QUOTE(Lamelaa @ 2013 07 23, 17:25)
Na va, grįžau su pliusiukais:
~Užsisakiau balionus, pūstus heliu. 15 vnt, vieno kaina 5 Lt su balionu ir priputimu. Ėmiau aštuonis baltus ir spetynis fuksijos spalvos. Panaudosim juos fotosesijai, bet sakė, kad tvirtai išsilaiko ~6val, po to ima leistis, tai spėju per anksti pasakiau, kad pasiimsim..

reiks persakyt.
~Susipažinau su kirpėja, trumpai aptarėm ką darysim. Geriausia tai, kad dar nežinau ar viskas ok su visažiste, mat ji šiandien laisvą turėjo. Mama užrašė ir nepasakė vardo jos man, o dabar nebepamena

ryt eisiu ten.
~Nusipirkau tų prakaitą sugeriančių lapukų Eurokoj.
~Pasitikslinom CMB ar viskas tvarkoj. Tai ji kaip tik mūsų dokumentus tvarkė, kai atėjom
Ryt nusipirksim ir mes Maximoj Verdžio, kaip nepasinaudosi akcija

o jo vistiek reiks.
A kokia sukuosena issirinkai.Pas mus darbeliai vyksta po truputi,vis kazka darinejames,pasidariau raides:PONAS IR PONIA,panaudosim fotosesijai,o Meile yra saldi saldziam stalui.
Dar uzsisakiau filmuotoja,bet ne mandra koki,nes visi mandrieji uzimti o paprasta kad tik vestuves nufilmuotu ir tiek.
Turiu problema batai kuriuos buvau nusipirkus spaudzia nes koja istinusi,tai pirkti teks kitus,ir basutes spaudzia norss jas nusipirkus buvau persimovimui,,,

siaubas
Svecius jau daug maz zinome
Papildyta:
QUOTE(danuciuksss @ 2013 07 24, 23:57)
A kokia sukuosena issirinkai.Pas mus darbeliai vyksta po truputi,vis kazka darinejames,pasidariau raides:PONAS IR PONIA,panaudosim fotosesijai,o Meile yra saldi saldziam stalui.
Dar uzsisakiau filmuotoja,bet ne mandra koki,nes visi mandrieji uzimti o paprasta kad tik vestuves nufilmuotu ir tiek.
Turiu problema batai kuriuos buvau nusipirkus spaudzia nes koja istinusi,tai pirkti teks kitus,ir basutes spaudzia norss jas nusipirkus buvau persimovimui,,,

siaubas
Svecius jau daug maz zinome
ai dar stiklainius baigiau dekoruoti,kam idomu yra albume:)