Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų :)

QUOTE(Flika @ 2013 09 16, 20:48)
O man patinka Jody Picoult, Paulo Coelho knygos.. blush2.gif Ir išvis nebeturiu kur knygų dėti.. doh.gif

Jody tokias "lengvo" turinio knygas rašo wub.gif

O Coelho nesu net girdėjus g.gif Kokiu stilium rašo?
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2013 09 16, 19:36)
bigsmile.gif  superinė knyga

Ir man, net turiu ją. Dar trilogija superinė jos-Tora-Namas su akla stiklo veranda, nebylus kambarys, beodis dangus.

QUOTE(Flika @ 2013 09 16, 19:43)
iškepsiu kokio pyrago ta proga.. rolleyes.gif

Ir aš noriu.

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 16, 19:44)
va čia tai meilė  blink.gif  nu ir gerai  bebe.gif  ir nereikia  bebe.gif  pažiūrėsiu, kas su tavim iki paryčių apie viską plepės 

Nu gerai, jau gerai-atvaryk, pasiilgau.

QUOTE(Flika @ 2013 09 16, 19:48)
Ir išvis nebeturiu kur knygų dėti.. doh.gif

Žinau išeitį.
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 16, 19:59)
Jody tokias "lengvo" turinio knygas rašo 

Aš jos tik vieną skaičiau-Mano sesers globėjas.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 09 16, 21:03)
Nu gerai, jau gerai-atvaryk, pasiilgau.

bigsmile.gif aš taip ir žinojau, kad tu mane myyyyyyyyyyli wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2013 09 16, 21:06)
Aš jos tik vieną skaičiau-Mano sesers globėjas.

palyginus su Wassmo rašymo stilium tai šitos lengvai skaitosi lotuliukas.gif Tik va "Mano sesers globėjas"..žliumbiau kai perskaičiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 16, 20:08)
bigsmile.gif  aš taip ir žinojau, kad tu mane myyyyyyyyyyli  wub.gif
Papildyta:
palyginus su Wassmo rašymo stilium tai šitos lengvai skaitosi  lotuliukas.gif  Tik va "Mano sesers globėjas"..žliumbiau kai perskaičiau  doh.gif

Tu drįsai tuom abejot? blink.gif
---------
Aš filmą buvau mačius prieš skaitant. blink.gif Tai maždaug žinojau ko laukt.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 09 16, 21:10)
Tu drįsai tuom abejot?  blink.gif
---------
Aš filmą buvau mačius prieš skaitant.  blink.gif Tai maždaug žinojau ko laukt.

buvau vienu momentu suabejojus ax.gif

O aš stengiuos filmų nežiūrėt (jai jau knyga tokia yra), nes sugadina visą skaitymo malonumą ax.gif Neatitinka daug kas, nes kai skaitai viską susikuri savo smegeninėj, o filme pateikia taip, kaip mato režisierius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 16, 20:13)
buvau vienu momentu suabejojus  ax.gif
--------------
O aš stengiuos filmų nežiūrėt (jai jau knyga tokia yra), nes sugadina visą skaitymo malonumą  ax.gif  Neatitinka daug kas, nes kai skaitai viską susikuri savo smegeninėj, o filme pateikia taip, kaip mato režisierius  ax.gif

mega_shok.gif
-----------
Aha, sutinku.
Atsakyti
Negaliu nepasidziaugus B grizo wub.gif wub.gif wub.gif
Upj as tik uz maitinima mp,bet juk negali zinot kada prireiks mirksiukas.gif
As pradejau knygas skaityt tongue.gif iveikiau tess gerritsen hirurga thumbup.gif taip isijauciau kad su siurpuliukais ejau miegot biggrin.gif
Nu Pukis tai saunuolis taupus vaikas,galetum ir mane pamokinti drinks_cheers.gif
Viskas mergaites ryt parasysiu ka galvoju del ketvirtadienio einu vyriskiu dziaugtis wub.gif ax.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 16, 21:14)
ne nu  lotuliukas.gif  nesikabinėk prie žodžių  lotuliukas.gif  Nerysiu aš tavo knygų  lotuliukas.gif  Beje, ar daug jų turi?  g.gif 

Va bandeles su šokoladu mielai suryčiau  ax.gif
Labas Flikiuk  smile.gif  Nu smagu tas tavo entuziazmas  thumbup.gif 

kaip aš noriu patikėt, kad lazda tikrai du galus turi  g.gif  kol kas nematau, kad tai veiktu  g.gif

o as jau tuom isitikinau 4u.gif viskas su laiku dont worry be happy 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 09 16, 21:43)
Jau turi Renata, antrą mergytę Eglutę. gimė 08 29d  thumbup.gif

