Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų :)

QUOTE(Upjora @ 2013 07 30, 23:38)
Juk ką tik atostogavai.
O balių ohoho kiek, kad tik tie žūlikai atlaikytų šokius.
----------
Užtat aš mielu noru visas priimu pas save namie. Atvirų durų ir langų dienos ir naktys. didis.gif

nu kur ką tik g.gif aš 3 savaites be išeiginių atkaliau doh.gif turiu teisę pailsėt ax.gif

ne "žūlikai", o žudikai lotuliukas.gif jei bus tik veselei wub.gif jei krikštynų rūbai nesikeis lotuliukas.gif

aš už bigsmile.gif kada galima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 30, 22:40)
nu kur ką tik  g.gif  aš 3 savaites be išeiginių atkaliau  doh.gif  turiu teisę pailsėt  ax.gif
---
ne "žūlikai", o žudikai  lotuliukas.gif  jei bus tik veselei  wub.gif  jei krikštynų rūbai nesikeis  lotuliukas.gif
--------
aš už  bigsmile.gif  kada galima?  bigsmile.gif

Nu, labai jau pailsėsi.hihihi.gif
------
Man žūlikai labiau patinka.
-----------
Kada tik nori.
Atsakyti
Upjora, aš gi abiem ausim kuo puikiausiai girdžiu bigsmile.gif ir dantys suremontuoti thumbup.gif liko pasirūpinti tik petim g.gif

Ęia tipo keičiu temą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 07 30, 23:38)
Juk ką tik atostogavai.
O balių ohoho kiek, kad tik tie žūlikai atlaikytų šokius.
----------
Užtat aš mielu noru visas priimu pas save namie. Atvirų durų ir langų dienos ir naktys. didis.gif

tai gal ir mes tada uzsuksim smile.gif atsivesim namie kepto obuoliu pyrago smile.gif siandien kaip tik kepiau, gerai kad sikart neisemiau karsto pyrago ant lenteles, antkuriossvogunuspries tai pjausciau biggrin.gif nes praeita karta pamirsus taip padariau tai turejom obuoliu - svogunu pyraga doh.gif o pas jus pokalbiuosnebuna temu kaip svori lengviau numest ? biggrin.gif

as kai koledze domejausapie mokslus sake kad jie nieko nezino nieko nezino irviskas... eik kurnors kitur info ieskot..
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 30, 22:44)
Upjora, aš gi abiem ausim kuo puikiausiai girdžiu  bigsmile.gif  ir dantys suremontuoti  thumbup.gif  liko pasirūpinti tik petim  g.gif 

Ęia tipo keičiu temą  lotuliukas.gif

Nereikia keist temos. Sakyk, kada laukt jūsų.
Papildyta:
QUOTE(mama_simona @ 2013 07 30, 22:47)
tai gal ir mes tada uzsuksim smile.gif atsivesim namie kepto obuoliu pyrago smile.gif siandien kaip tik kepiau, gerai kad sikart neisemiau karsto pyrago ant lenteles, antkuriossvogunuspries tai pjausciau biggrin.gif nes praeita karta pamirsus taip padariau tai turejom obuoliu - svogunu pyraga  doh.gif o pas jus pokalbiuosnebuna temu kaip svori lengviau numest ? biggrin.gif
---------------
as kai koledze domejausapie mokslus sake kad jie nieko nezino nieko nezino irviskas... eik kurnors kitur info ieskot..

Prašom. Ypač su pyragu.
Temas visokias vystom, bet esam nusprendusios, kad geriausias būdas sulieknėt-MĖ. Deja, man jis neveikia. verysad.gif
------------
Kaip įdomiai. O kada atvirų durų diena? Arba jei pasiskambintum ir apie konkrečią specialybę paklausinėtum? Ką reikia būt baigus ir t.t.?

Viskas, aš gult. Labos nakties
Atsakyti

Labanaktis smile.gif

nezinau, vakiek ziuriu internete Open Days 14 September & 12 October, o jei mokintis nuo rugsejo, ciagal jau per velu butu... reik vaziuot gal bejokiu open days ir klaust smile.gif

tik kas ta MĖ vistik nesupratau smile.gif apašau (mano vaikas taip sako "atsiprasau")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_simona: 30 liepos 2013 - 23:58
QUOTE(mama_simona @ 2013 07 30, 22:57)
Labanaktis smile.gif

nezinau, vakiek ziuriu internete Open Days 14 September & 12 October, o jei mokintis nuo rugsejo, ciagal jau per velu butu... reik vaziuot gal bejokiu open days ir klaust smile.gif
--------------------

tik kas ta MĖ vistik nesupratau smile.gif apašau  (mano vaikas taip sako "atsiprasau")

Važiuok, juk neišvys.
----------
MĖ-mažiau ėst. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 07 30, 22:43)
Ką Vt?

Kas kas tokis? Nezinau tokio thumbup.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2013 07 30, 22:53)
pamirsk tu tas dikatiekas bent metams  tongue.gif

Tai ir klausiu, ar susitiksi tik tada, kai galesim eit i diskatieka? Po metu? smile.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 07 30, 23:02)
nu jai nevaryk gerai, aš dar tik mąstau juo tapti, o tu jau mane iškart nurašai  beee.gif

Tai va butum pas mane uzsukus, jau nebemastytum wub.gif
Atsakyti
Labs,

Aš faina, išsilyginau visą kalną drabužių, mažių užmigdžiau, einu kavintis.. didis.gif
Šiandien stengiuos kuo mažiau į virtuvę eiti, bo kol ateis mmm ir dar +2 kg priaugsiu.. hihihi.gif

QUOTE(mama_simona @ 2013 07 30, 23:15)
o kokio amziaus jusu vaikuciai?smile.gif

Mano Flikiukui bus dveji spalį

QUOTE(Upjora @ 2013 07 31, 00:07)
Biškį dėmesio trūkumas kamuoja? hihihi.gif

Manau, jai ŪDSS lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 07 31, 09:39)

Tai va butum pas mane uzsukus, jau nebemastytum  wub.gif

blink.gif Tu irgi tokia kaip ji? blink.gif
QUOTE(Flika @ 2013 07 31, 11:57)

Manau, jai ŪDSS  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ūmus dėmesio stokos sindromas? g.gif
Atsakyti
Labas mano meilės biggrin.gif

QUOTE(Skierkute @ 2013 07 31, 10:39)
Tai va butum pas mane uzsukus, jau nebemastytum  wub.gif

tipo išklat būčiau supratus, kad aš vyras? lotuliukas.gif

QUOTE(Flika @ 2013 07 31, 12:57)
Manau, jai ŪDSS  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

a eta čio takoje? g.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 07 31, 15:03)
blink.gif Tu irgi tokia kaip ji? blink.gif

Ūmus dėmesio stokos sindromas? g.gif

lotuliukas.gif mūsų vis daugėja lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ačiū už vertimą lotuliukas.gif bo bandžiau šifruot, nesigavo schmoll.gif man kažkodėl asociacija su sexu gavos lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip visada monologu varau doh.gif
Atsakyti