Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų :)

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 28, 10:57)
tai tiesiog mano nuomonė, kuri susidarė iš to ką aš skaitau.

Aš kai skaitau, tai galvoju, kad Erotica tiesiog užsuka čia dažniau tada, kai nori pasiguosti o ne pasidžiaugti gerais dalykais. Dėl to vat ir tokia nuomonė mirksiukas.gif O šiaip tikiu, kad viskas puikiai jų šeimoj ir laukiu žinių apie vestuves bigsmile.gif

Beje savo nuomonę apie laisvalaikį atskirai turiu verysad.gif NEIGIAMĄ verysad.gif
Labai puikus pavyzdys mano ex MB. Pradžioje, kol viskas buvo gražu norėjo kiekvieną laisvą minutę praleisti su manimi kartu, net gi priekaištaudavo, kad jo kažkur nekviečiu. O paskui... žvejybos, medžioklės, pasivaikčiojimai po miškus su draugeliais, tipo aš varžau jo laisvę doh.gif ir tos laisvės jam reikėjo vis daugiau ir daugiau doh.gif Paskutiniais metais net atostogauti išvažiavo vienas.... ir negalima buvo jam skambinti doh.gif
Kuo baigėsi šita "laisvės" istorija puikiai matote verysad.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 07 28, 22:16)
Ant sienos nekabinsi, visiems neparodysi...  g.gif Paciai savim geretis ziurint?  g.gif

Esu mačiusi ir ant sienos pakabintas pas draugus. Tokios nespalvotos, švelniai erotiškos nuotraukos. Man buvo gražu blush2.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2013 07 28, 23:27)
Išleidau dukrelę į LT pas tėtį.

O kaip tu ta dukrelę išleidai? viena keliauti ji dar per maža g.gif

Šeštadienį buvau Depeche mode koncerte, laabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 29 liepos 2013 - 10:20
QUOTE(Mort @ 2013 07 29, 09:15)
Aš kai skaitau, tai galvoju, kad Erotica tiesiog užsuka čia dažniau tada, kai nori pasiguosti o ne pasidžiaugti gerais dalykais. Dėl to vat ir tokia nuomonė 
----------------------
Esu mačiusi ir ant sienos pakabintas pas draugus. Tokios nespalvotos, švelniai erotiškos nuotraukos. Man buvo gražu  blush2.gif
----------------
Šeštadienį buvau Depeche mode koncerte, laabai patiko  thumbup.gif

Gali ir taip buti... g.gif
----------
Ane. Nu, noreciau pamatyt.
---------
Jegele. bigsmile.gif Greiciau ta Staska uzaugtu, eiciau ir as visur. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 07 28, 00:51)
Raimuk, o kas trijule priziures kol jus zmonesites?

mociute cool.gif
vaikus suguldem miegot ir irsvarem.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 07 28, 19:33)
Skierkute, nu pagirk zmogu, nebuk ragana.

Nu pagyriau pagyriau jau. Jetau, is kur man igaut drasos i tas stroller grupes isipaisyti. Uzkalkejau kazkaip, bijau zmoniu biggrin.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 28, 19:47)
būčiau naktį (nors kokia ten naktis kai paryčiai gult nuėjom  lotuliukas.gif  ) atsliūkinus į tavo guolį  lotuliukas.gif

Gerai, kad taip ir neuzsukai pas mane biggrin.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 07 29, 00:05)
Bet, zinokit, jei bus galimybe mums susitikt, tai trysiu kelnesna.  blush2.gif Paskutini karta matemes pries 12 metu.

O yra galimybe susitikt? Kuriam jis balos gale?

QUOTE(Daluze14 @ 2013 07 29, 00:07)
Ilgam...tik rugpjūčio 28 grįš pas mane... sad.gif

Liuuudna. O pati jau isisukai gerai i darbus?
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 07 29, 14:06)
, is kur man igaut drasos i tas stroller grupes isipaisyti.

Kas čia per grupės? blink.gif Gal ir man reikia ar kam nors kitam g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 07 29, 10:43)
mociute  cool.gif
vaikus suguldem miegot ir irsvarem.

cool.gif Nepatinki tu man.
QUOTE(Skierkute @ 2013 07 29, 12:06)
Nu pagyriau pagyriau jau. Jetau, is kur man igaut drasos i tas stroller grupes isipaisyti. Uzkalkejau kazkaip, bijau zmoniu biggrin.gif
--------
Gerai, kad taip ir neuzsukai pas mane biggrin.gif
---------
O yra galimybe susitikt? Kuriam jis balos gale?

lotuliukas.gif Toddler. lotuliukas.gif Isistatai kiaules akikes ir eini. Susirasit draugu greit ten. Bus su kuo i parkus eit.
----
lotuliukas.gif
------
Yra. Jis Norvegijoj. cool.gif

