QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 09, 11:31)
Labas rytas
As pvz. jau gyvenu be savo tiroksino 2 men. ir geriau gyvenime nesijauciau - tai ka as pasiemiau is paleo. Anksciau taip pernest toky karsty buciau galejus tik pasvajot, o dabar ne sirdis necypteli, veikia kaip laikrodukas
Pagal piktumą neatrodo jog sveikai maitiniesi
--------
kadangi prisijungiau anoje temoje, tai suprantu, kad visi tie žaibai kabina ir mane. Nesiaiškinsiu, tik manau, kad turiu pilną teisę suprantančių žmonių klausti to, kas man įdomu ir ko aš nesuprantu, tuo labiau, kad neskaitau angliškai.
Dėl tiroksino - aš ir jo negeriu jau savaitę, bandau, kas bus tas.
Dešimt metų ieškojau ir radau tai čia, šioje temoje, esu pilnai pasiruošusi mitybai pagal paleo, bet suvirškinti tiek informacijos užgriuvusios taip netikėtai nėra paprasta, todėl nereikia pykti, kai naujokės užduoda daug klausimų. Bet kažkodėl manau, kad temos senbuvės greitu laiku susikurs naują temą, nes nusibos nuolatinių naujokų klausimai
QUOTE(jautiena @ 2013 07 09, 11:41)
beje, issiaiskinau, kad man netinka fermentinis suris. pries 3-4 dienas uzkapojau "cheddar" surio pora dienu po gera smoteli - kazko uzsinorejau as jo, bet greiciausiai tik druskos norejosi... ir sukilo man moteriskos bedos, iki pienliges nenueis, bet pilvo apacia paraize ir isskyros pasirode... viskas susipykau su tuo suriu visam laikui.
o tai susiję?
QUOTE(Elata @ 2013 07 09, 11:57)
Klausimas visoms: gal kas kur žinot alergologą gerą kur nors? Nes mano mama paleo maitintis griežtai atsisako, aiškina, kad "visi sveikuoliai mėsos nevalgo ir riebalų atsisako, tai nesąmonė tas paleo", o kuo toliau, tuo blogiau jai: oda ne tik išberta, bet ir tinti pradėjo vietomis. Žodžiu, gaila man jos, o gydytojai nei vienas nežino, ką daryt
CD8 klinika Kaune Jūratė Staikūnienė, tobula
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 09, 12:04)
tai va, kai jau jauti rezultatus, nesąmonių valgyti visiškai nebesinori. Tie kurie jas valgo, to dar nepatyrė, ir nepatirs, kol nepradės laikytis ne alia paleo, bet tikro .
aš jau dabar jaučiu kitą skonį, supratau, kad negaliu valgyti valdiškos mėsos

, šlykšti iki negalėjimo.
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 09, 12:29)
einu ir aš cukinijų šutinti- dabar jų metas,( šiandie 6 parsinešiau) įvarau keptuvėn kokosų aliejaus per pirštą, pakaitinu ir prikraunu cukinijos griežinių, pabarstytų druska ir prieskoniais, uždedu dangtį, kai pašunta, greibiu lėkštėn ir užpilu grietine. Na, ir lieka dar baltymo kažkokio prisikąsti
blyn, tai negi mano cukinijos nebeužaugs

, neturiu dar nė vienos, o sodinau specialiai savo mažyliui
Tavo cukinijų patiekalas skamba dieviškai
Sveikos paleolitės
kaip gera suvokti, kad tu gyveni normalų gyvenimą, kuriame maistas užima labai mažą dalį