Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

LABAI SVARBI INFORMACIJA skelbiama: SM temoje ir musu FB puslapyje.

Kontaktinis emailas - tukisuk@gmail.com

SIUNTU GRAFIKAS 2013 metams 4u.gif

Minimalus siuntos svoris 2kg arba 3gbp. Minimalus svoris negalioja tiems, kas priima kooperacijas arba naudojasi tarpininkavimo paslauga.

PIRKIMAS UK NAUDOJANTIS TARPININKAVIMO PASLAUGA. KAINA - užsakymams iki 20 svarų, - 15 % tarpininkavimas. Nuo 21 svaro - 10 %. Nesinaudojant kitomis musu paslaugomis, ir perkant su tarpininkavimu tik 1 preke, minimali uzsakymo suma turi buti 15 svaru.

UŽSAKYMŲ GRAFIKAS: ANTRADIENIAIS - Asda rubai, Tesco rubai, Sports direct.

KETVIRTADIENIAIS - Mysupermarket, Boots, Matalan.

Visos kitos parduotuves pagal pageidavima. Ebay/amazon, uzsakymai daromi individualiai. Nemokamo pristatymo parduotuvese taip pat, daroma individualiai. Susimokant pristatymo mokesti, - irgi darom individualiai! Prekes pristatomos per 1 menesi!

Norint pasiskaičiuoti prekės kainą, formulė: prekės kaina+siuntimas UK(renkant grupę dalinamas ant visų užsakančiųjų skaičiaus)+tarpininkavimo mokestis (10-15%)+pristatymas i LT (pagal svori ir miesta)

1. Atsiųskite užsakymą į emailą. Emailo subject dalyje nurodykite: Varda, pavarde, SM nika, parduotuvę, LT miestą, savo telefoną.
2. Pateiktame užsakyme privalo būti ši informacija: nukopijuota prekės nuoroda, spalva, dydis, kaina. Kai kurios parduotuvės leidžia kopijuoti krepšelį, tada kopijuokite krepseli i emaila, ir siuskite į emailą: tukisuk@gmail.com
3. Kiekvienos parduotuves uzsakyma siuskite atskiru emailu.
4. Ebay užsakymai priimami tik gavus pirkėjo avansą, arba iš anksto sumokant visą paskaičiuotą sumą. visa bendra suma mokama iš karto. Jei perkate daug ir aukciono budu, - parašykite item numerį, ir kiek maximum mokėtumėte už tą prekę svarais. Prie kainos skaičiuosis: siuntimas UK (nurodytas prie prekės), tarpininkavimo mokestis ir siuntimas i LT. Ebay, nesiunciamas prekes, uz papildoma mokesti galime nuvaziuoti ir paimti.
5. Kiekvienas gautas užsakymas yra patvirtinamas, asmeniškai. Užsakius, gaunate patvirtinimą, kad prekės užsakytos. Jei negavot patvirtinimo, kad užsakyta, - reiškiasi, - neužsakyta. Tačiau visus užsakymus stengiuosi padaryti kuo skubiau. Ilgiau neužsakyta būna, jei nesusirenka norinčių, tad, jei matot, kad per ilgai neužsakoma, parašykite, kad sutinkate padengti siuntimo išlaidas, - užsakysiu is karto tuomet.
6. Užsakius prekes, gaunate patvirtinimą ir saskaitą apmokėjimui. Ją apmokėti reikia kuo skubiau. Iškilus problemoms, prašom visada apie tai informuoti.
7. Gavus prekes, jos bus išsiųstos į LT, su artimiausia siunta. Būsite informuoti asmeniškai, kai prekes bus galima atsiimti, tačiau nepamirškite sekti SM ir FB puslapiuose.
8. Turėkite omenyje, kad parduotuvės ir pardavėjai prekes pristato skirtingu laiku. Tad ir jų pristatymas gali skirtis į LT. Užsakytas prekes, įsipareigoju pristatyti per 2 siuntas, nuo sumokėjimo datos.
9. Prekės siunčiamos tiesiogiai į miestus: Vilnių, Kauną, Šiaulius, Panevėžį. Į kt miestus persiunčiama paštu arba per siuntų tarnybą, - pagal jų įkainius. Šias išlaidas apmoka pirkėjas.
10. Neatsakau už parduotuvių ir pardavėjų prekių kokybę, sumaišytus užsakymus, defektuotas naujas prekes. Tačiau, kreipkitės, padėsiu kaip įmanoma daugiau, jas grąžinti parduotuvei/pardavėjui. Grąžinimo išlaidas apmoka pirkėjas.

