Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų :)

QUOTE(Upjora @ 2013 07 31, 00:57)
seną
----
pijokę.

schmoll.gif
----
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas smile.gif labai malonu, kad manęs pasiilgot dry.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 07 29, 00:05)
Paskambino sena meile. Paskutini karta matemes pries 12 metu.

kaip fainai wub.gif

QUOTE(Mort @ 2013 07 29, 10:15)
Labai puikus pavyzdys mano ex MB.

va va doh.gif svaboda papugajam doh.gif

QUOTE(Skierkute @ 2013 07 29, 13:06)
Gerai, kad taip ir neuzsukai pas mane biggrin.gif

nu jai nevaryk gerai, aš dar tik mąstau juo tapti, o tu jau mane iškart nurašai beee.gif

QUOTE(Flika @ 2013 07 29, 16:38)
Kaip sakoma zakon podlast, mes išvykom iš pajūrio ir pargrįžo karščiai į LT

kur tu tuos karščius matai g.gif blyn uodegas galima nušalt, o jau škvalas, žaibai ir perkūnija....aš visą naktį be miego....

QUOTE(Upjora @ 2013 07 29, 19:33)
Vertimas:bydai- The Beatles

lotuliukas.gif

QUOTE(mama_simona @ 2013 07 29, 22:29)
laba vakariuka,

mielai prašom smile.gif

QUOTE(mama_simona @ 2013 07 30, 20:47)
jus kokiam kraste Upjora?

čia tipo kreipiasi kaip į PeniCinykę? lotuliukas.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 07 30, 20:53)
Mama Simona, ir man Leeds netoli. Einu rašyt až.

jo jo smile.gif tik valandikė su traukiniu, jei jis 40 min nevėluoja ir nestoja vidury ganyklų lotuliukas.gif

QUOTE(linausius @ 2013 07 30, 22:24)
Manajam spali 5 (jetus kaip laikas eina )

aha wub.gif

Papildyta:

o aš vakar sidro 0,5l išlakiau iš to streso unsure.gif daugiau niekas neįpila schmoll.gif tai negaliu į nieką ir su nėkuo lygiuotis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 07 30, 21:59)

Nu, ačiū už pataisymą.

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 30, 22:02)
labai malonu, kad manęs pasiilgot  dry.gif
---------------
čia tipo kreipiasi kaip į PeniCinykę?  lotuliukas.gif
---------------
jo jo  smile.gif  tik valandikė su traukiniu, jei jis 40 min nevėluoja ir nestoja vidury ganyklų
-----------------
o aš vakar sidro 0,5l išlakiau iš to streso  unsure.gif  daugiau niekas neįpila  schmoll.gif  tai negaliu į nieką ir su nėkuo lygiuotis  schmoll.gif

Biškį dėmesio trūkumas kamuoja? hihihi.gif
------------
Čia mandagiai žmogus į temos žvalgę kreipiasi.
---------
lotuliukas.gif Nereikia tempt į naktį ir laukt paskutinio traukinio. tongue.gif
-------------
Koks stresas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 07 30, 22:53)
neaaa, cia ne mes erzinames, cia mes tave erzinam  cool.gif
as is pajurio  bigsmile.gif
---
nu naglai naglai, bet atleidziu  biggrin.gif
tai VT tikrai gerai dakniso kad su tokiais kleckais ji palikai  doh.gif

mes net ten pat dirbam... tik grafikas skirias, tai nei labas nei visogero.. nerupi niekas, jokiu tevisku instinktu.
dar kol kartu buvom kazkada...kai migdziau pirmaji vaika lovelej (buvau nupirkus is ebay naudota tokia zema lovyte atskirai vaikui miegot) nescia budama (su antru) nu ir uzsnudau kartu su vaiku, tai jis is musu miegamojo lova isnese i kiema.. sako tau lovos vistiek nereik... poto ir vaiko lovele susparde ir sulauze. beprotiskas pavydas vaikam... labai daug gerdavo..... tiesiog.. as kaltinu del to tik save.. durna buvau kam susidejau.... tik dabar va issikrausciau i kita miesta, noriu mokintis, neisivaizduoju nuo ko pradet smile.gif gal jus ka patartumet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 07 30, 23:07)
Biškį dėmesio trūkumas kamuoja? hihihi.gif
------------
Čia mandagiai žmogus į temos žvalgę kreipiasi.
---------
lotuliukas.gif Nereikia tempt į naktį ir laukt paskutinio traukinio.  tongue.gif
-------------
Koks stresas? unsure.gif

nu tai aišku beee.gif

norėtum lotuliukas.gif

nu gi norėjau su jumis pabūūūūti kuo ilgiau wub.gif

nu kooooooki baisi naktis buvo scare.gif tiek žaibavo, perkūnija taaaaaaaip davėsi...viena namą sudegino pas mus mieste unsure.gif įtrenkė žaibas...bijojau kaip velnias kryžiau...tai va vakare ir įkaliau raminamųjų...nepadėjo schmoll.gif matyt mažai buvo g.gif

P.s. brolis jau pakeliui namo wub.gif šiaip visai netoli namų turi būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_simona @ 2013 07 30, 22:15)
mes net ten pat dirbam... tik grafikas skirias, tai nei labas nei visogero.. nerupi niekas, jokiu tevisku instinktu.
dar kol kartu buvom kazkada...kai migdziau pirmaji vaika lovelej (buvau nupirkus is ebay naudota tokia zema lovyte atskirai vaikui miegot) nescia budama (su antru) nu ir uzsnudau kartu su vaiku, tai jis is musu miegamojo lova isnese i kiema.. sako tau lovos vistiek nereik... poto ir vaiko lovele susparde ir sulauze. beprotiskas pavydas vaikam... labai daug gerdavo..... tiesiog.. as kaltinu del to tik save.. durna buvau kam susidejau.... tik dabar va issikrausciau i kita miesta, noriu mokintis, neisivaizduoju nuo ko pradet smile.gif gal jus ka patartumet? 4u.gif

Nu čia tai ligonis. blink.gif
Ką tau patart dėl mokslų? Čia, JK studijuot nori?

