Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų :)

QUOTE(Laumėnė @ 2013 09 17, 14:41)
Labuka  4u.gif

Flika man patogiau iki 16 val susitikimas, nes vėliau savo merginą jau iš daržiuko varau pasiimti.
Dėl rankos, tai kaip Pūkitas sakė- stuburas. Ir labai aiškus paaiškinimas: nešioji mažiuką dažniausiai ant vienos kažkurios rankos, stuburas krypsta, spaudžia nervą  mirksiukas.gif

Laba,

Mano špokas eina miegoti kažkur 12 val. Tai galiu arba iki 12val. arba jau po jo miegelio, tik nuo 16-17val. Tai galėtum su mergina atvažiuoti, vaikai pažaistų, turim žaidimų kambarį, pilna žaislų, apart lėlių..Viena yra, beje..
Atsakyti
Parasiau vt ar jam reikalingas vaikas, tai net nesiteikia atrasyti verysad.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Flikiukas miega šiltai apklotas, o aš galvoju kodėl taip vėsu namie, rankos/kojos šąla, o pasirodo mažasis razbainikas įjungė svetainėj kondiškęęęęę prieš užmiegant!!! Brrr, kaip sustipau.. lotuliukas.gif

Šiandien įmesiu kokių fotkių į albumėlį.. 4u.gif

Kur egnis, Spindi*?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 17 rugsėjo 2013 - 14:07
Labukas, aš čia. Labai daug visko naujo turiu, bet tingiu pasakoti blush2.gif Viskas pas mane taip nepastovu...iš darbo kaip ir išėjau, kaip ir naują radau, tada persigalvojau ir vat ieškausi vis dar, mokslai baigti, reikia žiūrėti tobulėti jau. Kaip ir radau draugą ir kaip ir vėl pasimečiau, nežinau ar aš jau noriu rimtų santykių. Galiausiai vt grįžo smile.gif kolkas bendraujam pakankamai normaliai dėl vaiko. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, na ir atkuto rupuziokai kalbet smile.gif)

Cia pagrindines iniciatores matau Flika ir sugrizes Pukis, balionai 4u.gif 4u.gif
Na ir laikykis Puki, tikiuosi pokyciai iseis tik i gera!

Erotica, smagu, kad jau pargrizo TB, jauciu visus susitikimus pamirsi dabar smile.gif)

Gaila as nespejau pas Flika pyragui isirasyti. Bet kad blyn, be transporto kazkaip nekazka buvo, nekazka.. Cia UK jau ismokau judeti daugiau su vaiku, bet tai ir pritaikyta viskas tam..

Kasas, o ko tu dar lendi i subine tam VT? nesizemink !

Mano Skierkiukas irgi jau 13kg, tai ne itin lengva man nestuke.gif su juo.. Ai bet sakiau mergiote stipri bus, jei sitaip issilaike nuo pat pradziu pries visa bruda, issilaikys ir iki Kaledu wink.gif Gal irgi papildysiu albuma, kad nepamirstumet 4u.gif

Man geda, kai pamaciau, kokios jus cia skaitoves. Paskutini "Placeba" Ivanauskaites skaiciau gal pries penkis metus ir daugiau nieko.. Ups blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 09 17, 13:21)
Na, mano špokas sveria daug, 16,5 kg, o jam kitą mėnesį 2 metukai tik..Tai net sportuoti nereikia, jis už svarmenis..

