Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų :)

QUOTE(*Erotica* @ 2013 07 25, 20:23)
Sveikos,
Puki parodyk kaip ant kojyciu zudikai atrodo,jie man tokie thumbup.gif

Erotic, gausi kentėt, nes iki vestuvių nedaug liko biggrin.gif nėra nei laiko nei kaip nusifotkint, aišku prie gero noro su fotiku sužaiščiau, bet nėra kada smile.gif
Atsakyti
Aloha vacation4.gif

Nu bl** atostogos šūdinos..Jau seniai LT prie jūros buvau, bet daugiau nevažiuosiu, geriau jau 4-5 * viešbutukas su viskas įskaičiuota užsienyje, tai bent žinosiu, kad oras geras..Visas dienas nuo atvykimo kaip vėlyvą rudenį apsirengę, šiandien šiekt tiek šilčiau ir fsio..Jau siutas ima negaliu, likčiau dar savaitei, bet nėra laisvų vietų, užsakytas kambarys unsure.gif
Išvažiavau balta, grįšiu balta blink.gif O taip zagaro norėjau rolleyes.gif
Ryt grįžtam namo..
Įmesiu vėliau kelias fotkes į albumėlį ax.gif

QUOTE(linausius @ 2013 07 20, 21:34)
Flika, ar VT nebeapsireiskia?

Dingęs jau ilgai g.gif Kažkada parašiau, gal nori Flikiuką pamatyt, bet tylu ramu..Lai jam sekasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Erotica, nu nepasidaryk ir tu piktas vilkas, tegu zvejoja, kol gali biggrin.gif As jau apsiraminau, tyliu, ramiai laukiu atostogu LT smile.gif

Flika, tai likit kitur, negi jau niekur vieteles nerasit? unsure.gif
Atsakyti
Kas liečia Eroticos šeimos peripetijas, tai nepykit, bet nebegaliu nepasakyti...šitas vyras nesikeis...nepriklausomai nuo to nėščia ji ar ne, nenurašykit visko hormonam schmoll.gif nežinau kokie ten jų santykiai viduj, bet iš to ką ji rašo ir ką jai tenka patirti (emociniu atžvilgiu) tai tokį diedą praspirt kuo greičiau...asmeniškai aš net nebūčiau vaiko planavus...nes matosi, jog tam žmogui svarbus tik jis...Aišku kiekvienas iš mūsų turim turėti laiko sau, bet jei jau jai tenka nuolatos būt vienai schmoll.gif

Nežinau, pykit nepykit, bet aš jau turėjau savo karčios patirties, kai vyrui rūpėjo tik jis...ir ką..esu viena su vaiku...

Ot bjauri boba palikau ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 26, 21:33)
Kas liečia Eroticos šeimos peripetijas, tai nepykit, bet nebegaliu nepasakyti...šitas vyras nesikeis...nepriklausomai nuo to nėščia ji ar ne, nenurašykit visko hormonam  schmoll.gif  nežinau kokie ten jų santykiai viduj, bet iš to ką ji rašo ir ką jai tenka patirti (emociniu atžvilgiu) tai tokį diedą praspirt kuo greičiau...asmeniškai aš  net nebūčiau vaiko planavus...nes matosi, jog tam žmogui svarbus tik jis...Aišku kiekvienas iš mūsų turim turėti laiko sau, bet jei jau jai tenka nuolatos būt vienai  schmoll.gif 

Nežinau, pykit nepykit, bet aš jau turėjau savo karčios patirties, kai vyrui rūpėjo tik jis...ir ką..esu viena su vaiku...

Ot bjauri boba palikau ka  g.gif

Oho, kad dejai. As tai neilindus i Erotic seima, viska nurasau hormonams, nes pati tai baisiai banguoju biggrin.gif Buvo, kad uzsisikau ir tada viskas blogai, nors siaip tokio gero vyro nemaciau ir negirdejau iki siol nei vieno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 07 26, 22:12)
Oho, kad dejai. As tai neilindus i Erotic seima, viska nurasau hormonams, nes pati tai baisiai banguoju biggrin.gif Buvo, kad uzsisikau ir tada viskas blogai, nors siaip tokio gero vyro nemaciau ir negirdejau iki siol nei vieno smile.gif

aš išsakiau savo nuomonę, kurią susidariau iš jos postų smile.gif nenurašykit mergos visko hormonams, arba tu jam rūpi nepriklausomai nėščia, stora, mieganti, valganti ir t.t. arba ne... ir tada jau atsiranda poreikis savo laisvalaikį praleisti be savo moters g.gif kaip jau sakiau, mano karti patirtis taip rodo g.gif nes aš nemačiau nieko blogo jei mano vyras išeidavo vienas....bet kai dabar atgaminu kas ir kaip doh.gif žodžiu...

