Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų :)

NElabai ir plesem....kaip ir sakiau ,labai nori pakeist mane, viskas kliuva . Man keista jei zmogus man nepatinka as su juo ir nebunu, o jei patinka nebaksnoju i ji pastoviai pirstu. Tai kiek laiko manot temsiu taip. ...Ir taip bendravimo beveik neber tai beliko issiskirstyt.

Isvarau i fotosesija.
Geros dienos mergiukai 4u.gif
Atsakyti
na, merginos, greit visos pasipasakojat trumpai (min 200 zodziu) kaip kurios sekmadienis praejo biggrin.gif

as islydejau mama, su dukra nuvarem i baseina, po to pavalgem shustram restorane (prasideda is M raides) ir shopingai doh.gif
dabar lyginu didziausia kalna skalbiniu, ryt vyks generalis namu tvarkymas, plausiuos kilimus wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 07 21, 20:48)
as islydejau mama, su dukra nuvarem i baseina, po to pavalgem shustram restorane (prasideda is M raides) ir shopingai  doh.gif
dabar lyginu didziausia kalna skalbiniu, ryt vyks generalis namu tvarkymas, plausiuos kilimus  wacko.gif

As po naktines issekus visa (nors ir numigau), su B susipykau ir susitaikiau doh.gif Vaikas ziauriai irzlus doh.gif au da sveciuose buvom, daugiau lyg ir nieko g.gif
Ka gero pasishopinot?
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2013 07 22, 01:00)
As po naktines issekus visa (nors ir numigau), su B susipykau ir susitaikiau doh.gif Vaikas ziauriai irzlus doh.gif au da sveciuose buvom, daugiau lyg ir nieko g.gif
Ka gero pasishopinot?

gerai kad susitaiket rolleyes.gif

siek tiek lauktuviu papirkau, dukterecioms po knygute, saviskei basuciu ieskojau, bet nieko patogaus neradau doh.gif o rimtai! priminei man kad plauku dazus nusipirkau, einu dazyti doh.gif
Atsakyti
Fuuuu atlaike seip netaip fotosesija......
baigesi tuo jog fotografe ikalbejo kelioms atviroms nuotraukoms...tai dabar laaaabai lauksiu foto blush2.gif
Siandien po darbelio ismoviau su dviraciu palakstyt....jetau simtas metu to nedariau,kadangi busiu viena pora sav. tai naudojuos proga.
Jausmas super..... thumbup.gif
Atsakyti
Kaip cia tyluu.. 4u.gif
QUOTE(egnis @ 2013 07 22, 20:58)
Fuuuu atlaike seip netaip fotosesija......
baigesi tuo jog fotografe ikalbejo kelioms atviroms nuotraukoms...tai dabar laaaabai lauksiu foto blush2.gif
Siandien po darbelio ismoviau su dviraciu palakstyt....jetau simtas metu to nedariau,kadangi busiu viena pora sav. tai naudojuos proga.
Jausmas super..... thumbup.gif

Iki kokio atvirumo ikalbejo ? smile.gif

Vaje vaje, pagaliau lyja pas mus, o tai atsibodo savo darzeli laistyti smile.gif

Pasirodau liniuotes, greitai eina laikas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skierkute: 23 liepos 2013 - 12:24
buvau be virsutines dalies neprisidengus jos tik su kelnaitem..... blush2.gif
isleidau viena baldininka laukiu kito ziuresiu kuris pasiulys pigiau ir jau uzsisakinesiu vaikui spinta.

kaip man grazu tos nestumines liniuotes wub.gif
Atsakyti
Visai apsileidot kol as atostogauju. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 07 24, 21:31)
Visai apsileidot kol as atostogauju.  g.gif

taip taip drinks_cheers.gif

bark mumis! notworthy.gif

as ryt jau i LT cool.gif
Atsakyti
Labas čiolės, manęs nebuvo bevek savaitę, o niekas net nepasigedo verysad.gif nebėr draugų verysad.gif

Reziumuoju: visi kambariai pertapetuoti ir išdažytom grindim thumbup.gif vsio, galiu visas į svečius drąsiai priiminėt biggrin.gif kokia aš šaunuolė wub.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2013 07 24, 22:12)
bark mumis!  notworthy.gif

sado mazo lotuliukas.gif

Raimukas bigsmile.gif davai jūros švebtėj i Manto Qeen show varom ką bigsmile.gif nėr kas su manim eina verysad.gif aš net Pūkiuką suorganuočiau kur įsūdyt ax.gif

P.s. man šiandien laisva buvo ir savaitgalis laisvas bus ax.gif
Atsakyti

Erotic bigsmile.gif matau tave, davai pasakok bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
atostogos kaime su b uzkniso iki ......skaityk viena buvau isskyrus vakarus... doh.gif zvejyba kvadratu,
nervuoja mane viskas,nieko nenoriu...hormonu audros...
Puki parodyk kaip ant kojyciu zudikai atrodo,jie man tokie thumbup.gif
Atsakyti