Foamburst dušo žele

Acure Organics "marula oil" - naudojau veidui vakarais, visai patiko, nors nerolio eliksyras is Kvapu Namu ir Acure Organics argano aliejus labiau patinka (tik nezinau kuo, nemoku paaiskint, bet tieisog jauciu)

Thayers hamamelio tonikas - ntasis

Montagne Jeunesse 'strawberry souffle" vienkartine kauke - visai patiko, pasvelnino oda

Crazy Rumors lupu balzamas - kadangi visokie paskaninti jau atsibodo, tai sis smagiai susinaudojo
CVS nagu lako valiklis-kempinele

Thayers hamamelio tonikas - ntasis

Montagne Jeunesse 'strawberry souffle" vienkartine kauke - visai patiko, pasvelnino oda

Crazy Rumors lupu balzamas - kadangi visokie paskaninti jau atsibodo, tai sis smagiai susinaudojo

CVS nagu lako valiklis-kempinele
Nesugebėjau prisiverst save pabaigt Petal freš kodiškės - išmetu lauk
Kvapas tragiškas ir erzinantis, poveikio žymaus plaukai nepajautė

Poras kazkiek sutraukia, bet astrus reikalas, oda papersti po jo, todel manau netiktu jautresnei odai.

Weleda kuno losjonas - patiko, nes pakankamai padrekina, nors atrodo nelabai skalsus ir labai lengvas. O ir susigeria be galo greitai.

Sante 'brillian care' kondicionierius - daug pagyru jam girdejau, bet man tai jis toks joks... Negaliu nieko blogo pasakyt, bet kazko gero irgi - na kondicionierius ir tiek.

Secret 'clinical strength' dezodorantas - pirkau ekstra atvejams kai reikia tikrai garantuotos apsaugos. Kvapas pasakiskas
Apsauga taip pat puiki
Jokiu priekaistu neturiu jam.

One with Nature 'eucalyptus' vonios druskos - cia vyro pirkinys, bet as pribaiginejau koju vonelems ir retsykiais voniai.
Sante 'brillian care' kondicionierius - daug pagyru jam girdejau, bet man tai jis toks joks... Negaliu nieko blogo pasakyt, bet kazko gero irgi - na kondicionierius ir tiek.
Secret 'clinical strength' dezodorantas - pirkau ekstra atvejams kai reikia tikrai garantuotos apsaugos. Kvapas pasakiskas

One with Nature 'eucalyptus' vonios druskos - cia vyro pirkinys, bet as pribaiginejau koju vonelems ir retsykiais voniai.
Benefit Bad gal tusas - labai patiko,nors is pradziu skystokas buvo ir nesuzavejo,bet kai padziuvo daze super,ilgas,tankias ir storas blakstutes padarydavo -taip, kaip as megstu
Bus kada nors kartojamas,bet kolkas daugybe kitu laukia eileje

Dead Sea Spa Magik mild exfoliant veido sveitiklis - man pvz visai jis ne ''mild'' pasirode,labai nemegstu naudoti veidui siurkscias priemones tad sunaudojau kunui,nekartojamas.

Sally Hansen odeliu kremas - dar viena SH priemone iskeliavusi i siuksliadeze po pirmo pabandymo. Ziauriai nemalonus dalykas,lipnus kaip kos plastelinas ant ranku,nerekomenduoju niekam

Dead Sea Spa Magik mild exfoliant veido sveitiklis - man pvz visai jis ne ''mild'' pasirode,labai nemegstu naudoti veidui siurkscias priemones tad sunaudojau kunui,nekartojamas.

Sally Hansen odeliu kremas - dar viena SH priemone iskeliavusi i siuksliadeze po pirmo pabandymo. Ziauriai nemalonus dalykas,lipnus kaip kos plastelinas ant ranku,nerekomenduoju niekam

Earth Science 'a-d-e creamy cleanser' prausiklis - nerealus
Pats pats paciausias jau keleta metu jis man - jei koki kita ir isbandau, tai vis prie sio griztu (nors kiti paprastai buna naudojami kai nesidazau, nes nenuvalo makiazo taip tobulai kaip sis).

Skin Organics 'lavender silk' sausas sveitiklis - galima maisyt su prausikliu ar tik su vandeniu ir pan, bet manes nesuzavejo, nes laaabai jau smulkus, nieko nejauciu sveisdamasi...

