Susikaupe pabaigtuku...
Dr. Hauschka Volume blakstienu tusas ir to pacio tuso miniukas
Siaip labai maloniai mane nustebino sis tusas, nesitikejau is naturalaus tuso tokio gero efekto. Ir storina, ir ilgina, siek tiek uzriecia. Patinka intensyvi juoda spalva. Blakstienos pasidazius islieka lankscios (nemegstu kai tusas jas padaro kietas ir trapias). Keista buvo, kad tuso miniuko sepetelis buvo visai kitokios formos. Bet daze jis man net geriau nei tas pirmasis normalaus dyzdio tusas. Sepetelis labiau issukuoja blakstienas, padaro jas tankesnes.
Tikrai ateityje kartosiu.

Armani Eyes to kill blakstienu tusas
Is pradziu jis man lyg ir patiko, gerai daze, bet nebuvo kazkas waw, kaip tikejausi. Nezinau kuo jis visom taip patinka ir yra giriamas. Man pritruko apimties, ir blakstienu
tvarkingumo pasidazius. Po kazkiek laiko pradejo jis
burbuliuotis ant blakstienu.. Siaip tikrai esu turejus geresniu. I jo vieta nusipirkau Chanel
Le Volume ir esu labai patenkinta.
Dr. Hauschka pienelis
Siaip patiko. Nesu pieneliu megeja, labiau megstu prausiklius, bet oda buvo issausejus, todel nueprendziau isbandyti si. Malonus kvapas, lengvai nuvalo makiaza (ir Hauschkos tusa). Nelabai skalsiai naudojasi (arba as nemoku taupiai naudoti) nes pakankamai greitai baigesi, o likus ketvirtadaliui produkto nebeveike pompa, ir teko visaip kratyti ir krapstyti is buteliuko, tas labiausiai ir nepatiko.

Daugiau nekartosiu, nes tiesiog ne mano cia produktas.
JMO aliejukas plaukams
Labai patiko! Skalsiai naudojasi. Visiem galiukams uztenka triju lasiuku (buteliukas yra su pipete). Nesuriebaluoja plauku (jei nepadaugindavau). Galiukai tikrai atrode sveiki, neskilinejo. Tikrai kartosiu. Labai patogi pakuote.
JMO Bare bekvapis kondicionierius
Esu bandizius visus JMO kondicionierius, o si tai gal 4 kartus is eiles.. Neturiu jam piekaistu: plaukai minsti, slidus, lengvai issisukuoja, neapsunke. Ir dar pliusas , kad labai ilgam uztenka. I jo vieta tikriausiai imsiu citrusini arba pipirmeciu, nes jau truputi pabodo bekvapis.