man nesimiega g.gif ieškau Pūkiui rūbų baliams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 26, 19:33)
Kas liečia Eroticos šeimos peripetijas, tai nepykit, bet nebegaliu nepasakyti...šitas vyras nesikeis...nepriklausomai nuo to nėščia ji ar ne, nenurašykit visko hormonam  schmoll.gif   nežinau kokie ten jų santykiai viduj, bet iš to ką ji rašo ir ką jai tenka patirti (emociniu atžvilgiu) tai tokį diedą praspirt kuo greičiau...asmeniškai aš  net nebūčiau vaiko planavus...nes matosi, jog tam žmogui svarbus tik jis...Aišku kiekvienas iš mūsų turim turėti laiko sau, bet jei jau jai tenka nuolatos būt vienai  schmoll.gif 

drinks_cheers.gif lygiai ta pati noredavau sakyti, bet vis susilaikydavau ax.gif

Erotika, kazkada klausiau del TB praeities, ar turi vaiku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 27 liepos 2013 - 01:26
Labas rytas smile.gif Pūkiai ruošiasi į šventę thumbup.gif blyn įtarių, kad pavėluosim senovinių automobilių parodą verysad.gif žadėjau Pūkiuikui, kad ten būtinai nueisim...va taip būna, kai važiuoji ne vienas ir ne su savo transportu...laukiam vėluojančių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 26, 22:50)
aš išsakiau savo nuomonę, kurią susidariau iš jos postų  smile.gif  nenurašykit mergos visko hormonams, arba tu jam rūpi nepriklausomai nėščia, stora, mieganti, valganti ir t.t. arba ne... ir tada jau atsiranda poreikis savo laisvalaikį praleisti be savo moters  g.gif  kaip jau sakiau, mano karti patirtis taip rodo  g.gif  nes aš nemačiau nieko blogo jei mano vyras išeidavo vienas....bet kai dabar atgaminu kas ir kaip  doh.gif  žodžiu...

man nesimiega  g.gif  ieškau Pūkiui rūbų baliams  doh.gif

As turbut neuzfiksavau jos senesniu postu. O jei niekas nekinta, beabejo nereikia visko nurasyt hormonams. drinks_cheers.gif
As buvau pasiutus, kai man pute su draugais dumus i nosi (susede ant dekucio zaidem kortom) Uzsiraukus buvau 3 dienas, rezultate - mete rukyti !
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 07 27, 12:23)
As buvau pasiutus, kai man pute su draugais dumus i nosi (susede ant dekucio zaidem kortom) Uzsiraukus buvau 3 dienas, rezultate - mete rukyti  !

nepatinka ir man rūkantys ax.gif tik va galėjo kažkuris persėst į kitą pusę kur vėjas nepučia dūmų į akis biggrin.gif

Nes tas "metimas' jei jis to pats nenori baigiasi tuo, kad pasislėpęs rūko ax.gif Na nebent pats to nori ir pasinaudoja proga, kad nenervint savo nėščios brangiosios lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mielosios didis.gif

Pukita, negriauk Eroticos seimos. Nors is Eroticos postu ir man ne koks ispudis susidares apie JB. schmoll.gif

Skierkute, nu tu ir bjauri. Nors as net ne nescia budama galiu but dar bjauresne, tik ner ant ko issiliet.

Raimuk, geru atostogu ir kokybisko laiko su seima. Mano kompas visai nenaujas, bemaz 4 metu. Pirmadieni jau bus gatavas, pasiilgau filmu.

Pavydziu Juros sventes. Kitais metais ir as ten alu midu gersiu, per barzda varves.

Pukita, zinau ta jausma, kai esi priklausomas nuo kazko. doh.gif Uztat keliaujam visuomeniniu transportu.

Draugai paliko savo kompa man. Myliu juos. Ne vien uz kompo palikima.

Flika, nu ka dabar padarysi, juk nepakeisi oro. Kaip sengalvele tavo?

Taip, kad dabar bukit atsargios-stebesiu jus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 27 liepos 2013 - 19:45
labas merginos!
pas mane viskas ok, trys vaikai namie daro savo, uzimtumas didelis. dabat jau vaikai suguldyti, galvojam vakare kur nulekt pasizmonet.

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 27, 00:50)
nes aš nemačiau nieko blogo jei mano vyras išeidavo vienas....bet kai dabar atgaminu kas ir kaip  doh.gif  žodžiu...

drinks_cheers.gif
Atsakyti