Reviva Labs tusas - pirkau prisiskaicius pagyru jam, bet mane ziauriai ziauriai nuvyle. Pradarytas pries 2,5men, vis tikejausi, kad gal pasikeis laikui begant, bet jis toks, koks buvo pradzioje. Ant sepetelio atrodo tirstokas, gal kiek i skystesne puse, bet ne skystalas - atrodo, kad dazys ir patankins neblogai, bet... Uztepus blakstienu ne tik neparyskina, bet atrodo, kad net sumazeja ju skaicius
Ir netgi kita tusa iskart paemus sunku atitaisyt padeti ir padaryt pakenciama rezultata... Metamas i siuksline be gailescio.

Burt's Bees lupu balzamas - labai labai patiko
Tikrai dar kartosiu. Vienintelis minusas, kad kabinamas pirstu. Na ir meta man nelabai patinka balzamuose, nes kartais jos nesinori (ypac, jei vesesnis oras ir einama i lauka), bet sitam ji svelni, tai suejo.

Hurraw kokosinis lupu balzamas - patiko, visai gal kartociau kokio kito skonio (ne del to, kad sitas nepatiko, o tiesiog noretusi ir kita isbandyt). Gana lengvas, ne kietas, patogi forma.

The Natural Dentist burnos skalavimo skystis - man jis pats paciasias, kartojamas jau ne vienus metus

Skin Organics 'lavender silk' sausas sveitiklis - galima maisyt su prausikliu ar tik su vandeniu ir pan, bet manes nesuzavejo, nes laaabai jau smulkus, nieko nejauciu sveisdamasi...
Reviva Labs tusas - pirkau prisiskaicius pagyru jam, bet mane ziauriai ziauriai nuvyle. Pradarytas pries 2,5men, vis tikejausi, kad gal pasikeis laikui begant, bet jis toks, koks buvo pradzioje. Ant sepetelio atrodo tirstokas, gal kiek i skystesne puse, bet ne skystalas - atrodo, kad dazys ir patankins neblogai, bet... Uztepus blakstienu ne tik neparyskina, bet atrodo, kad net sumazeja ju skaicius

Burt's Bees lupu balzamas - labai labai patiko

Hurraw kokosinis lupu balzamas - patiko, visai gal kartociau kokio kito skonio (ne del to, kad sitas nepatiko, o tiesiog noretusi ir kita isbandyt). Gana lengvas, ne kietas, patogi forma.

The Natural Dentist burnos skalavimo skystis - man jis pats paciasias, kartojamas jau ne vienus metus

Uoga Uoga "Mojito iš ryto". Patiko jo kvapas, bet turbūt tik tiek
Panašaus į vandenėlį konsistencijos, drėkinimo man buvo maža... Toks vasariškas kremas kai norisi gaivaus citrusų kvapo. Nemanau, kad kartosiu.

Uoga Uoga "Laumės paukštė" šampūnas. Kalbėta ir rašyta apie jį daug, pasakysiu tą patį - pats šampūnas patiko, putojo man dar geriau nei kiti cheminiai šampūnai ( tas nustebino
), gerai išplaudavo, tik BAISIAI neskalsus

Uoga Uoga "Laumės paukštė" šampūnas. Kalbėta ir rašyta apie jį daug, pasakysiu tą patį - pats šampūnas patiko, putojo man dar geriau nei kiti cheminiai šampūnai ( tas nustebino

QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 10 28, 13:07)
Merginos, mums visai neįdomu kokias priemones jūs baigiat naudoti ar ko dar liko keliems kartams

Jei jau netingite įkelti nuotraukų, tai netingėkit ir parašyti savo nuomonės bei patirties naudojant priemonę

QUOTE(Twiggy @ 2013 10 28, 19:20)
Merginos, mums visai neįdomu kokias priemones jūs baigiat naudoti ar ko dar liko keliems kartams
Jei jau netingite įkelti nuotraukų, tai netingėkit ir parašyti savo nuomonės bei patirties naudojant priemonę
Juk tam ši tema ir skirta, o ne vien nuotraukų kėlimui.

Kažkada aš irgi tą patį rašiau, bet reakcijos buvo mažai