Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2013 07 11, 12:38)
Nemanau  schmoll.gif Zmogus is atostogu grizta 16, 17 uzregistruos ir kokia 18-19 bus pristatyta  4u.gif


ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Kaip jau visi turbut zinote, Jungtine Karalyste siomis dienomis laukia gimstant naujo Karaliskos seimos nario! Malunsparnis paruostas, prie ligonines jau savaite, kaip gyvena burys zurnalistu, o gyventojai nuolat dairosi i rumus ir laukia pranesimo bei armijos saliutu! Ne kiekvieni metai, karaliskai seimai buna tokie ypatingi! TAd juos sveikinam ir dziaugiames kartu su jais thumbup.gif

Beeet... nepamirstame ir paprastu zmoniu, kuriems kudikio laukimas ir gimimas toks pat svarbus ivykis gyvenime!!! Pasileidziam plaukus, atsidarom spinteles (pagal senoves paprocius) ir IESKOME NESTUKIU klienciu tarpe!!! Labai tikimes, kad kudikio atejimui, jus ruosetes kartu su TUKIU, ir dabar atejo eile, mums jus palaikyti. Kartu su jumis skaiciuosime paskutines dienas, siusime jums linkejimus, kad viskas vyktu sklandziai, ir ... kiekviena nauja kudiki APDOVANOSIME!!! Kiekvienas naujas, mazas klientas (to labai tikimes) dovanu gaus dovanu krepseli, kuriame bus: sauskelnes, miego zaislas ir ranksluostukas.

Kudikiu lauksime, nuo Kate Middleton nustatytos gimdymo dienos, t.y. siandien iki +3 dienos PO Karaliskojo kudikio gimimo!

Viskas ka jums reikia padaryti, tai 1. Buti pastovia musu kliente 2. Prisistatyti mums 3. Facebooke arba supermamose gimus kudikiui pranesti: kudikio lyti, gimimo data ir laika, ir varda (jei toki jau tures)... ir Dovana atkeliaus jums su artimiausia siunta!

Taigi, fingers crossed, plaukai palaidi linkim visoms nestukems sekmes, paskutinemis nestumo dienoms! Laukiam wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kur musu nestukes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 11, 14:35)
Geras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kur musu nestukes  bigsmile.gif

nestukes tai čia.. bet per anksti man dar gimdyt.. pora mėnesiukų noriu palaukt.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 11, 16:58)
nestukes tai čia.. bet per anksti man dar gimdyt.. pora mėnesiukų noriu palaukt..  biggrin.gif  4u.gif

po dvieju menesiu galetu paskelbt biggrin.gif
Atsakyti
Viena nestuke jau turim 4u.gif Jei neatsiras butent tom dienom, apdovanosim ir siek tiek veliau gimsiancius kudikius! Dovanos atrodo taip:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 07 11, 18:36)
Viena nestuke jau turim  4u.gif


Aš tai dvi matau bigsmile.gif
Atsakyti
Jatus koks grozis - pilva dar kaip nors susiorganizuociau - bet kaip per kelias dienas sugebet uzaugint ji ir pagimdyt g.gif Linut tokias akcijas reiktu skelbt pries 9 men blush2.gif
Atsakyti
Nesu nėštukė ir net neplanuojanti biggrin.gif Bet akcija labai graži thumbup.gif
Atsakyti
pavėlavot su akcija 4 mėnesius blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet idėja labai šauni 4u.gif

o kur būtų galima tokį įsigyti? švogerka lapkritį gimdys, būtų graži dovanėlė wub.gif
Atsakyti
Sveiki, ar siauliu siuntoje man nieko nera?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 07 11, 12:13)
Nezinau kodel jums mieliau apkalti mus, vietoj ebay pardavejo  g.gif

Jus nekaltinu (Ir praeita karta jusu nekaltinau, del pradingusio ziedo apkaltinau pardaveja. O paskui paaiskejo, jog pardavejas absoliuciai nekaltas, ir zieda issiunte). Tiesiog, jei buna problemu, malonu kai vyksta siokia tokia komunikacija. T.y. jei ziedas atsirado- juk nesunku pora zodziu brukstelti per pasta. Tiesiog mandagumas, ir tiek. Na o dabar pradinges brangus lupdazis- aisku nemalonu. Tiek to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 11 liepos 2013 - 22:50