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 30, 22:19)

nu gi norėjau su jumis pabūūūūti kuo ilgiau  wub.gif
------------
nu kooooooki baisi naktis buvo  scare.gif  tiek žaibavo, perkūnija taaaaaaaip davėsi...viena namą sudegino pas mus mieste  unsure.gif  įtrenkė žaibas...bijojau kaip velnias kryžiau...tai va vakare ir įkaliau raminamųjų...nepadėjo  schmoll.gif  matyt mažai buvo  g.gif
-------------
P.s. brolis jau pakeliui namo  wub.gif  šiaip visai netoli namų turi būti  smile.gif

Užskaityta.
-----------
Aaaa. Tas stresas. Pas mus irgi kažkurią naktį blūdyjo, ale aš negirdėjau. irnesakyk.gif Po stresų ir nemigo naktų giliai miegojau.
------------
Faina. Tiek gražių švenčių laukia.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 07 30, 23:24)

nu biggrin.gif ir atostogos irgi laukia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 07 30, 23:24)
Nu čia tai ligonis.  blink.gif
Ką tau patart dėl mokslų? Čia, JK studijuot nori?
Užskaityta.
-----------
Aaaa. Tas stresas. Pas mus irgi kažkurią naktį blūdyjo, ale aš negirdėjau. irnesakyk.gif Po stresų ir nemigo naktų giliai miegojau.
------------

kokia zalia cia dar jauciuos, kai net nesuprantu apie ka plepat biggrin.gif
aha cia noriu, turiu bakalaura is lietuvos, ir ESOL level 1 cia, betnoriu magistro.. nezinau nuo ko pradet, ar reik kazkokiu testu ten dar islaikyt ir isverst bakalaura, o jei isverst tai kur... nieko nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_simona @ 2013 07 30, 23:29)

ai mes apie "beleką" varom lotuliukas.gif va jei koks kokteiliukų vakaras, tai išvis kiek bendrų temų randam lotuliukas.gif

Pvz aš iš LT, Upjora iš UK, o mes net UK susi'meet'int sugebėjom thumbup.gif su Raimuku irgi thumbup.gif Taip, kad atstumai pas mus ne bėda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 30, 22:27)
nu  biggrin.gif  ir atostogos irgi laukia  thumbup.gif

VĖL??? wacko.gif

QUOTE(mama_simona @ 2013 07 30, 22:29)
aha cia noriu, turiu bakalaura is lietuvos, ir ESOL level 1 cia, betnoriu magistro.. nezinau nuo ko pradet, ar reik kazkokiu testu ten dar islaikyt ir isverst bakalaura, o jei isverst tai kur... nieko nezinau smile.gif

Apie žaibus plepėjom.
Aš bagiau Level 2, kiek žinau, tai reikia GSCS išsilaikyt jei nori rimčiau studijuot... g.gif Pasidomėk vietiniam koledže. O diplomus kažkur siunčia verst, patvirtint, nežinau. mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 30, 22:31)
Pvz aš iš LT, Upjora iš UK, o mes net UK susi'meet'int sugebėjom  thumbup.gif  su Raimuku irgi  thumbup.gif
----------
Taip, kad atstumai pas mus ne bėda  thumbup.gif

Pamiršai pridurt, kad viešėdama LT Upjora neranda laiko SM draugėms. blush2.gif
-----------
O taip!
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 07 30, 23:32)

g.gif o kas? g.gif tik savaitę, nes rugpjūčio 10 d vestuvės, 14 d krikštynos, o 17 d giminės susitikimas doh.gif kaip manai kaip viską spėt jei dirbčiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2013 07 30, 23:33)
Pamiršai pridurt, kad viešėdama LT Upjora neranda laiko SM draugėms.  blush2.gif

o taip doh.gif todėl su Upjora tenka susitikt UK lotuliukas.gif žodžiu tarptautinis meet'as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 30, 22:35)
g.gif  o kas?  g.gif  tik savaitę, nes rugpjūčio 10 d vestuvės, 14 d krikštynos, o 17 d giminės susitikimas  doh.gif  kaip manai kaip viską spėt jei dirbčiau  lotuliukas.gif
-------------
Papildyta:
o taip  doh.gif  todėl su Upjora tenka susitikt UK  lotuliukas.gif  žodžiu tarptautinis meet'as  lotuliukas.gif

Juk ką tik atostogavai.
O balių ohoho kiek, kad tik tie žūlikai atlaikytų šokius.
----------
Užtat aš mielu noru visas priimu pas save namie. Atvirų durų ir langų dienos ir naktys. didis.gif
Atsakyti