Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image

Sena tema
Atsakyti
Giovanni Max Volume šampūnas

user posted image

Tik įsigijus (žiemą) ir kelis kartus panaudojus nusprendžiau parduoti, nes visiškai netiko mano plaukams: dar labiau riebalavosi plaukų šaknys ir purumo jokio, padėjau į lentyną. Nesenai vėl ištraukiau, nusprendžiau duoti antrą šansą ir maloniai nustebau: tikrai plaukai purensi ir jausmas išsiplovus labai malonus. Matyt, vasarą plaukams jis patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jealousa: 10 liepos 2013 - 08:45
TBS Sweet Lemon dušo gelis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 10 liepos 2013 - 08:45
Naudoju tik veidui, nesausina odos, nuplauna visus nešvarumus. Daugiau iš prausiklio man nieko nereikia. Toks pats į jo vietą thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Druide šampūną su ožkos pienu. Plaukai po plovimo atrodydavo tobulai, tačiau tik tą dieną, antrą jau būdavo kaip reikiant sukritę. Šampūnas gana neskalsus, greitai susinaudojo, o aliejines kaukes sunkiai išplaudavo. Nekartosiu.

user posted image
Atsakyti
Sheila, kokia kaina to prausiklio? Pagal gamintoją sprendžiu, kad nebus iš pigesnių. Čia labiau medicininė priemonė g.gif
Atsakyti
Sunaudotas antras iš eilės ir toks pats į jo vietą, bet po to nebekartosiu - norisi kažko naujo ir neišplauna jis man aliejinių kaukių. Nors darbą savo atlieka, galvos odos neerzina, kas man ypač svarbu smile.gif
user posted image

Kūno pienelis. Drėkinimo pakako, skaniai kvepėjo, greitai gėrėsi, gal kada ir pakartosiu smile.gif
user posted image

Sunaudotas antras miniukas - neblogai suglotnina plaukus, nieko blogo nepastebėjau, bet pilna pakuotė nežinau ar traukia, bet kelionėse mini - pats tas bigsmile.gif
user posted image

Bus kartojamas - ir kūnui, ir plaukams wub.gif Apskritai "pasinešiau" ant aliejų.
user posted image

Nuotraukos skolintos
Atsakyti
Essence urban messages lūpdažis
user posted image
Labai graži spalva, tokia vasariška, koralinė, tik palyginus greitai baigėsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 07 10, 18:37)
Sheila, kokia kaina to prausiklio? Pagal gamintoją sprendžiu, kad nebus iš pigesnių. Čia labiau medicininė priemonė  g.gif

Nėra jis brangus. Apie 20litų smile.gif
Atsakyti
Maybelline Colorama 261 - sunaudojau visą iki galo, Mini Colorama 46 Sugar Crystals - atiduotas dukros draugei, kuri lakuojasi nagus, nes net nebandytas, nežinau kam aš jį pirkau doh.gif Vis tik Maybelline nagų lakai nepatinka, nes man jie visai nesilaiko.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 10 liepos 2013 - 22:10
Biopha Eau micellaire - aš micelinį vandenį naudoju akims valyti ir labai norėjosi, kad Biopha tiktų ir patiktų, nes didelė talpa, gera sudėtis, bet nors ir makiažą valė tikrai gerai, šiek tiek sausino paakių odą.

Populiarusis Maybelline Colorama 54 lakas - sunaudotas iki galo, bet Maybelline lakai man visai nesilaiko

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ecodentos juodoji balinamoji dantų pasta - visaip stengiaus sunaudot, naudojau antrą pakuotę, tai jau sunkiai sunkiai man. Labai atsibodo pati pasta ir nuolatinis dantų šepetėlių tepliojimas, visi atrodo lyg būtų pro batų tepalą perbraukti. Poveikio kažkokio išskirtinio nepajutau, nekartotinos man kol kas Ecodentos pastos apskritai, yra geresnių.
user posted image

Essence "Blue Addicted" nagų lakas - metu lauk, tirštas, lako pačio tėra tik ant dugno, sunkiai gramdosi nuo nagų, baisi terlionė, nors int. nuotraukose gražiai atrodo.
user posted image

Essence Stay All Day akių šešėliai "Glammy Goes To" - radau stalčiuj užkritusį, ilgai nenaudojamas buvo, pamenu, kad išvis kažkokį prasuktą matyt nusipirkau, nes padžiūvęs buvo kažkoks, sunkiai sklaidėsi. Ir šiaip, labai blizgus.
user posted image

Uoga Uoga "Mėlynių šventė" veido kaukė - Labai šauni kaukė, tikrai kartotina. Gražiai pravalo veidą, vienintelis minusas gal tas, kad greit sensta. Pati išmečiau po beveik 2 savaičių, įsimetė pelėsis.
user posted image

L'Occitane Vyšnių žiedų rankų kremo miniukas 30ml - Gavau siurprizų dežutėje, tai kurį laiką patiko, vėliau nusibodo kvapas ir visiškai neužtekdavo drėkinimo. Labai lengvas kremukas, be to, net ir mažos pakuotės brangokos, tai kažkaip nei šis, nei tas.
user posted image

Bioderma Sebium H2O 500ml - naudojau jauo nuo sausio, kurį laiką patiko, vėliau pradėjo graužti akis (nors stengiausi jų nevalyti su šituo). Ir ilgainiui kažkaip prasčiau valyti veidą ėmė, toks jausmas būdavo, lyg ne toks švarus veidas pavalius, nors prieš tai dar ir prausikliu veidą nuprausiu. Nekartotinas bent kol kas.
user posted image

Atsakyti