Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba VIII, angl. - Paleo, Primal/Caveman

Apklausa: Ar žinote, kad Tom Cruise taip pat valgo Paleo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Akutee @ 2013 07 10, 12:02)
P.S.kokia grazi porelė -SILVERI wub.gif

O visos mergaitės kokios gražios, kokios smilgelės, gražu pažiūrėti.. 4u.gif

Aciu, panos smile.gif Jus taip pat visos saunios smile.gif SU PALEO tik dar saunesnes tapsit, o kas svarbiausia - sveikesnes.
Beje, su paleo taip sutvarkiau svori, kad jis jau metai 75 kg +/ 1 kg. (Teko kazkada 96 kg sverti)
Kalbant apie riebalus ir ju kieki, tai pamatytumet kiek as ju valgau, labai nustebtumet. Pas mane , ne tik , kad nykscio neuztektu, bet ir delno maza. Visas maistas pas mane dazniausiai skesta riebaluose. Jei negaliu jo jame paskandinti, po valgiu sukerty gera bryza sudytu lasiniu. O svoris kaip ikaltas. Tad kalti ne riebalai ir mesyte, o cukriukas vaisiuose ir net krakmolingesnese darzovese.

Skaitau as jusu postus, pleputes, keleta dienu ir dziugu, kad kuo toliau tuo labiau visi baigiate perprasti viska. Tik kai kurios vis dar su SWYPO negalit issiskirit.
Daznai, paskaites kai kuriuos postus, as kaip ir voresta, noriu jus paplakti, bet manau, mums ir vienos grieztos mamos pakanka. smile.gif
Pavydetina kantrybe pas musu paleo svyturiuka smile.gif Beje, Elata, tavo kantrybe taip pat stebuklinga ir tavo pasisakymai bei paaiskinimai visad labai informatyvus ir lengvai suprantami. Tu man svelnesne vorestos versija smile.gif
Atsakyti
Nomore, ačiū už kantrybe ir meniu 4u.gif

Na man idomu meniu, ir gal ne man vienai. Nes tuomet "atrandi" koki receptuka (juk viskas naujo, sunku fantazuot, kai mazai ziniu), suvoki kiekius, ingredientu ivairove irju tarpusavio kiekius.. ax.gif

Gal ir as kada busiu pasikausciusi, kaip jūs, ir galesiu kitoms patarti arba bent jusu neerzinti ir neklausinet... biggrin.gif
Atsakyti
Voresta, kustuce, jei reikia, paimciau stirniena, is palangos isvaziuosiu sekmadieni/pirmadieni ir vaziuosiu i kauna...

Jautiena, ne i tema, bet uz minimuma nori, kad jau dirbtum biggrin.gif Ieskok kas apmokytu nemokamai arba pati sumokek tongue.gif

na o as ryte pasikepiau ant lasinio 2 kiausinius, suvalgiau agurka, pomidora. Kazkaip man ryte geriau kiausinis, sotesne jauciuosi, o vakare buna skrandis sunkiau virskina toki maista.

Pietums pasitroskinau vistiena su morkomis, cukinijomis. Siaip riebalu per mazai, reikia vaziuoti alieju pirkti kokosu, vis pritingiu...Galvoju ka cia vakarienei, nieko nebeturiu, tik kiausinius g.gif

Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 07 10, 14:53)
Beje, Elata, tavo kantrybe taip pat stebuklinga ir tavo pasisakymai bei paaiskinimai visad labai informatyvus ir lengvai suprantami. Tu man svelnesne vorestos versija  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 07 10, 14:54)
Nomore, ačiū už kantrybe ir meniu 4u.gif

Na man idomu meniu, ir gal ne man vienai. Nes tuomet "atrandi" koki receptuka (juk viskas naujo, sunku fantazuot, kai mazai ziniu), suvoki kiekius, ingredientu ivairove irju tarpusavio kiekius.. ax.gif

Gal ir as kada busiu pasikausciusi, kaip jūs, ir galesiu kitoms patarti arba bent jusu neerzinti ir neklausinet... biggrin.gif

Oi, tai man negaila surašyti, tik man atrodo, kad naudos maža iš to biggrin.gif Nu nes dažniausiai tas maistas gaunasi labai paprastas, ką nors terkšt trumpam ant keptuvės, daržovių pamakaluoti, ir viskas biggrin.gif Va, Sedindriukė su Elata tai gražiai parodo kartais ką valgomo, bet kad retai rolleyes.gif
Kaip sekasi toms, kurios šeimas/ypač vaikus pratina prie paleo? Mano atžalai užėjo kaiušinių periodas, neatsivalgo biggrin.gif Pati pasikepa, sviesto užsiverčia, ir kaifuoja. Pasakymo "noriu ko nors saldaus" negirdėjau jau ilgokai bigsmile.gif Tiesa, ryte eina laukan pasiuogauti, kol krūmai uogom aplipę.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 07 10, 14:02)

