Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Simondsijų aliejus

user posted image
Atsakyti
Šiandien pribaigtas verysad.gif

user posted image

Kvapas - wub.gif Per visą naudojimą nei kiek nenusibodo. Puikiai susigeria, dar puikiau drėkina odą. Ir pakuotė labai graži wub.gif Tikrai dar bus kartojamas, nes jau dabar trūksta jo mano vonioje doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ilgai kaupti pabaigtukai hihihi.gif blush2.gif

user posted image
1. Gillete "Satin Care Lavender Kiss" skutimosi gelis. Rekomenduojamas ir patiko;
2. Soap & Glory "Sugar Crush" kūno šveitiklis. Visai patiko ir visai rekomenduojamas smile.gif ;
3. No7 "Blissful Body Wash" dušo gelis. Niekalas;
4. Soap & Glory "Clean On Me" dušo gelis. Tikrai rekomenduojamas ir patikęs!;
5. Gorgeous by Gok "Hand Balm with Rose Oil" rankų kremas. Šlamštas. Absoliutus;
6. BIOK Rasa "Valomasis prausiklis su BHA ir siera" veido prausiklis. Visai patikęs;
7. Eveline "bioHYALURON4D Pro-young" matinį efektą suteikiantis veido kremas. Superinis!! Tikrai bus kartojamas;
8. No7 "Soft & Soothed" makiažo valymo pienelis. Kartotas kelis kartus, šiek tiek nusibodęs, bet visai patikęs;
9. BIOK Rasa "Maitinamasis veido kremas". Nepatiko ir netiko mano odai - per riebus;
10. Medetkų tinktūra Valentis. Šis produktas yra vienas mano must-have. Vis naudojamas ir naudojamas ir naudojamas;
11. Vichy "Transpiration Intense" antiperspirantas. METŲ ATRADIMAS!!! Gausiai rekomenduojamas ir tikrai kartojamas;
12. Noble Isle "Summer Rising" dušo gelis. Džiaugiuos subaigus, tikrai nekartočiau.

user posted image
1. Bourjois "Healthy Mix Radiance and Anti-fatique" maskuojamoji priemonė. Nežinau, ar kartočiau ir ar rekomenduočiau biggrin.gif pasirodė jokia..
2. Seche "69212 Precious" nagų lakas. Labai ilgai džiuvo, lakavosi dryžiais, šepetėlis nebuvo patogus. Nerekomenduojamas ir nekartojamas!
3. MUA "Pro-Brow" antakių priežiūros paletė. nerekomenduočiau smile.gif Manau, kad rinkoje yra tikrai geresnių tokio tipo priemonių antakių priežiūrai;
4. Sally Hansen "Daily Lip Moisture Gloss, Clear Charm" lūpų blizgis. Nepatiko, visiškai. Nepatogi nei pakuotė, nei šepetėlis, nei pats blizgis - itin lipnus, veliasi ant lūpų, pasidažyti taip ir nepavyko;
5. Cutex "Nourishing Nail polish remover" nagų lako valiklis silpniems nagams. Kartota n-kartų, rekomenduojama;
6. Lancome "Bi-Facil" dvifazis akių makiažo valiklis. Jei atvirai, tai nesupratau, dėl ko tiek daug moterų alpsta ir giria šią priemonę smile.gif;
7. 17 "Instant Glow Highlight and Bronze Powder" veido kontūravimo paletė. Išmetu įpusėjusi naudoti - priemonė, iš kurios negaunu nieko smile.gif;
8. Deborah "Comfort Mat" skysta pudra. Rekomenduoju ir noriu pakartoti! smile.gif;
9. Sonic Clean veido valymo aparato galvutė. Aparatu esu patenkinta ir tikrai rekomenduoju!;
10. Medetkų tinktūra Valentis.
11. Murad "Clarifying Mask" molio kaukė probleminei veido odai. Dar vienas mano metų atradimas!! Puiki, bus kartojama ir tikrai rekomenduojama!;
12. IsaDora "Jelly Kiss, 61 Peach Pearl" lūpų daža. palieka linijas ant lūpų;
13. 17 "Ultimate Length" blakstienų tušas. Nežinau, kas davė šiam tušui tokį pavadinimą, bet jie turbūt buvo ne savam prote - tušas turėtų vadintis "Ultimat Sulipinim" ir tai viską pasako. Šlamštas. Nerekomenduoju ir nekartoju smile.gif;
14. I love... "Coconut & cream" lūpų balzamas. Įkyrėjo ir kvapas, ir saldumas.

abi foto asmeninės, platesni aprašymai pateikti štai čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 16 liepos 2013 - 00:08
Almost, kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2013 07 16, 07:56)
Almost, kaip gražu  wub.gif

oro_buckis.gif ačiū! bandau progresuot, keist, kilt blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Išmeštas lauk nes absoliučiai nieko nevalė,paakius graužė,turėjau naudoti aliejuką tušui nuvalyti.
user posted image

Sunaudotas,o poveikio - jokio nepastebėjau,o dar ir smirdėjo
user posted image

Išmesta lauk,nes veidas atrodo kaip su kauke, nemaskuoja nei kiek,greit "nusivalo" ir plėmais eina po kelių valandų nešiojimo,tad ne kažką..
user posted image

Atsakyti
Almost, tau už kantrybę viską kaupti ir aprašinėti 4u.gif pritariu dėl lancome akių makiažo valiklio, geras jis, bet taip pat nesuprantu kuo jis toks ypatingas. Čia išpeiktas garnier valiklis man lygiai taip pat nuvalo (tušo atsparaus vandeniui nenaudoju), beja nei kiek neerzina akių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2013 07 16, 13:20)
Almost, tau už kantrybę viską kaupti ir aprašinėti  4u.gif  pritariu dėl lancome akių makiažo valiklio, geras jis, bet taip pat nesuprantu kuo jis toks ypatingas. Čia išpeiktas garnier valiklis man lygiai taip pat nuvalo (tušo atsparaus vandeniui nenaudoju), beja nei kiek neerzina akių  ax.gif

kaupiu ir aprašau labiau dėl savo asmeninių paskatų, bet nesudėtinga po to ir čia pasidalint bigsmile.gif bet ačiū labai 4u.gif
dėl Garnier valiklio - jei gerai pamenu, buvau bandžiusi ir jį. Berods mėlynas buvo, nepamenu, ar dvifazis. Man nepatiko - erzino, graužė akis. Šiuo metu naudoju Vichy ir tikrai patinka. Atrodo ir skalsus, ir riebalo nepalieka, ir pakuotė patogi, ir akių neerzina. O ir kaina gerokai patrauklesnė smile.gif
Atsakyti
Akoma Juodasis Afrikos muilas
user posted image
Naudojau dažniausiai veidui. Šiaip visai patiko, kartais grauždavo akis, tempdavo odą, bet švariai nuprausdavo, rodos ir oda kažkokia švelnesnė būdavo, nors iš pirmo žvilgsnio ir atrodė, kad sausino. Kol kas gal nekartosiu, nes truputį nusibodo, bet vėliau turbūt neatsisakyčiau dar kartą nusipirkti.

Natur Hurtig dantų pasta su Himalajų druska ir šalavijais
user posted image
Gan švelni dantų pasta, bet visai patiko, maloniai plaudavo ir palikdavo gan gaivų jausmą burnoj. Dabar naudoju Weledos druskinę pastą, tai kai sunaudosiu, gal ir pakartosiu šitą arba kito skonio.

Aubrey Natural Herbal Maintenance veido kremas
user posted image
Kai buvau ką tik nusipirkusi, tai iš pirmo įspūdžio atrodė, kad geras, bet vėliau pradėjo labai nebepatikti. T zona susiriebaluodavo per greičiau nei valandą, o kitur veidui labai neužteko drėkinimo - toks jausmas, kad čia jo visai nebūdavo, nes užtepus labai traukt pradėdavo. Kvapas nėr iš pačių maloniausių, bet visai pakenčiamas. Sunaudojau per kančias, nes gaila mesti buvo, tikrai nekartočiau. doh.gif
Atsakyti
Bioderma Sebium hydra kremas
user posted image
Nepatiko. Neįsigerdavo, todėl naudojau nakčiai. Toks riebalas ant veido likdavo, fe cool.gif Drėkinimo užteko, ypač vasarą. Porų nekimšo. Pakuotė bloga, nes kai nebėjo išspausti, prakirpau pakuotę, o ten dar buvo likę koks 10 ml kremo doh.gif Nekartotinas daiktas ax.gif
Atsakyti
Laurence Dumont Anti Hair Regrowth Lotion - labai patiko. Plaukelių augimo gal ir nestabdo (manau, jei būtų tokia priemonė, visos pasaulio moterys apie ją žinotų smile.gif ), bet labai gerai nuramina odą, nebūdavo jokių sudirgimų, paraudimų (tepdavau iš karto po depiliacijos) ir neįauginėja plaukeliai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 07 18, 08:39)
Laurence Dumont Anti Hair Regrowth Lotion - labai patiko. Plaukelių augimo gal ir nestabdo (manau, jei būtų tokia priemonė, visos pasaulio moterys apie ją žinotų smile.gif ), bet labai gerai nuramina odą, nebūdavo jokių sudirgimų, paraudimų (tepdavau iš karto po depiliacijos) ir neįauginėja plaukeliai.

user posted image

Kur pirktas ? 4u.gif
Atsakyti