QUOTE(arbuzinis javainis @ 2013 12 02, 19:57)
Sveikos
ir as noreciau prisijungti i jusu gretas

. Kol kas tikslios datos nezinome, bet norime vestuves kelti liepos menesi. Jas svesim musu sodyboje ir planas buvo toks,kad susirasysime miskelyje, yra ten tokia mano vaikystes "slapta" vietike, nuostabaus grozio. Bet kai pasiskaiciau, kad baznycioj tuokiantis gali prie altoriaus nuvesti tetis tai dabar laba uzsimaniau ir baznycioj

( mes nesam tikintys, tad nenorejome tuoktis baznycioje, nes tai nepagarba tikintiems).
O sakykit ar kyla problemu tuokiantis baznycioj, kai jaunieji skirtingu tikejimu?Na jis katalikas, o as staciatike. Ir dar toks klausimelis, ar visose baznyciose gali tetis nuvest prie altoriaus?Ar yra kunigu kurie neleidzia?
Ir dar vienas klausymas

. Mes gyvename vokietijoj, gal kas zinot kaip cia del kursu?
Sveika prisijungus
Jei planavote išvažiuojamąją ceremoniją (na, aš taip supratau iš to "susirašysime miškelyje"), tai, manau, lygiai taip ceremonijos metu tėtis gali atvesti
Aš, kaip praktikuojanti katalikė, labai jautriai reaguoju į tuoktuves bažnyčioje tik dėl to, kad taip gražiau

o šiaip neteko girdėti, kad kunigas prieštarautų

mūsų atveju gavosi net atvirkščiai - planavome prie altoriaus eiti kartu, o kunigas sustygavo viską prieš pat ceremoniją taip, kad vedė tėtis