NORĖDAMI GAUTI UK ADRESĄ, prašome pateikti reikalaujamus duomenis ir susipažinti su sąlygomis:

1. Gavę UK adresą, preke nusiperkate patys. Siusite savo vardu, bet musu suteiktu adresu. Kur įmanoma, parduotuvėse arba ebay privalote registruotis savo adresu Lietuvoje, TIK siuntimo adresą, nurodyti mūsų.
2. Adresas jums yra TIK išnuomojamas, tad griežtai draudžiama jį, be mūsų sutikimo dalinti draugams ir kt. pažįstamiems. Būsime dėkingi, jei draugams nurodysite mūsų kontaktus.
3. Gavę jūsų siuntinį, su artimiausia siunta išsiųsime jį į LT. Siuntų grafikas skelbiamas skyrelyje SIUNTŲ PERVEŽIMAS. Norėdami, parinkti didesnį kieki, ar norėdami sulaikyti siuntinį, prašom apie tai informuoti kuo skubiau PRIEŠ siuntai išvykstant.
4. Siuntai išvykus, gausite sąskaita apmokėjimui. Tai padaryti prašome kuo skubiau. Apmokėjimas už šią paslaugą, - paypalu. Ačiū.
5. Gauti siuntiniai yra dedami į vieną bendrą dėžę/maišą, pakuojami, ir sveriami. Kaina už bendrą jūsų siuntinių svorį, yra 1.50gbp/kg. Minimalus svoris 2kg arba 3gbp. Į šią kainą įeina siuntinių sandėliavimas UK ir jų pristatymas į LT, iki pagrindinio taško: Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje ir Jonavoje.
5. Kitos sąlygos. Draudžiama pirkti naudojantis svetimomis kortelėmis, ar svetimomis pavardėmis. Siuntiniai priimami tik tų pavardžių, kurios pas mus registruotos.
6. Neatsakome už negautas ar gautas pažeistas siuntas.
7. Apie gautas siuntas neinformuojame, tačiau, jei reikia padėti spręsti kokią problemą su parduotuve ar kurjeriais, - kreipkitės. Jei tik bus galimybė, - padėsime.
8. DRAUDŽIAMA SIŲSTI:
• cigaretes, alkoholinius gėrimus, narkotines ir psichotropines medžiagas;
• ginklus, sprogiąsias, degiąsias, radioaktyviąsias ir kitas pavojingas medžiagas;
• visų rūšių aerozolius;
• monetas, banknotus, čekius ar bet kokius pareikštinius vertybinius popierius, kelionės čekius, apdirbtą ar neapdirbtą platiną, auksą arba sidabrą, brangakmenius, papuošalus ir kitus vertingus daiktus;
• daiktus su įžeidžiančio ar nepadoraus pobūdžio užrašais ar atvaizdais;
• daiktus, kuriuos įvežti ir naudoti gavimo šalyje draudžiama;
• kitus daiktus, kuriuos draudžiama siųsti pagal Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimus.

BENDROS SALYGOS:

I visus užklausimus ir emailus atsakau. Jei negaunate atsakymo į savo užklausimą, vadinasi as negavau jusu uzklausimo.
9. Svarbi info skelbiama temoje ir facebooke ax.gif
10. Savaitgaliai ir UK šventinės dienos – nedarbo dienos.

Elektroninis paštas:
užklausimams, užsakymams - tukisUK@gmail.com

Linkiu smagiai praleisti laika!!! mirksiukas.gif mirksiukas.gif

www.tukis.eu
facebooke: tukis.eu


PAGRINDINIAI KLAUSIMAI:

1. Kada artimiausia siunta isvyksta?

Siuntu grafikas skelbiamas: supermamu temos pirmoje zinuteje, mano parase, Musu puslapyje Facebook'e (tukis.eu), musu internetinio puslapio: www.tukis.eu - Naujienu skyrelyje!!!

2. Kada gausiu?

Siunta i LT, pristatoma per 7 dienas 4u.gif

3. Kiek kainuoja?

Adreso nuoma i pagrindinius taskus: 1.50gbp/kg. Minimalus svoris 2kg arba 3gbp.
Siuntimo kaina perkant su tarpininkavimu: 6lt!!!

4. Ar uzsakote HM, NEXT??
Nebedirbame ne su viena is siu parduotuviu. Su adreso nuoma, - apsipirkti musu adresu, taip pat negalima 4u.gif

5. Parasiau emaila, negaunu atsakymo?

I, visus emailus stengiames atsakyti kuo skubiau. Gali tekti ilgiau palaukti, kai vyksta siuntos pakavimas, arba savaitgalis. Jeigu itariate, kad as galiu buti negavusi jusu emailo, mane galite rasti: gmaile pokalbio pagalba, SM temoje, SM AZ, Facebook'e!!!

Nuo siol, treciadieniais, - as nedirbu eteryje!
Primenu, Kas norite, nuo sios siuntos galite atsiskaityti litais, per mokejimai.lt sistema. Adreso nuomos kaina 6lt/kg iki 10kg. 10-15kg - 5lt/kg, 16-20 - 4.70lt, 21-25kg - 4.50lt, 26-30kg - 4.40lt, 31-70kg - 4.30lt, 70-100kg - 4.10-4.20lt, virs 100kg - 4lt.
Kainos galioja kooperacijoms, jei saskaita visos kooperacijos, apmokes vienas zmogus.
Apie mokejima per sia sistema, reikia pranesti PRIES israsant saskaita, siuntai isvykus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Kas vakar gavo pristatytas siuntas, visiems isdalinti pranesimai, del atsiemimo.

