QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 17, 06:23)
o ką čia mokint
pilnai atsisakyk asmeninio gyvenimo ir viskas Niekur neini, nieko neperki Nori į filma-sėdėk namie, nori "pasitūsint"-sėdėk namie va visas mokslas.

Atvažiuok, priversi mane taupyt. Nu, nemoku, atrodo, spaudžiu, spaudžiu, tik pyst koks reikalas ir nelieka žanačkės.
QUOTE(Mort @ 2013 09 17, 06:48)
Upjora ir aš gal kitokių privalumų norėčiau Bet.... bandau žvelgti į situaciją pozityviai
Aš irgi optimistė.

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 17, 07:28)
Ateis ta diena. Pažadu.
QUOTE(linausius @ 2013 09 17, 08:46)
Kazkur statistika skaiciau,kad "Alchemikas" berods antra labiausiai skaitoma knyga pasaulyje po Biblijos
-------------
Pati neseniai pora sio rasytojo knygu suryjau, dabar i J.Ivanauskaite inikus
-------------
Pati neseniai pora sio rasytojo knygu suryjau, dabar i J.Ivanauskaite inikus
Tai aš visai nemadinga.

---------
Man jos labiausiai patiko "Miegančių drugelių tvirtovė", "Placebas" šiaip sau, ir daug jos kūrybos turiu, bet skaitosi sunkiai.

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 17, 11:06)
O Ivanauskaitės kūrybos nesupratau
nu nekyla ranka man jos skaityt.

Panašiai ir man, susipirkau ką radau knygyne jos, ale neskaitau.
QUOTE(Flika @ 2013 09 17, 12:06)
siurblys dar sugedo lyg tyčia
--------------
Turiu klausimą, labai tirpsta kairė ranka, bet ir tirpsta ir skauda nuo peties iki alkūnės, naktį kaip bepadėčiau ranką skaudėjo, tempė lyg kažkas, jau kelios dienos šitaip, gal žinot kas gali būti..?!

--------------
Turiu klausimą, labai tirpsta kairė ranka, bet ir tirpsta ir skauda nuo peties iki alkūnės, naktį kaip bepadėčiau ranką skaudėjo, tempė lyg kažkas, jau kelios dienos šitaip, gal žinot kas gali būti..?!
Cha cha cha, suėdei jau aparatą negalėdama sustot tvarkyt,tuoj ir lygintuvas užsilenks.
-----
Pavydžiu močiutės bibliotekos.
-------
Man tirpsta kai širdis streikuot pradeda. Eik pas daktarą. Nelauk.
Skaičiau vsiką, ale pamiršau.
Spindi, nu tu maladec esi. Pagarba.
Skierkute, ir tu esi šaunuolė.