QUOTE(Mort @ 2013 07 29, 12:23)
Kas čia per grupės?  blink.gif  Gal ir man reikia  ar kam nors kitam g.gif

Tavo vaikis jau seniai is toddler(liet.bamblys) amziaus isaugo. hihihi.gif

Kaip man jaustis? Isnesiai skalbinius ir uz 5 min liutis prasidejo. doh.gif Tikrai nebegsiu rinkt. Lai supuva jie ten. cool.gif Einu savo kompo wub.gif wub.gif wub.gif is taisyklos parsinest. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 07 29, 15:23)
.Tavo vaikis jau seniai is toddler(liet.bamblys) amziaus isaugo. hihihi.gif

blush2.gif , nu tai dar nereiskia, kad jai neriekia ...O gal ir prisireiks ...Sugalvos koki "todleri" pries pencija ir isitaisys... lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba, laba,

Ojojoi, kokia priežiūra čia hihihi.gif Visos apsireiškė tongue.gif Malonu matyt pražuvėles friends.gif

Vis paskaitinėju prabėgom, bet po kelionės kalnai drabužių, tad skalbiuos, ryt lyginsiuos..ir vėl planuoju su mažiuku kur palėkti, šįkart prie ežero ax.gif Pasirodo kur buvau užsirezervavusi vietą, pamiršau avansą pervesti, nors buvau garantuota, kad pravedžiau, bet... tai nuplaukė viskas..Ech, nebūčiau šviesia galvele hihihi.gif
Kaip sakoma zakon podlast, mes išvykom iš pajūrio ir pargrįžo karščiai į LT doh.gif

Bučkis, linkėjimai visoms..

QUOTE(Upjora @ 2013 07 27, 20:44)
Flika, nu ka dabar padarysi, juk nepakeisi oro. Kaip sengalvele tavo?

Nepakeisi oro, žinau..tokia jau ta lietuviška vasara..
Dėkui, kad teiraujies, guli lovoj, nejuda..Gyja matomai kaulai, bet skauda jai..Turi ateit kitą savaitę šeimos daktarė..O šiaip prižiūrim, lepinam..Tikiu, kad pasveiks ir vėl žvali lakstys su reikalais po Kauną..
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2013 07 29, 15:12)
blush2.gif , nu tai dar nereiskia, kad jai neriekia ...O gal ir prisireiks ...Sugalvos koki "todleri" pries  pencija ir isitaisys...  lotuliukas.gif

Kai parašiau ir aš apie tai pagalvojau. Mort, šrdie, nepyk, ne iš blogos valios nurašiau tave.

QUOTE(Flika @ 2013 07 29, 15:38)
Ojojoi, kokia priežiūra čia
-------------
Ech, nebūčiau šviesia galvele
--------------------------
Dėkui, kad teiraujies, guli lovoj, nejuda..Gyja matomai kaulai, bet skauda jai..Turi ateit kitą savaitę šeimos daktarė..O šiaip prižiūrim, lepinam..Tikiu, kad pasveiks ir vėl žvali lakstys su reikalais po Kauną..

Tai ne galvoji. cool.gif Kai teko užimt šiokias tokias pareigas, tai daug kas siūlė į kalėjimą darbintis. cool.gif
-------------
hah.gif
----------
Vargšytė. Ar judinat reikalus dėl prekybcentrio nubaudimo?

Knisaus virtuvėj, prisistatė Staska-noriu bydų. Aš-nekepsiu jokių blynų, tu ką tik pavalgei vakarienę. Ji-aš ne valgyt bidų noriu, o klausytis. Vertimas:bydai- The Beatles. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 07 29, 01:05)
Medeja, o ka vezioji tapus vairuotoja? Sodas, darzas, gerai, rudeni rinksimes gerybiu konservuot.

Save vežioju, tėtį, vaikį, kaimynus ir draugus:)
O gėrybių jau pilna, tik spėk suktis. Konservuoju, tik nežinau, kas valgys, nelabai aš konservuoto maisto...
----
O dėl senos meilės-mmmmm wub.gif
QUOTE(Daluze14 @ 2013 07 29, 01:07)
tik rugpjūčio 28 grįš pas mane..

Eik tu sau kaip ilgai... Gal trumpesniam laikui buvo galima suorganizuot...
QUOTE(Mort @ 2013 07 29, 11:15)
Šeštadienį buvau Depeche mode koncerte,

Irgi mmmmm wub.gif
Atsakyti
Labuka, prisiduodu is Norvegijos... gamta, kalnai, vandenynas ....pasaka wub.gif Brolio maziuke irgi maza chuliganiuke, visu rankinukas, vienu zodziu ilsiuosi. Foto kitoj savaitej kai grysiu, linkejimai visoms 4u.gif
Atsakyti
laba vakariuka,

as irgi noriu paplepet ir susirast draugu smile.gif juk toks temos pavadinimas smile.gif
Atsakyti