Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų :)

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 17, 06:23)
o ką čia mokint  g.gif  pilnai atsisakyk asmeninio gyvenimo ir viskas  Niekur neini, nieko neperki   Nori į filma-sėdėk namie, nori "pasitūsint"-sėdėk namie  va visas mokslas.

Atvažiuok, priversi mane taupyt. Nu, nemoku, atrodo, spaudžiu, spaudžiu, tik pyst koks reikalas ir nelieka žanačkės.

QUOTE(Mort @ 2013 09 17, 06:48)
Upjora ir aš gal kitokių privalumų norėčiau    Bet.... bandau žvelgti į situaciją pozityviai

Aš irgi optimistė. didis.gif Jau net pastabu sulaukiu, kad esu iš sektos. laugh.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 17, 07:28)

Upjora, noriu tavo bandelių . ir pas tavęs noriu.

Ateis ta diena. Pažadu.
QUOTE(linausius @ 2013 09 17, 08:46)
Kazkur statistika skaiciau,kad "Alchemikas" berods antra labiausiai skaitoma knyga pasaulyje po Biblijos
-------------
Pati neseniai pora sio rasytojo knygu suryjau, dabar i J.Ivanauskaite inikus

Tai aš visai nemadinga. verysad.gif
---------
Man jos labiausiai patiko "Miegančių drugelių tvirtovė", "Placebas" šiaip sau, ir daug jos kūrybos turiu, bet skaitosi sunkiai. blush2.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 17, 11:06)
O Ivanauskaitės kūrybos nesupratau  schmoll.gif  nu nekyla ranka man jos skaityt.

Panašiai ir man, susipirkau ką radau knygyne jos, ale neskaitau.

QUOTE(Flika @ 2013 09 17, 12:06)
siurblys dar sugedo lyg tyčia doh.gif
--------------
Turiu klausimą, labai tirpsta kairė ranka, bet ir tirpsta ir skauda nuo peties iki alkūnės, naktį kaip bepadėčiau ranką skaudėjo,  tempė lyg kažkas, jau kelios dienos šitaip, gal žinot kas gali būti..?! 

Cha cha cha, suėdei jau aparatą negalėdama sustot tvarkyt,tuoj ir lygintuvas užsilenks.
-----
Pavydžiu močiutės bibliotekos.
-------
Man tirpsta kai širdis streikuot pradeda. Eik pas daktarą. Nelauk.

Skaičiau vsiką, ale pamiršau.

Spindi, nu tu maladec esi. Pagarba.

Skierkute, ir tu esi šaunuolė. didis.gif Man vietinis viešasis transportas irgi žymiai patogesnis nei Tėvyneje. didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 17 rugsėjo 2013 - 15:48
QUOTE(Mort @ 2013 09 17, 15:35)
tada, mieloji, susimk į rankas ir nesielg daugiau taip.
Kokio atsakymo tikiesi į tokią žinutę?  atsakys "reikia vaiko".... ir ką? Atsakys "nereikia vaiko".... vėl gi, kas iš to? Ko tikiesi rašydama?
Jei nori, kad finansiškai prisidėtu protingiausia bus ką gali padaryti, pasikonsultuoti su teisininku ir kreiptis dėl pinigėlių priteisimo, nes nė viena tokia ar kitokia žinutė neišspręs JOKIŲ reikalų

As noriu ramiu,nekonfliktiniu budu ispresti kulusia situacija.Graziuoju pasikalbeti ir susitarti.
Jei neiseis tada jau...
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 09 17, 15:26)
Gaila as nespejau pas Flika pyragui isirasyti.

Mieloji, visad lauksiu grįžtančios friends.gif Ir keliausim į Mikės kambarį su pyragu smile.gif

Kaip Skierkiukas gyvena, ką naujo išmoko?

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 17, 15:32)
nu nemažas kavalierius  bigsmile.gif

bigsmile.gif  gal vakare orališkai palaikom kompaniją  bigsmile.gif  ir aš to gėrio turiu  bigsmile.gif

Maniškio ūgis 92 cm cool.gif Nemažas toks doh.gif

Aš jau šitą gėrį laižau visą pusdienį assa.gif Bet ir vakare orališkai mėgausiuos thumbup.gif Nors šilta kūnui tongue.gif
Atsakyti
Upjora, malonu gi, kad pagiri 4u.gif

Flika, hgmm.. kai kasdien matau, tai to tobulejimo neuzfiksuoju.. Siaip daug nesneka, tik keleta durnu zodziu isikales.. Dar maivytis moka labai gerai, labai gerai sutaria su tata ax.gif Rytoj pagaliau nusirausiu viena i "miesta", susipazinsiu su mamyte busima, pravedinsiu galva.. smile.gif Kaip tavo kleckas? kokia sukuosena dabar puosiates? wink.gif Is tikruju labai faina pas Mike, noreciau sugrizt..