Siandien - SIAULIAI laukia savo siuntos!

Klaipeda, Mazeikiai, Varena, Plunge, Pasvalys, N.Akmene, Panevezys (+pasto persiuntimai) - pristatymas islieka iki 19 dienos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokia sauni ideja is amazon, ivairiems uzkandziams!

KARUNA

SAUKSTELIS

KRIAUKLE

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 07 10, 15:07)

Tokių jau ir pas mus pardėse yra mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2013 07 09, 00:11)
Su dabartine 8-9 liepos siunta man nieko nera? g.gif


Noreciau sulaukti atsakymo.
Nemalonu, kai dingsta siuntinis apie 100 lt kainaves blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 07 10, 15:12)
Kas vakar gavo pristatytas siuntas, visiems isdalinti pranesimai, del atsiemimo.

Siandien - SIAULIAI laukia savo siuntos!

Klaipeda, Mazeikiai, Varena, Plunge, Pasvalys, N.Akmene, Panevezys (+pasto persiuntimai) - pristatymas islieka iki 19 dienos  4u.gif  4u.gif


Kantraiai lauksim ir tikėsimės gauti anksčiau nei paskutinę pristatymo dieną ax.gif Visuomet gaudavau gal kokią trečią dalinimo dieną, matyt pakeitėt dalinimo mašrutą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2013 07 10, 22:01)
Noreciau sulaukti atsakymo.
Nemalonu, kai dingsta siuntinis apie 100 lt kainaves  blink.gif


Sutinku, kad nemalonu, bet pabandykit paklausti pardavejo, ar isvis issiunte, o jei ir issiunte, tai tegul pateikia siuntos registracijos nr bigsmile.gif
Tiems, kam siunta atvyko Vilniuje, zinutes issiustos buvo siandien ryte mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 10, 22:43)
Kantraiai lauksim ir tikėsimės gauti anksčiau nei paskutinę pristatymo dieną ax.gif Visuomet gaudavau gal kokią trečią dalinimo dieną, matyt pakeitėt dalinimo mašrutą smile.gif


Mes pasiliekam sau teise, siuntas isvezioti tam tikru laikotarpiu, o ne grieztai pirma, antra, trecia diena.
Siai siuntai paskutine diena yra liepos 19, paskui jau galesim skaiciuoti, kad pavelavo 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 07 10, 22:54)
Sutinku, kad nemalonu, bet pabandykit paklausti pardavejo, ar isvis issiunte, o jei ir issiunte, tai tegul pateikia siuntos registracijos nr  bigsmile.gif

Taip, issiunte.
Tiesiog, matot- bijau kad pasikartos situacija, kuri buvo pries pusmeti. Nupirkau ebay zieda, siunte jums neregistruotai. Laukiau daugiau nei menesi, tada paklausiau jusu, ar gavote zieda. Pasaket kad ne. O mazdaug dar po pusantro menesio gavau laiskeli is kazkokio Lietuvos miestelio blink.gif kur buvo idetas mano ziedas. Nei rastelio prie jo buvo prideta, nieko, i emaila irgi ne vieno zodelio negavau. Tai gavosi, kad neteisetai apkaltinau ebay pardaveja, jog neissiunte man ziedo. O realiai pasirodo kad jo kaltes nebuvo. Tai stai ir nesinori vel patekti i tokia padeti, apkaltinti zmogu, isreikalauti is jo pinigus, o po to paaiskes, kad jis niekuo nekaltas. Tiesiog as pati ne tik perku, bet ir parduodu ebay, ir isivaizduoju kaip jauciasi tokioj situacijoj ne tik pirkejas, bet ir pardavejas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 10 liepos 2013 - 22:24
Pasiėmiau siuntinuką ir susigriebiau, gi dar nesusimokėjus blush2.gif Tad noriu sąskaitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 07 11, 02:15)
Pasiėmiau siuntinuką ir susigriebiau, gi dar nesusimokėjus blush2.gif Tad noriu sąskaitos 4u.gif

Linai pinigu nereik irnesakyk.gif as vis prasau,prasau saskaitos, bet ji nesiuncia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laukiu labai saskaitos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 07 10, 22:54)

Mes pasiliekam sau teise, siuntas isvezioti tam tikru laikotarpiu, o ne grieztai pirma, antra, trecia diena.
Siai siuntai paskutine diena yra liepos 19, paskui jau galesim skaiciuoti, kad pavelavo  4u.gif  blush2.gif

Aš jums nepriekaištauju mirksiukas.gif tiesiog pastebėjau, kad šį kartą kitaip nei visus kitus kartus ax.gif
Atsakyti