Kaip sekasi toms, kurios šeimas/ypač vaikus pratina prie paleo? Mano atžalai užėjo kaiušinių periodas, neatsivalgo  biggrin.gif Pati pasikepa, sviesto užsiverčia, ir kaifuoja. Pasakymo "noriu ko nors saldaus" negirdėjau jau ilgokai  bigsmile.gif Tiesa, ryte eina laukan pasiuogauti, kol krūmai uogom aplipę.

oi niekaip biggrin.gif man jau pasiekimas, kad mazasis pradeda lankyt darzeli ir ten suvalge lekste SRIUBOS thumbup.gif kas pamena, zino kaip as cia temoj verkiau apie savojo mityba, kai jau geru 1.5 metu as jam JOKIOS darzoves JOKIAM pavidale neikisu....vis dejau viltis i darzeli ir panasu , kad stebuklas ivyks bigsmile.gif nors dar anksti dziaugtis...
o vyras tai valgo ka ir as tik duona uzsikasdamas biggrin.gif bulviu jau labai retai namie buna...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 10, 13:00)
nežinau nė ką patarti, išmėgink medetkų tepala, ant kokio plotelio patepti. Dabar medetkos žydi, galima pasidaryti jo patiems.
http://liaudiesismin...ne-medetka.html
naudingas dalykas. Pirkti -nesąmonė.

as siulau maza laseli arbatmedzio aliejaus i alyvuogiu alieju ar kokosu, jei nebaugina brangesnis tepaliuko variantas. Juo patepti pazeistas vieteles. Mano sunui panasios bedos buvo, tai labai padejo. Tiesa jis didesnis ir sunkiau buvo kovoti del saldesniu dalyku, nes kuri laiko grieztai nieko negavo. Didziausias saldumynas buvo koks obuolikas ar puse banano. Taip pat kartu reiketu labai ziureti kita maista. Zinom kas gerai ir kas ne, tad belieka tik isbandyti ir aisku surasti savyje kantrybes rezultatams apciuopti.
Pamenu kai del zvynelines keleta kartu vos visko nemeciau, nes atrode, kad mesa ir riebalai viska tik blogina, bet vorestos ir jos pateikiamu argumentu deka nepaluzau ir islaukiau tikro pagerejimo. Dabar yra nedideles bedos su oda, bet jau zinau kaltininka - piena, tad jo greiciausiai man teks visam atsisakyti
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 07 10, 14:53)
Aciu, panos smile.gif Jus taip pat visos saunios smile.gif  SU PALEO tik dar saunesnes tapsit, o kas svarbiausia - sveikesnes.
Beje, su paleo taip sutvarkiau svori, kad jis jau metai 75 kg  +/ 1 kg. (Teko kazkada 96 kg sverti)
Kalbant apie riebalus ir ju kieki, tai pamatytumet kiek as ju valgau, labai

prašom savo meniu, su saujom, saukstais, kiekiais visais...? lotuliukas.gif

Buk geras, silveri, ir tukada pasireiksk, ir paplak, ir pagik ir paaiskink..

O Elatai ir Vorestai, ir kitoms, uz atsakymus ir kantrybę jau dekavojau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 07 10, 14:51)
taip, dvynukai- porelė  bigsmile.gif ir pas tave?

Taip smile.gif menesiu vyresni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bos @ 2013 07 10, 15:10)
Taip smile.gif menesiu vyresni mirksiukas.gif

i s kokio miesto/rajono? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 07 10, 15:10)
prašom savo meniu, su saujom, saukstais, kiekiais visais...? lotuliukas.gif

Akut, o tu skaičius visas ankstesnes prišnekėtas paleo temas? Ten yra ir meniu, ir nuotraukų maisto, kad ir Silverio, ir šiaip labai labai daug informacijos wink.gif
Silveri, gali plačiau apie tuos psoriazės pablogėjimus? Tau blogėjo, kai pradėjai paleo maitintis? Man , berods, kol kas viskas stovi vietoje, gal net kiek gerėja, bet manau kad tam nemažai įtakos turi saulė ir vitaminas d geriau besigaminantis vasarą. Rudens bijau unsure.gif
Atsakyti
Nomore skaiciau , bet labai mazai, cia tik dabar stengiuso jus sekti, net namie is telefo skaitau... doh.gif
o seip darbas, vaikai, ziauriai mazai lieka laiko...bandysiu skaityt, cia vo sbepaveju jus, ka kalbet apie praeitas temas..
Kita savaitevisa isvi sbusiu be "ryšio" ne svyksime prie jūros..norisi ir pailset nuo visu kompų...bet labai jau daug info praleisuiu ir bus liudna be jusu tongue.gif
Atsakyti