Atsakyti
Sutvarkytas siurblys assa.gif Tai spėkit ką nuveikiau išėjus meistrui..?! tongue.gif Dievinu švarą ax.gif Tik vat Flikius visus reikalus gadina smile.gif

QUOTE(Skierkute @ 2013 09 17, 17:24)
Flika, hgmm.. kai kasdien matau, tai to tobulejimo neuzfiksuoju.. Siaip daug nesneka, tik keleta durnu zodziu isikales..  Dar maivytis moka labai gerai, labai gerai sutaria su tata  ax.gif Rytoj pagaliau nusirausiu viena i "miesta", susipazinsiu su mamyte busima, pravedinsiu galva.. smile.gif Kaip tavo kleckas? kokia sukuosena dabar puosiates? wink.gif Is tikruju labai faina pas Mike, noreciau sugrizt..

Tokiam amžiuje durnų žodžių nebūna smile.gif Taip jau vystosi vaikučio kalba, pamažu, pamažu..
Flikius laikosi gerai, šukuosena po vasaros jau ataugo, eisim į kirpyklą gimtadieniui, kad ko nors mandro padarytų iš plaukuosenos biggrin.gif O šiaip sveikas, kaip visad nenusėdintis vietoj doh.gif Auga valandom, ne dienom wub.gif
Jei kada būsi Kaune, užsuksim dar į Mikę mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes jo pasaulyje neegzistuojame.
Atsakyti
Sveikos,
nu nerealiai nustebino wub.gif
as rytoj pranesiu bet man rytinis variantas tiktu,ir taip as noreciau pyrago biggrin.gif
Atsakyti
Tai suviliojote su oraliniu malonumu vakarėliu ir nė vienos čia nėra, o dar ta reklama šone apie vynus ir šampanus unsure.gif
Nu jei jau taip, ta tada varau miegoti brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2013 09 17, 21:42)
Tai suviliojote su oraliniu malonumu vakarėliu ir  nė vienos čia nėra, o dar ta reklama šone apie vynus ir šampanus  unsure.gif

aš esu brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 17, 20:46)
Sveikos,
nu nerealiai nustebino wub.gif
as rytoj pranesiu bet man rytinis variantas tiktu,ir taip as noreciau pyrago biggrin.gif

Jau įsivaizduoju kokia apsipatenkinus esi wub.gif hihihi.gif
Tai ryt duokit žinot su Laumėne, tai pasidarytumėm rytinį meet'uką su kavute ir pyragu mirksiukas.gif

QUOTE(Mort @ 2013 09 17, 22:42)
Tai suviliojote su oraliniu malonumu vakarėliu ir  nė vienos čia nėra, o dar ta reklama šone apie vynus ir šampanus  unsure.gif

Aš tik špoką neseniai nulaužiau, dabar damušinėju karšto vynelio likučius ir visa apsipatenkinus sėdžiu.. Rūpus miltai kaip skaniai vynelis suėjo...Pūkita, kur tu..?!
Įtariu viena esu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 17, 22:54)

alc.gif sunglasses2.gif Zdarova Pūkituk, kaip vakarėlis? Ką vartojam?
Atsakyti
pas mus kokia audra prasidėjo, su žaibais ir griaustiniais, net langai ir durys dreba doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2013 09 17, 23:08)
pas mus kokia audra prasidėjo, su žaibais ir griaustiniais, net langai ir durys dreba  doh.gif

Rimtai?? Nemėgstu žaibų, man jie baimę kelia..Griaudėt gali kiek nori, bet žaibai schmoll.gif
Pas mane lyti stipriai pradėjo..O iš kur tu?! blush2.gif
Papildyta:
Na, jaučiu monologu varau..Einu į fajaboką ir sugrįšiu čia, mažu kuri būsit..Jei ne, tai ir žinokitės, eisiu miegot..
Atsakyti