nu nemažas kavalierius bigsmile.gif

QUOTE(linausius @ 2013 09 17, 13:26)
Oho,koks dickis Flikiukas,maniskis koki 18 gal,o jau 5 bus rudeni  ax.gif

o koks ūgis? bigsmile.gif maniškis 21 kg ir 1 metras 20 cm smile.gif

QUOTE(Flika @ 2013 09 17, 13:31)
Mąstau, gal karštą vyną pasidaryt.. ax.gif

bigsmile.gif gal vakare orališkai palaikom kompaniją bigsmile.gif ir aš to gėrio turiu bigsmile.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2013 09 17, 13:41)
Dėl rankos, tai kaip Pūkitas sakė- stuburas. Ir labai aiškus paaiškinimas: nešioji mažiuką dažniausiai ant vienos kažkurios rankos, stuburas krypsta, spaudžia nervą  mirksiukas.gif

aš irgi taip esu save "susiėdus" doh.gif būtent ta ranka ant kurios Pūkiuką nešiodavau...žodžiu reikia restauracijos doh.gif
Atsakyti
Noriu,kad bent lovyte ir vezimeli nupirktu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kasas2013 @ 2013 09 17, 14:38)
Noriu,kad bent lovyte ir vezimeli nupirktu. verysad.gif

Prisiteisi alimentus ir atsiimsi tuos pinigus. Be to ne karve kainuoja sie dalykai, pilna skelbimuose geros kokybes devetu dalyku.. Keisti tavo norai.. Man kaip nesinorejo nei lovyciu nei soskyciu is vt, taip iki dabar ir nesinori.
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 09 17, 14:42)
Prisiteisi alimentus ir atsiimsi tuos pinigus. Be to ne karve kainuoja sie dalykai, pilna skelbimuose geros kokybes devetu dalyku..  Keisti tavo norai.. Man kaip nesinorejo nei lovyciu nei soskyciu is vt, taip iki dabar ir nesinori.

Ka jus vaikam sakot kur ju tete? Bus kokie 3-4 metu faktas,kad paklaus
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2013 09 17, 13:14)
As tai dvasiskai uzsikaifavus jos "Kelioniu alchemija" perskaiciau ax.gif Daba taip pat su "Placebu"...Tai ir Coelcho ko gero nepatiktu,nors jo knygos "lengvesnes" ,nei Ivanauskaites  g.gif

Man Ivanauskaitės kūryba nelabai schmoll.gif Turiu namie "kelionių alchemija", kažkada pradėjau skaityti, bet ir nebaigiau. Gal reiktų pabandyti ir vėl, gal jau būsiu priaugusi ax.gif O vat "alchemikas" labai paliko įspūdį. Atsimenu per naktį perskaičiau, negalėjau eiti miegoti kol nebaigiau blush2.gif Tik kitos Coelcho knygos jau tiek labai įspūdžio nepaliko.

QUOTE(kasas2013 @ 2013 09 17, 15:02)
Parasiau vt ar jam reikalingas vaikas, tai net nesiteikia atrasyti  verysad.gif

Kasas, prieš kiek laiko jūs išsiskyrėte? ar tu vis dar tikiesi, kad vt atsivers ir taps pavyzdingu tėčiu, kad tokias žinutes rašinėji? Jei nieko nebesitiki, tai kam save žemini tokiomis žinutėmis? O jei tikiesi.... g.gif

QUOTE(Spindi* @ 2013 09 17, 15:10)
Labukas, aš čia. Labai daug visko naujo turiu

Tai jau tikrai naujovių visokių tavo gyvenime 4u.gif Užsuk dažniau, po mažiau reikės pasakoti, netingėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 17 rugsėjo 2013 - 15:18
Tikrai su juo ateities nesieju,noriu kad finansiskai prisidetu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(kasas2013 @ 2013 09 17, 16:27)
Tikrai su juo ateities nesieju,noriu kad finansiskai prisidetu ir tiek.

tada, mieloji, susimk į rankas ir nesielg daugiau taip.
Kokio atsakymo tikiesi į tokią žinutę? atsakys "reikia vaiko".... ir ką? Atsakys "nereikia vaiko".... vėl gi, kas iš to? Ko tikiesi rašydama?
Jei nori, kad finansiškai prisidėtu protingiausia bus ką gali padaryti, pasikonsultuoti su teisininku ir kreiptis dėl pinigėlių priteisimo, nes nė viena tokia ar kitokia žinutė neišspręs JOKIŲ reikalų
Atsakyti