Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Foamburst dušo žele
user posted image
Atsakyti
Acure Organics "marula oil" - naudojau veidui vakarais, visai patiko, nors nerolio eliksyras is Kvapu Namu ir Acure Organics argano aliejus labiau patinka (tik nezinau kuo, nemoku paaiskint, bet tieisog jauciu)
user posted image

Thayers hamamelio tonikas - ntasis
user posted image

Montagne Jeunesse 'strawberry souffle" vienkartine kauke - visai patiko, pasvelnino oda
user posted image

Crazy Rumors lupu balzamas - kadangi visokie paskaninti jau atsibodo, tai sis smagiai susinaudojo
user posted image

CVS nagu lako valiklis-kempinele
user posted image
Atsakyti
Nesugebėjau prisiverst save pabaigt Petal freš kodiškės - išmetu lauk doh.gif Kvapas tragiškas ir erzinantis, poveikio žymaus plaukai nepajautė schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Poras kazkiek sutraukia, bet astrus reikalas, oda papersti po jo, todel manau netiktu jautresnei odai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danela: 25 spalio 2013 - 21:44
Weleda kuno losjonas - patiko, nes pakankamai padrekina, nors atrodo nelabai skalsus ir labai lengvas. O ir susigeria be galo greitai.
user posted image

Sante 'brillian care' kondicionierius - daug pagyru jam girdejau, bet man tai jis toks joks... Negaliu nieko blogo pasakyt, bet kazko gero irgi - na kondicionierius ir tiek.
user posted image

Secret 'clinical strength' dezodorantas - pirkau ekstra atvejams kai reikia tikrai garantuotos apsaugos. Kvapas pasakiskas wub.gif Apsauga taip pat puiki thumbup.gif Jokiu priekaistu neturiu jam.
user posted image

One with Nature 'eucalyptus' vonios druskos - cia vyro pirkinys, bet as pribaiginejau koju vonelems ir retsykiais voniai.
user posted image
Atsakyti
Benefit Bad gal tusas - labai patiko,nors is pradziu skystokas buvo ir nesuzavejo,bet kai padziuvo daze super,ilgas,tankias ir storas blakstutes padarydavo -taip, kaip as megstu thumbup.gif Bus kada nors kartojamas,bet kolkas daugybe kitu laukia eileje doh.gif
user posted image

Dead Sea Spa Magik mild exfoliant veido sveitiklis - man pvz visai jis ne ''mild'' pasirode,labai nemegstu naudoti veidui siurkscias priemones tad sunaudojau kunui,nekartojamas.
user posted image

Sally Hansen odeliu kremas - dar viena SH priemone iskeliavusi i siuksliadeze po pirmo pabandymo. Ziauriai nemalonus dalykas,lipnus kaip kos plastelinas ant ranku,nerekomenduoju niekam schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Aquaria Thermal cosmetics paakių kremukas, labai lengvas, vasaros pabaigai buvo pats tas, turbūt kartočiau pasitaikius progai, su paakiais didesnių problemų neturiu, tai negaliu pasakyt ar stiprus poveikis buvo smile.gif
va toks
Atsakyti
liko keliems kartams:

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Earth Science 'a-d-e creamy cleanser' prausiklis - nerealus wub.gif Pats pats paciausias jau keleta metu jis man - jei koki kita ir isbandau, tai vis prie sio griztu (nors kiti paprastai buna naudojami kai nesidazau, nes nenuvalo makiazo taip tobulai kaip sis).
user posted image

Skin Organics 'lavender silk' sausas sveitiklis - galima maisyt su prausikliu ar tik su vandeniu ir pan, bet manes nesuzavejo, nes laaabai jau smulkus, nieko nejauciu sveisdamasi...
user posted image

Reviva Labs tusas - pirkau prisiskaicius pagyru jam, bet mane ziauriai ziauriai nuvyle. Pradarytas pries 2,5men, vis tikejausi, kad gal pasikeis laikui begant, bet jis toks, koks buvo pradzioje. Ant sepetelio atrodo tirstokas, gal kiek i skystesne puse, bet ne skystalas - atrodo, kad dazys ir patankins neblogai, bet... Uztepus blakstienu ne tik neparyskina, bet atrodo, kad net sumazeja ju skaicius doh.gif Ir netgi kita tusa iskart paemus sunku atitaisyt padeti ir padaryt pakenciama rezultata... Metamas i siuksline be gailescio.
user posted image

Burt's Bees lupu balzamas - labai labai patiko thumbup.gif Tikrai dar kartosiu. Vienintelis minusas, kad kabinamas pirstu. Na ir meta man nelabai patinka balzamuose, nes kartais jos nesinori (ypac, jei vesesnis oras ir einama i lauka), bet sitam ji svelni, tai suejo.
user posted image

Hurraw kokosinis lupu balzamas - patiko, visai gal kartociau kokio kito skonio (ne del to, kad sitas nepatiko, o tiesiog noretusi ir kita isbandyt). Gana lengvas, ne kietas, patogi forma. 4u.gif
user posted image

The Natural Dentist burnos skalavimo skystis - man jis pats paciasias, kartojamas jau ne vienus metus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Uoga Uoga "Mojito iš ryto". Patiko jo kvapas, bet turbūt tik tiek biggrin.gif Panašaus į vandenėlį konsistencijos, drėkinimo man buvo maža... Toks vasariškas kremas kai norisi gaivaus citrusų kvapo. Nemanau, kad kartosiu.
user posted image

Uoga Uoga "Laumės paukštė" šampūnas. Kalbėta ir rašyta apie jį daug, pasakysiu tą patį - pats šampūnas patiko, putojo man dar geriau nei kiti cheminiai šampūnai ( tas nustebino g.gif ), gerai išplaudavo, tik BAISIAI neskalsus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 10 28, 13:07)
liko keliems kartams:

Merginos, mums visai neįdomu kokias priemones jūs baigiat naudoti ar ko dar liko keliems kartams doh.gif
Jei jau netingite įkelti nuotraukų, tai netingėkit ir parašyti savo nuomonės bei patirties naudojant priemonę smile.gif Juk tam ši tema ir skirta, o ne vien nuotraukų kėlimui.
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 10 28, 19:20)
Merginos, mums visai neįdomu kokias priemones jūs baigiat naudoti ar ko dar liko keliems kartams  doh.gif 
Jei jau netingite įkelti nuotraukų, tai netingėkit ir parašyti savo nuomonės bei patirties naudojant priemonę smile.gif Juk tam ši tema ir skirta, o ne vien nuotraukų kėlimui.

Kažkada aš irgi tą patį rašiau, bet reakcijos buvo mažai schmoll.gif
Atsakyti