Man ketvirtadienis irgi tiktų, iškepsiu kokio pyrago ta proga.. rolleyes.gif

aga jau radau ir aš FB wub.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 16, 21:44)

aha, tik va pabaiga man  doh.gif  nu bl...neįkirtau, vadinasi pabaik pats  doh.gif  Dar iš jos neskaičiau "Toros" trilogijos  smile.gif  bet jos bus sekančios  ax.gif

na taip, pabaiga jau tokia doh.gif
Atsakyti
uhh, kad atgijot smile.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 16, 20:03)
neturiu nuotaikos visai, gi nuo rugsėjo 2 dienos esu bedarbė  doh.gif  išmetė kaip šunį  doh.gif  toookį psichologinį spaudimą atlaikiau  doh.gif

nu va! pamenu dar vasara susitikusios pasakojei apie savo itarinejimus... tikrai gaila kad sitaip, viliuos tik i gera 4u.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 09 16, 21:18)
Šiandien grįžo gražuolė lūpa dviguba-draugelis pastūmė.  doh.gif

vargsiuke
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 16, 21:41)
Beje, vėl knygas ryju  wub.gif  dieve kaip buvau pasiilgus. per porą naktų surijau H.Wastmo "Stiklinė pieno". Dabar va jau eilėj kita guli.

o as literaturos klasika gavau dovanu skaityti M. Bulgakov ''Meistras ir Margarita'' tai prisedu uzkasti.

QUOTE(Flika @ 2013 09 16, 22:48)
O man patinka Jody Picoult, Paulo Coelho knygos.. blush2.gif Ir išvis nebeturiu kur knygų dėti.. doh.gif

nebepirk, o nupirktas parduok ir uzsirasyk i biblioteka mirksiukas.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 16, 23:13)
O aš stengiuos filmų nežiūrėt (jai jau knyga tokia yra), nes sugadina visą skaitymo malonumą  ax.gif  Neatitinka daug kas, nes kai skaitai viską susikuri savo smegeninėj, o filme pateikia taip, kaip mato režisierius  ax.gif

tikra teisybe, man daznai filmas sausas ir neidomus atrodo perskaicius knyga
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 16, 22:39)
Nu Pukis tai saunuolis taupus vaikas,galetum ir mane pamokinti drinks_cheers.gif

o ką čia mokint g.gif pilnai atsisakyk asmeninio gyvenimo ir viskas g.gif Niekur neini, nieko neperki g.gif Nori į filma-sėdėk namie, nori "pasitūsint"-sėdėk namie g.gif va visas mokslas. Gali pirkti tik tai ko reikia-maistas, higienos prekės ir rūbai vaikui. Vsio smile.gif
Atsakyti
Pūki, gal kaip tik tai įvyko tam, kad susirastum šidžiai mielesnį darbą su ne tokia nervinga aplinka. Taip ir bus, pamatysi 4u.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 16, 19:03)
Nepykit, bet nekyla ranka kažką tokiam internetiniam žmogui rašyt, patart   schmoll.gif 

O aš labai suprantu, kad žmogus situacijoje, kai "žemė slysta iš po kojų" gali elgtis labai neadekvačiai. Pati kiek esu visokių nesamonių pridariusi iš tos nevilties, iš to nežinojimo ką dabar daryti doh.gif
Juk tokiose situacijose labai žmogiška svyravimai, kraštutinumai doh.gif Viena minute pasiryžus būti stipri, kitą minute vėl viską atiduotum, kad tik kažkaip viskas pasikeistų. Vieną minutę galvoji "na ir gerai, taip jam ir reikia", kitą minutę "aš pati nelaimingiausia, kodėl mane likimas taip nuskriaudė"
O ramybė ir kažkoks realus situacijos suvokimas ateina tik po kurio laiko, deja verysad.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 09 16, 20:18)
Mort, aš jau geriau neturėčiau to privalumo SM skaityt rytais tik nubudus.

Upjora ir aš gal kitokių privalumų norėčiau blush2.gif Bet.... bandau žvelgti į situaciją pozityviai bigsmile.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 16, 23:39)
Negaliu nepasidziaugus B grizo wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nustebino anksčiau pargrįždamas? Šaunu thumbup.gif

Norėčiau dabar Flikos pyrago ax.gif taip sakant, avansu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 17 rugsėjo 2013 - 07:49
Kokios cia knygu manjakes susirinkusios smile.gif
Rytas šiandien nuo lašiniu ir kavos prasidėjo, kažin ar nelaukia linksmasis wc manes lotuliukas.gif
Vis pasikalbu su savo pilvuku , jergau kaip miela manyje auga maziuke tikiuosi (e)
rolleyes.gif
Vienintelis istikimas vyras tai mano katinas vos pajuto nestuma nuo manes ne zingsnio,prie pulvuko miega,niekur kitur. nestuke.gif
Atsakyti