Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

šiandieninis pabaigtukas:

user posted image
(nuotrauka skolinta)

labai patiko: gerai šveitė, kvapas superinis, po jo nereikia tepti kūno kremo. tik neskalsus, greit susinaudoja.

Atsakyti
Visos priemones patikusios ir kartojamos bigsmile.gif

Arm&Hammer sensitive ir whitening dantu pastos - karts nuo karto perku sias pastas,tiks skirtingu rusiu,patinka skonis ir valymas.
user posted image
user posted image

Crazy Rumors bubble gum lupu balzamas - turejau skirtingu kvapu,sitas skanus,bet jei naudociau kiekviena diena turbut pabostu,nes pakankmai saldus.
user posted image

Wella Silvikrin plauku lakas - patinka kaip fiksuoja,nelipina plauku ir kvepia skaniai
user posted image

Sulsena pasta nuo pleiskanu - vis periodiskai ja panaudoju,sutvarko nieztincios galvos bedas.
user posted image

Sally Hansen Mega shine top coat'as - superinis,greitai dziusta ir nagai zvilga kaip su geliniu laku thumbup.gif Dabar nusipirkau kita SH top coat'a pabandymui,bet sitas butinai bus kartojamas
user posted image
Atsakyti
Domina kur perkate Crazy Rumors lupu balzamus?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 09 15, 19:57)
Domina kur perkate Crazy Rumors lupu balzamus?

Ebay.co.uk visada perku ax.gif
Atsakyti
user posted image
Eilinį kartą netikėtai beveik baigėsi Inika. Atrodo, kad jos daug likę, kol pradeda nebeišsipurtyt ir atidarius pasirodo, kad likę gal tik keliom dienom. Šiaip iš pradžių mane labai sužavėjo ir čia buvo jau antra pakuotė - ant veido nesimato, nesausina ir iš pradžių duodavo tokį sveiką švytėjimą. Paskutiniu metu su ja veidas man atrodo šiek tiek negyvas, taigi bent kurį laiką nebekartosiu ir grįžtu prie kreminių pudrų. Kristianoj mane padažė su Vitalumiere - va ten tai švytėjimas thumbup.gif

user posted image
Pasibaigė ir šitas kremas, visi L'occitane man labai patinka, bet šitas man lyg geriausiai iš visų drėkinantis, nors sudėtys tai visų tų su 20% sviestmedžio panašios.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 09 15, 11:12)
Kanebo CP Moist emulsija, į jos vietą tokia pati, nes nieko geresnio odos drėkinimui nesu radusi smile.gif

kokia Jūsų oda ? 4u.gif
Atsakyti
user posted image

sunaudojau jau tris, daro viską ką sako ant pakuotės. Nors esu aš labai prieš lorealius ir panašiai, ne dėl to, kad esu natūralumo fanatė, bet tiesiog man jie netiko ir kažkaip spjoviau į juos, bet reikėjo kaukės plaukam ir pagriebiau šitą nes galvoju, šiandienai bus gerai, netiks, pusę išmesiu, bet likau žiauriai nustebinta. Poveikį sulyginčiau su Macadamios kaukės poveikiu, plaukai glotnūs, malonu liesti, galai švelnūs (jie pas mane nėra stipriai suskilinėję, tik labai pasausėję), plaukai nepasišiaušę, garbanos gražiai krinta, nesusivėlę, vienu žodžiu nežinau čia kosmetinis poveikis ar realiai koks yra, bet man ir nesvarbu, nes naudoju aliejines kaukes karts nuo karto, tai man svarbu, kad gražiai atrodytų po paprastos kaukės.
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 09 15, 10:18)
Logona plaukų purškiklis, apsaugantis nuo karščio. Į jo vietą iš sandėliuko traukiuosi tokį pat. Labai puikus dalykas, po jo plaukai gerai krenta, yra nesulipinti ir bent kiek apsaugoti nuo džiovintuvo (tikiuosi biggrin.gif ).

Kur perkate?
Jau radau, bandysiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candyfloss: 16 rugsėjo 2013 - 10:10
Aqua amber kūno šveitiklis, iš pradžių pasirodė visai nieko, vėliau visgi pradėjo sausint odą
user posted image
Atsakyti
Susikaupe pabaigtuku...
Dr. Hauschka Volume blakstienu tusas ir to pacio tuso miniukas
Siaip labai maloniai mane nustebino sis tusas, nesitikejau is naturalaus tuso tokio gero efekto. Ir storina, ir ilgina, siek tiek uzriecia. Patinka intensyvi juoda spalva. Blakstienos pasidazius islieka lankscios (nemegstu kai tusas jas padaro kietas ir trapias). Keista buvo, kad tuso miniuko sepetelis buvo visai kitokios formos. Bet daze jis man net geriau nei tas pirmasis normalaus dyzdio tusas. Sepetelis labiau issukuoja blakstienas, padaro jas tankesnes.
Tikrai ateityje kartosiu.
user posted imageuser posted image
Armani Eyes to kill blakstienu tusas
Is pradziu jis man lyg ir patiko, gerai daze, bet nebuvo kazkas waw, kaip tikejausi. Nezinau kuo jis visom taip patinka ir yra giriamas. Man pritruko apimties, ir blakstienu tvarkingumo pasidazius. Po kazkiek laiko pradejo jis burbuliuotis ant blakstienu.. Siaip tikrai esu turejus geresniu. I jo vieta nusipirkau Chanel Le Volume ir esu labai patenkinta.
user posted image
Dr. Hauschka pienelis
Siaip patiko. Nesu pieneliu megeja, labiau megstu prausiklius, bet oda buvo issausejus, todel nueprendziau isbandyti si. Malonus kvapas, lengvai nuvalo makiaza (ir Hauschkos tusa). Nelabai skalsiai naudojasi (arba as nemoku taupiai naudoti) nes pakankamai greitai baigesi, o likus ketvirtadaliui produkto nebeveike pompa, ir teko visaip kratyti ir krapstyti is buteliuko, tas labiausiai ir nepatiko. doh.gif Daugiau nekartosiu, nes tiesiog ne mano cia produktas.
user posted image
JMO aliejukas plaukams
Labai patiko! Skalsiai naudojasi. Visiem galiukams uztenka triju lasiuku (buteliukas yra su pipete). Nesuriebaluoja plauku (jei nepadaugindavau). Galiukai tikrai atrode sveiki, neskilinejo. Tikrai kartosiu. Labai patogi pakuote.
user posted image
JMO Bare bekvapis kondicionierius
Esu bandizius visus JMO kondicionierius, o si tai gal 4 kartus is eiles.. Neturiu jam piekaistu: plaukai minsti, slidus, lengvai issisukuoja, neapsunke. Ir dar pliusas , kad labai ilgam uztenka. I jo vieta tikriausiai imsiu citrusini arba pipirmeciu, nes jau truputi pabodo bekvapis. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2013 09 16, 15:29)

user posted image

kur pirkote? kokia talpa? kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti