Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Malena @ 2013 09 21, 11:17)
Žinoma galima 4u.gif

Labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Domašnij doktor purškiklis plaukams, reikalaujantiems dažno plovimo. Patiko, nes neriebina plauko, natūralaus kvapo, plaukus šiek tiek purino, suteikdavo lengvumo ir švelnumo. Manau įsigysiu tos pačios serijos, bet gal kitokiems plaukams, pakeitimui.

user posted image

labell dušo želė su šveičiančiom granulėm, abrikosų kvapo. nepatiko, nes nepakankamai prausė, sunkiai putojo, bet ir kaip šveitiklis per silpna.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Beveik kartu pabaigti Dior tonikas ir matinį efektą suteikiantis fluidas, gerai naudojosi, porų nekimšo, nealergizavo, per karščius veidas vistiek blizgėt pradėdavo ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Išpyliau likutį, nes pakeitė kvapą (tiksliau taip pasmirdo blink.gif )
user posted image
Naudojau daugiau ne pagal paskirtį, o skutimui, nes putojo pakankamai gerai, kiekis didelis, kaina taip pat labai gera, o aš mėgstu skutimui naudoti tokius mažiau dirginančius produktus.
Atsakyti
Artemis of switzerland rankų kremo mėginukas - labai patiko, neblogai drėkina, greit susigeria, nepalieka plėvelės (foto neradau) ax.gif
Ir
Oriflame balzamas, sunaudojau lūpom, bet kažkaip su oriflame nesiseka susidraugaut ax.gif
user posted image
Atsakyti
Dar viena baigta pakuote (sandeliuke turiu dar dvi, nes tai geriausias kuno sveitiklis, koki tik esu turejusi thumbup.gif )
user posted image

Trejus metus bandziau pabaigti doh.gif Labai skalsus ir nelabai patiko lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Pasibaigė RICH Pure Luxury Argan De-Frizz & Shine Mist. Man labai patiko, ir priemonė pasirodė verta dėmesio, gražiai glotnino ir tikrai lengvino šukavimą smile.gif Ateityje, manau kartosiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Dr. Hauschka 'antique rose' blizgis - spalva labai grazi ir svelni, blizgis lengvas, bet ne vandeningas, visiskai nelipnus, nesausina lupu, bet.. niekaip nesinaudoja jis man, nes nepatinka skonis.
user posted image

Burt's Bees 'sunny day' blizgis - lipnus, nesausina lupu, graziai atrodo, bet niekaip nesinaudoja jis man... Gal del to lipnumo, o gal ir spalva nevisai mano (nors ji tokia neutrali)... g.gif Tiesa, kai tik gavau ji, tai labai patiko ir norejau daugiau spalvu...
user posted image

Covergirl 'lashblast' vandeniui atsparus tusas - pirkau specialiai vasarai tept ant kito megstamo tuso. Na net nezinau - CG ne viena toki tusa sunaudojus (paprastus, ne vandeniui atsparius), tai labai labai patinkantys, o sis toks so so... Ir dar po kokiu 2,5-3 menesiu pradejo gumuliuotis tusas ant sepetelio g.gif
user posted image

Everyday Coconut sampunas - sita vos ne 1L banke tarnavo kaip dusgelis. Na tik vyras kartais ir galva juo plaudavosi. Ne man tokio kiekio dalykai - jei kazkas labai patinka, galiu kelias pakuotes is eiles sunaudot, bet viena didziule pakuote naudot kazkokia kankyne...
user posted image
Atsakyti
Orly top and base coat
user posted image
Šiaip sau. Kaip bazė patiko, bet kaip viršutinis sluoksnis - ne, nes baisiai ilgai džiūdavo ir nelabai apsaugodavo nagų laką. Žodžiu, nekartojamas daiktas.
Olay regeneruojantis serumas
user posted image
Patiko. Greit įsigerdavo, švelnus kvapas. Šiaip jokio poveikio nepastebėjau, bet labiau naudojau kaip prevencinę priemonę. Mano mišriai odai ir drėkinimo pakako. ax.gif
Atsakyti
Uoga Uoga "Aksominė oda" veido kremas
user posted image
Perkamas jau ne pirmą kartą. Atsimenu, kai patį pirmą kartą pirkau ir naudojau, tai nelabai patiko, bet normaliai neprisimenu kodėl biggrin.gif Vėliau kai nusipirkau, tai kažkaip malonesnis pasidarė. Nekemša, lengvai ir maloniai tepasi, lengvai susigeria, gan gerai padrėkina, bet neatrodo veidas kaip riebalais apipiltas. Tiesa, matinės odos ilgai neišlaiko, nors jo ir ne tokia paskirtis ax.gif Kartočiau ir greičiausiai artimiausiu metu griebsiu dar tokį patį (arba kokį Oranžinį debesėlį, nenusprendžiau dar). Kaip už savo kainą, tai gan puikūs. 4/5

Uoga Uoga "Saldi pagunda" kūno šveitiklis
user posted image
Keistas jis man toks buvo. Gal didžiausias minusas tas, kad užsukamoje pakuotėje jis ir birus, dėl to sunkoka kažkaip būdavo pakabint ir neišbarstyt visur. O šiaip toks visai nieko, patiko kvapas, tiesa vėliau truputuką atsibodo. Nebuvo labai šiurkštus, šveitė gan švelniai, bet po šveitimo nereikėdavo jokio pienelio ar kremo. Labai oda būdavo švelni. Gal kada ir kartočiau. 3,5/5

Sierra Madre vanilinis lūpų balzamas
user posted image
Paprastas, eilinis lūpų balzamas. Už granatinį geresnis, bet turbūt jo nepirkčiau dar kart. Kaip freebis prie užsakymo neblogas šiaip. Kvapas visai malonus, visai nieko jausmas ant lūpų būdavo užtapus. 3/5

Essence nagų lakas "Galactic Black" ir "High Spirits"
user posted imageuser posted image
Pasibaigė. Šiaip labai gaila, kad Essence nebegamina nagų lakų šiuose senuose buteliukuose, nes naujieji kažkokie...kitokie. Prastesni. O va šitie, tai iš pigių nagų lakų man patys geriausi būdavo. 4/5
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 09 26, 09:29)

Pasibaigė. Šiaip labai gaila, kad Essence nebegamina nagų lakų šiuose senuose buteliukuose, nes naujieji kažkokie...kitokie. Prastesni. O va šitie, tai iš pigių nagų lakų man patys geriausi būdavo. 4/5

visiskai pritariu drinks_cheers.gif siti buteliukai patys geriausi, naujuju nebeperku doh.gif
Atsakyti