Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

-Earth Science 'active age defense' prausiklis - laaabai taupus ir labai gerai nuprausia visa makiaza, nors tos pacios firmos 'a-d-e creamy cleanser' man vistiek nr1 4u.gif
-Humphrey's hamamelio tonikas - sios firmos pirmakart bandziau, iki tol visad Thayer's naudodavau. Na bet skirtumo nejutau tarp ju.
-Everyday Minerals 'semi-matte' pudra - foto tik viena, bet jau ir antra i pabaiga, tai galiu abi surasyt. Maisydavau 'faily light neutral' ir 'multi tasking neutral', nors is esmes abi spalvos man tiko ir atskirai. Jau vel turiu nusipirkus tokias pat spalvas, nes EM pudra kolkas pati paciausia. wub.gif
-CVS nagu lako valiklis - net neturiu ka pasakyt, nes gerai valo ir nebe pirmakart perkamas
-Bath & Body Works 'cranberry sauce' kvapo antibakterine zele - kvapas wub.gif Kelis sio kvapo turejau, man jis labai labai thumbup.gif O siaip sia zelyte nuolat naudoju jau keleta metu, nes vis skaniu kvapu pasitaiko, o ir ilgam uztenka.
user posted image

Nepasilieku Guerlain blizgiu, spalvos '461 pink clip' ir '440 coral wizz' - turiu kita spalva, tai labai patinka tas blizgis ir butent del to sitas pirkau, bet realiai nelabai matosi sie atspalviai ant lupu, o ir skonis man keistas (tos vienos pasiliktos skonis normalus)... Ai, ir tokia smulkmenele, kad i pacias spalvas ziurint, tai atrodo atvirksciai pavadinimas su realia spalva, t.y. pink yra koraline, o coral rozine biggrin.gif Foto ir eina pirma 440, po to 461 4u.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 13 liepos 2013 - 11:46
QUOTE(*Sheila* @ 2013 07 10, 13:12)
Naudoju tik veidui, nesausina odos, nuplauna visus nešvarumus. Daugiau iš prausiklio man nieko nereikia. Toks pats į jo vietą  thumbup.gif

Ar jūsų oda linkusi į spuogus? Įdomu, ar iš tikro veiktų skausmingus, pūlingus spuogus, kaip aprašyme pateikiama.
Atsakyti
QUOTE(Maji @ 2013 07 13, 22:40)
Ar jūsų oda linkusi į spuogus? Įdomu, ar iš tikro veiktų skausmingus, pūlingus spuogus, kaip aprašyme pateikiama.

Taip, mano oda probleminė, bet spuogams naudoju kitas priemones. Iš prausiklio man reikia, kad gerai nuplautų makiažą ir nesausintų odos. smile.gif Nors šiaip girdėjau labai daug gerų atsiliepimų, kad ir spuogeliams padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sheila*: 13 liepos 2013 - 20:52
QUOTE(*Sheila* @ 2013 07 13, 21:50)
Taip, mano oda probleminė, bet spuogams naudoju kitas priemones. Iš prausiklio man reikia, kad gerai nuplautų makiažą ir nesausintų odos.  smile.gif Nors šiaip girdėjau labai daug gerų atsiliepimų, kad ir spuogeliams padeda  mirksiukas.gif

Įtraukiau šį į savo artimiausių pirkinių sąrašą. Šio prausiklio aprašyme minima, kad užmuša visokias nesąmones, sukeliančias didelius, pūlingus spuogus, taip pat grybelius ir netgi auksinį stafilokoką. Mano oda labai riebi, tai net apsidžiaugčiau, jei kiek pasausintų, vasarą neįmanoma. O ką būtent spuogams naudojate?

Tuo pačiu - beveik baigiau Essence nagų laką džiovinančius lašus, drąsiai sakyčiau - metų atradimas, tikrai kartosiu.
user posted image
Atsakyti
John Frieda serumas - mano plaukai sveiki, neproblematiški, serumas puikiai tiko. Suglotnina, suteikia žvilgesio, neapsunkina plaukų.

YSL Matte and Radiant kompaktinė pudra - nešiojausi su savimi kosmetinėje, pataisyti makiažą dienos bėgyje, suteikia matiškumo, lengva, nepadaro kaukės efekto.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Maji, šiuo metu karts nuo karto pasitepu "Aknefug-el", bet čia jau receptinis vaistas (jei neklystu su antibiotikais).
Turiu dar priedo Vichy prausiklį, būtent skirtą probleminei odai. Bet neįmanoma su juo praustis, siaubingai sausina odą. Tai naudoju tik vieną ar du kartus per savaitę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sheila*: 14 liepos 2013 - 20:04
QUOTE(delamorte @ 2013 07 14, 07:49)
YSL Matte and Radiant kompaktinė pudra - nešiojausi su savimi kosmetinėje, pataisyti makiažą dienos bėgyje, suteikia matiškumo, lengva, nepadaro kaukės efekto.
user posted image

o su kuo tepdavote YSL pudra? Labai maloni tekstūra, tik niekaip neišsirenku su kuo ją tepti g.gif
Atsakyti
Garnier antiperspirantas
user posted image
Patiko, sulaiko ir kvapą ir prakaitavimą. ax.gif
Biokosmetika Šviežių kokosų aliejus
user posted image
Nepatiko plaukams, bet labai patiko kūnui. Tepdavau ant drėgnos odos ir nelikdavo jokio riebumo, oda tokia minkšta, švelni. Kvapas švelnus kokosų wub.gif Jei ne šis, tai kitas kokosų aliejus tikrai bus kartojamas ax.gif
Atsakyti
Ne tai kad pabaigiau, bet sudaužiau ant plytelių J Del Pozo - Duende verysad.gif Iš 100ml buvo kokių 25ml likutis doh.gif
Nors kvapas jau buvo geroookai nusibodęs, bet vistiek neblogas biggrin.gif
user posted image

Naturessheabutter kremukas, nelabai sužavėjo, neįpatingas, poveikio nepajutau, o ir drėkinimo mažokai, labiau riebindavo, nei drėkindavo...
user posted image

TBS plaukų sviesto 2 mėginukai, nei patiko, nei nepatiko, eilinis kondišinas...
user posted image
Atsakyti
Suduzo Evan Healy fluidas (foto didele, tai dedu nuoroda) - siaip negaila, nes man jis netiko, nieko blogo nedare, bet ir nebuvo smagu naudot, tai laikiau saldytuve lentynelej su mintim per atostogas LT kam atiduot, bet siandien atsidariau saldytuva ir isskrito ant plyteliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydre @ 2013 07 14, 20:49)
o su kuo tepdavote YSL pudra? Labai maloni tekstūra, tik niekaip neišsirenku su kuo ją tepti  g.gif

Turiu tokį Shiseido Powder Brush, jis su dėkliuku, patogu nešiotis su savimi. Labai švelnus ir minkštas, su juo gražiai, tolygiai ir plonu sluoksniu pudra pasidengia

user posted image
Atsakyti