kepiniu, kosiu, bulviu, miltu..ypac pradzioj, kol neismoksiu, saves nepzinsiu ir nepripratinsiu, geriau nerizikuot su visokiai spaleo gardumynais.. ir taip sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 07 10, 10:40)
Pabandysiu.

Gavau! ačiū ačiū ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pratrins tuoj jūsų žinutes už off topic biggrin.gif

Kaip man pasisekė su riebalais lotuliukas.gif , pas mane pirštai ilgi, tai matuojant nykščiais normaliai riebalų gausis lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailet2: 10 liepos 2013 - 09:48
QUOTE(Vailet2 @ 2013 07 10, 10:47)
Pratrins tuoj jūsų žinutes už off topic  biggrin.gif 

Kaip man pasisekė su riebalais  lotuliukas.gif , pas mane pirštai ilgi, tai matuojant nykščiais normaliai riebalų gausis  lotuliukas.gif

Čia lygiai taip pat, kaip su kiaušiniais. Anot knygos, galima valgyti tiek kiaušinių, kiek telpa į delną. Aš sugebėjau penkis sugrūsti biggrin.gif omg, kaip smagu turėti dideles rankas ir mažą kūnelį biggrin.gif
Atsakyti